Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

31 Ekim 2012 Çarşamba

Zombie Frontier - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir


2020 yılında dünyaya bir virüs yayılır ve insanlığın büyük bir kısmı zombi olur. İşte burada insan kalan küçük kısmı teşkil ediyoruz biz. Zombilere karşı koyuyoruz oyundaki prensip görevi al, bitir, teslim et, parayı al. Aldığımız para ile silahlarımızı upgrade edebilir veya farklı silahlar alabiliriz yalnız oynarken mermi durumunu sürekli gözden geçirin çok çabuk bitiyor. Play Store'da 50.000 fazla indirilmiştir. Severek oynamaktayım beğeneceğinize eminim. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. İlk bölümlerdeki kolay zombiler sizi aldatmasın dev zombileri görünce şaşıracaksınız.

Oyunumuzdan Görüntüler





APK dosyası
Kurulumu
APK dosyamızı kurup oyunumuza girebiliriz.



 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

57 yorum:

  1. Hocam sizin baska samsung android telefonlara oyun siteniz varmi burdaki hersey calisiyoda bazilari galaxy mini kastigi icin koyulmuyo :(((

    YanıtlaSil
  2. hocam ağustos romunu yükledim root cwm falan kurdum ama uygulamaları sd karta taşıyamıyorum nasıl yapıcam lütfen yardım :(

    YanıtlaSil
  3. Hocam link2sd uygulamasını playstoredan indirip işinizi çözebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hocam olmuyor o türlü taşı çıkmıyor eskiden çıkıyordu hocam :( o programı kullanırdım zaten ama şimdi olmeyor

      Sil
  4. Hocam sorunuzun yanıtı cok basit.

    1-)CWM Yüklü ise Home + Power ile CWM'ye giriniz.
    2-)Advanced'e gelip girin.
    3-)Partition to sd card bolumunden sd kartı bolumlendiriyoruz (en az 512mb tavsiye ederim)
    4-)Swap'ı sorucaktır.İsterseniz En üsttekine basıp Yapmayın.İstersenizde 32mb Seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

    kolay gelsin artık kurulan uygulamalar direk SD Karta kurulacaktır.Taşı yapmanıza gerek bile yok.Ama rom toolbox,no frills cpu gibi özel root isteyen programları elinizle Link2SD Programından taşıyınız.Geri kalan uygulamalar direk sd nize kurulacaktır zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hocam kara kara düsünüyordm nasıl cözeceğim diye.oldu sonunda,baktım hepsi tasınmıs uygulamlarn.tekrar tskkür ederim.

      Sil
    2. ne demek hocam bilgi paylaştıkça güzel :)

      Sil
  5. hocam lütfen daha öncede sordum cevap verin.hocam telefon wifi bağlanmıyor.Mart romunu yüklüyorum , wifi ye tıklıyorum açılıyor.kendi kablosuz ağıma tıklıyorum.Adı berkay :) şifre giriyorum bağlan diyorum.Bağlantı kesildi hatası veriyor.*#*#526#*#* Wlan driver güncelledim yine girmiyor.Ağustos romunda ayarlardan wifiye tıklayinca telefon sapıtıyor.Ekran kapanıyor 5 sn sonra açılıyor.ve açıldıgında ana ekran açılıyor.yine tıkladığımda aynısı oluyor.2 custom rom yükledim.emanon rom v7 de wifi çalışıyordu.Cyanogende gapps kurmamıştım.Onda wifi sıkıntılıydı.Beğenmeyip Marta geri döndüm.Bu arada Ağustos Romunda boot animationda takılıyor.Geri marta dönüyorum :S lütfen yardımcı olun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam benimde başıma gelmişti böyle bir olay mart romunda.şifreyi yanlış yazıyormuşum meğer.bağlantı kesildi diyip duruyordu.üstüne basılı tutup ayarları değiştirden doğru şifreyi girdim sorun çözüldü.acaba şifrenizin doğru olduğundan %100 emin misiniz ?

      Sil
  6. Emre hocam size ne kadar teşekkür etsem az sorulara verdiğiniz cevaplar ile hem bana yardımcı oluyorsunuz hemde arkadaşlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek hocam size destek olmak görevimiz :)

      Sil
    2. toprak hocam bu oyun root gerektirirmi

      Sil
  7. emre hocam saolun. Toprak hocam Emre hocamda yardımcı oldu. Fakat napcağımı anlamadım.şifre Kesinlikle Doğru.Şifreyi girdikten sonra aralıkta değil hatası alıyorum.ayrıca wifi yazısının altında bağlantı kesildi diyor.Ağustos romundada ayarlara girip wifiye tıklayınca telefon sapıtıyor.

    YanıtlaSil
  8. Hocam bana hesap makinesi cok lazım oluyor senden bi program istesem google playde paralı RealCalc bulursan cok mutlu olurum kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam buyrun.Galaxy minide sorunsuz çalışıyor RealCalc Plus :

      www.mediafire.com/?upu5uqj47z77f36

      Sil
  9. Hocam top eleven manager in linkini gunceller misiniz

    YanıtlaSil
  10. Toprak hocam Rom toolbox diye 6-7 uygulamanın yaptığı işleri tek başına yapan uygulama var.ben açıkcası cok memnunum ve sitede paylaşmanızı istiyorum müsait bir zamanda.başka kişilerde faydalansın.Rom toolbox Pro programı hakkında bir inceleme yazısı yazmıştım.isterseniz onuda gönderebilirim kendi yorumlarınızıda katarak dahada güzel bir sunum haline getirip siteye sunabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pardon hızlı yazayım derken sitede paylaşmanızı istiyorum yazmışım :) sitede paylaşmanızı tavsiye ediyorum olacaktı o hocam.

      Sil
  11. Toprak kardeşim facebook üzerinden ulaşırmısın sana bişey danışmak istiyorum

    https://www.facebook.com/atknaksoy

    YanıtlaSil
  12. Olur tabiki de Emre hocam bende beğenerekten kulanıyorum isterseniz gönderebilirsiniz tabiki de mail adresim : perhidrolcu@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Aldım hocam da bu yazıyı daha önce bir yerde kullandınız mı? Eğer kullanmış iseniz sıkıntı yaratır onun için soruyorum birde sms geldi sizden mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandım fakat silebilirim postu.sanırım 3-4 kişi anca bakmıştır.sileyim mi ilk önce postu hocam ? yazı bana ait fakat o konuda sıkıntı yok yani.


      Sms'de benden hocam :) şans eseri buldum bir sitede telefonunuzu yazmışsınız bir webmaster forumunda :)

      Sil
  14. Emre hocam çok teşekkür ettim

    YanıtlaSil
  15. Hocam silin isterseniz de google indexi atmıştır yazıyı değiştiririm yarında eklerim sorun olmaz heralde sizin için sitenin özgünlüğü açısından ?

    Bir ara webmaster v.s. işlerede merak salmıştım o zamandan kalmadır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hocam siz nasıl taktir ederseniz öyle değiştirebilirsiniz yazıyı.ben dedim zaten mailimde kendi sitenizin formatına göre düzenleyebilirsiniz yazımı kendinizde birşeyler katabilirsiniz diye :)

      Post'uda siliyorum şuan hocam.

      Sil
    2. tamamdır sildim hocam.Sms'niz var mı acaba ?

      Sil
  16. Saolun Emre hocam :)

    Maalesef yok hocam :( üstelik vodafone kullanıyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anladım hocam.sizde sağolun ne demek :)

      Sil
  17. Toprak hocam boot animation yaparken telefonu kitledim :D hayırlı ugurlu olsun :D cwm moddan kurtarabilir miyim yoksa taaa en başından ağustos romunu mu kurayım ne dersiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. normal açılış animasyonu yerine dönüpduran maskeli bir adam var.10 dk dır geçmedi.cwm'de açılıyor telefon.ordan ağustos romunu tekrardan kurayım hocam bari :D

      Sil
  18. eyvallah hocam bende böyle bir şey arıyordum.

    YanıtlaSil
  19. Emre hocam reset işlemlerini yapmanız işe yaramaz maalesef tekrardan rom kurmak zorundasınız gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cook uzun sürer simdi 1 saatimi alır en az telefonu eski haline getirmem hocam :) neyse artık yarına kısmetse.tesekkürler hocam ben artık kaçayım.kolay gelsin size. :)

      Sil
  20. hocam bus driver ve action truck oyunlarını ekleyebilirsen çok sevinirim

    YanıtlaSil
  21. parkour roof riders isterük please :)

    YanıtlaSil
  22. selamlar toprak kardeşim LG Camera Pro diye kamera uygulaması varmış fotograf ve videolar daha kaliteli çekim yapılabiliyormuş... galaxy mini' de işimize yararmı bilgi verirmisin... tavsiye edersen bizlerle paylaşırsan sevinirim... Zira kendi adıma blogumuzdan ve play store hariç hiç bir yerden bir şey indirirmiyorum ve istemiyorum... kolay gelsin başarılar güzel insan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Polat hocam LG camera PRO telefonun kendi kamera uygulamasından bile kötü diyebilirim önermiyorum yani hocam

      Sil
    2. teşekkürler verdiğiniz bilgi için toprak kardeşim...
      kasmayan ve şarjı etkilemeyen bildigin güzel canlı duvar kagıtları varsa eklermisin... işin rast gelsin...

      Sil
  23. emre hocam siz herkeze yardimci oluyorsunuz ben de bootanimationu yapamadiyzanz ve rom kurduktan sonra bootanimation deistirmek istiyorsaniz:
    root exploreri acin
    hemen system/media ya girin
    orda r/w tuşuna basin
    bootanimation.zip dosyasini silin
    sonra indirdiğiniz bootanimation dosyasinin adini bootanimation.zip yapin ve system/media ya atin atmazsa r/w tusuna basip atin
    telefonu kapatip acin olacaktir :)
    TABİ ROOTLUYSANİZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkürler hocam cok sağolun düşünmeniz beni çok mutlu etti :) deneyeceğim bunu telefona tekrar romu kurduktan sonra ♥

      Sil
  24. Boot animationda hata ortaya cikma ihtimali var.Ayrica hocam int paketim bitiyor.lutfen yardmci olun.root explorerden atmam gereken birsey varsa soylerseniz sevinirim.Agustos romunda ya boot animationda takiliyor yada ayarlardan wifiye girince sapitiyor.ayni gamecih please wait gibi hocam.*#*#526#*#* wlanda guncelledm olmadi wpa2/psk modemimin ayari .agustos romundada baglanti kesildi veya aralikta degil htasi aliyorum halbuki modem yanimda.Hocam toplu duzgun yazamadm seri yazdim .insallah anlamissinizdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam en baştan bir rom kurunuz ağustos romu tercihim. Daha sonra hiç bir işlem yapmadan uygulama v.b. şeyleri kurmadan direk deneyin bir.
      İsterseniz bir romunuzu değiştirmeden başka bir modem ile deneyiniz.

      Sil
    2. deniyorum hocam ağustos kuracam fakat wifi de takılıyor. gamecihteki please error gibi kalıyor.

      Sil
  25. Toprak Hocam Galaxy Mini Kullanıyorum Bilgin Üzere Bende Telefonumda Kies Air'i Kullanmak İstiyorum Ne Yapabilirim Acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kies air oldukça sorunlu hocam düzgün çalışmıyor kaş yaparken göz çıkartmayın derim

      Sil
    2. hocam kies air sanırım telefona usb bağlamadan dosya aktarımı v.s gibi şeyler yapmanızı sağlıyor diye biliyorum eğer o açıdan kullanmak istiyorsanız aynı işlevi gören airdroid var.ondanda gelen mesajları PC'den cevaplama sms atma,dosya aktarımı v.s gibi (aklımda kalan özellıkleri yazdım) birçok özelliği var.airdroid'i tavsiye ederim yani.

      Sil
  26. Cok sagol hocam eve gidince deneyecegim harika bootanimation buldum insallah olur :) dun yanlis bir islem yaptigim icin telefon acilmamisti insallah simdi olur :)

    YanıtlaSil
  27. Toprak hocam size ulaşabileceğim bir yer düşünürken çözümü haxball'da buldum.

    http://www.haxball.com/?roomid=eaf78bcddb656bcb3364e238fdc3615f0553e03e9cfd9e67072449f086fb75ef&pass=1

    Hocam müsaitseniz bu linke tıklayıp kafadan bir nick sallayıpta şifreye 1 yazıp girebilir misiniz odaya ?


    isteyen başka kişilerde girebilir

    YanıtlaSil
  28. hocam galaxy mininin ekran kartı ne chainfireyle nası oynucam i serisi bnim telefon bide gtanın sd kart dosyasını atarsan siteye wifi hep hata veriyo

    YanıtlaSil
  29. hocam chainfire bile bazen işe yaramıyor i serisine tam bir kesinlik yok yani.

    GTA sdye gelirsek boyutu büyük hocam zamanım olmuyor upload için.

    YanıtlaSil
  30. hocam meraba galaxy yang telefonunu pc ye bağladığımda "USB ye bağlan" uyarısı gelmiyor bunun içinde pc'den telefona bir şey atamıyoruz neden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam samsung pc driveri kurun. Sitedeki stock rom kurulumu konusu var içinde samsung driveri diye geçer indirip kurun sorununuz çözülür.

      Sil
  31. brader benim telefonun menüsündeki dosyaları taşımak istiyorum nasıl olacak ???

    YanıtlaSil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir