Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

26 Haziran 2013 Çarşamba

Might & Magic Clash of Heroes APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir


Play Store yeni giriş yapmış olan bir çok platformda oyunu bulunan Might & Magic Clash of Heroes sonunda android platformu içinde geliştirildi. Ubisoft Entertainment firmasına ait olan oldukça ünlü bir oyundur oynanabilirlik açısından oldukça iyi düşünülmüş olan hem RPG tarzını hemde Puzzle tarzını başarılı bir şekilde yansıtmayı başarmıştır. Oyundaki amacınız kendi ordunuz ile oyunun hikayesi gereği karşınıza çıkan düşman ordularını yok etmek oyundaki en önemli nokta strateji yapabilmektir oynaması biraz zor yani alışmanız gerekli ilk zamanlarda size verilen talimatları uygulayın. Oyunun tanıtımında yazdıklarına göre 20+ saatten fazla oyun süresi olduğu söyleniyor. Daha öncede farklı platformlarda oynayanların olduğuna eminim aranızda. Bölüm sonlarında karşınıza çıkacak bosslar sizi bir hayli zorlayacaktır. Askerleriniz elf, büyücü vb. karakterlerden oluşuyor. LVL mantığı vardır yani EX kasmak zorundasınız. Galaxy Mini de ufak takılmalar olsa da rahatlıkla oynanabiliyor. Play Store'da 5.19$'dır.

Oyunumuzdan Görüntüler




Might & Magic Clash of Heroes APK 
Might & Magic Clash of Heroes DATA
Kurulumu
Might & Magic Clash of Heroes DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.ubisoft.mightandmagic.clashofheroes" ve android/obb klasörüne atalım.
Might & Magic Clash of Heroes APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

8 yorum:

  1. Hocam simdi ben android uygulama gelistirmek icin bir kitap aldım. Eclipse SDK ve JDK yı yukledim fakat eclipse yi acamiyorum siz de modlama fln bu islerle ilgileniyorsunuzdur. Bu yukleme konusunda bamna bi yardimci olabilirmisiniz 1 haftadır ugrasiyorum yukluyorum ama hata veroyor :(

    YanıtlaSil
  2. hocam skateboard party oyununa
    bakabildinizmi?

    YanıtlaSil
  3. Hocamm çooookkkk teşekkürler :)
    ama hatırlarsanız bi KAIROSOFT games bakacaktınız :)

    YanıtlaSil
  4. Hocambenim tel galaxy y sitedeki butun oyunlari ve sd kart dosyalarinin uzantilarini zip olarak goruyor ve indir miyor lutfen yardimci oluver.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google playde download all files adlı bi program var. Programın işlevi şöyle: her uzantılı dosyayı açıyormuş gibi gösteriyor. Böylece stock tarayıcı da sistemde o uzantılı dosyayı açan bi uygulama var diye indirmeye başlıyor. Ayrıca zip dosyaları için zarchiver öneririm sitede var. Eğer rootluysan root explorer da olabilir.

      Sil
  5. runtastic pedometer pro lütfen hocam lazım

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. hocam hile yapar mısın

    YanıtlaSil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir