Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

30 Haziran 2014 Pazartesi

Myth Defense LF 2.1.6 FULL APK


Myth Defense LF 2.1.6 FULL APK, defans ve strateji tarzını seven arkadaşlarımız için gerçekten iyi bir alternatif diyebileceğim son derece sürükleyici bir oyundur. Standart bir defans oyunundan ne bekleniyorsa hepsini rahatlıkla karşılayabilecek türdendir sonuçta oyun evreninde çeşitliliğe ve sürekliliğe önem veren Smartpix Games firması oyunu sürekli güncellemeyi ihmal etmiyor daha önceki sürümlerde Galaxy Mini de hata verebiliyordu ancak 2.1.6 sürümde sorunsuz çalışmaktadır. Oyunun mantığı kuracağınız kuleler ile ana kaleyi korumaktan ibarettir. 22 farklı geliştirebilir savunma kulesi mevcuttur, 18 farklı haritada yüzlerce wave sizleri bekliyor. Play Store'da 8.82'dir.

29 Haziran 2014 Pazar

LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 FULL APK - Windows Phone 8 Launcher


LAUNCHER 8 PRO 2.5.0 FULL APK, daha önceden sitede sizlere sunduğum Windows Phone 8'e en çok benzeyen launcherdır yalnız paylaşmış olduğum 2.3.0 sürümü sürekli lisans hatası veriyordu bu yüzden sizlere tamamen cracklenmiş şekilde FULL olarak son sürüm olan 2.5.0 sunmak istiyorum bu sayede hata veya uyarı almadan LAUNCHER 8 PRO'nun keyfini çıkarabileceksiniz. LAUNCHER 8 PRO APK telefonlarına farklı bir hava katmak isteyenlere önerebileceğim son derece şık ve stabil bir launcherdır kendi içinde bulunan ve indirebileceğiniz temaları ile tarzınıza özgü görünümü yakalayabilirsiniz tamamen özelleştirebilir yapıya sahiptir. Menü geçişleri akıcıdır, ana erkandaki ögelerin çoğu hareketlidir anlık bildirileri gösterir. LAUNCHER 8 PRO Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 5.71'dir.

28 Haziran 2014 Cumartesi

European War 4: Napoleon 1.0.0 MOD APK - MADALYA HİLELİ


European War 4: Napoleon 1.0.0 MOD APK, Android platformuna gelmesi biraz zaman alsa da EasyTech firmasına ait olan mükemmel bir oyun serisidir.  European War serisi, strateji tarzını seven arkadaşlarımın kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur. Oyunumuzun adından anlaşılacağı üzere İmparator Napolyon'un düzenlediği savaşları konu alıyor doğal olarak Fransa çevresinde gelişen savaşlar mevcut yalnız Conquest modda girerseniz oyuna OSMANLI DEVLETİNİN'de bulunduğu savaşlara girebiliyorsunuz. Harita sistemi ve oyun için asker kıyafet, araç vb. her şey savaş yapılan dönemi anımsatıyor. European War 4: Napoleon MOD olarak yani madalya hileli olarak sunuyorum bu sayede oyun içinde tüm general, prens ve prenseslere sahip olabilirsiniz. European War 4: Napoleon Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.19 'dir.

27 Haziran 2014 Cuma

Age of Darkness 1.4.6 MOD APK - PARA HİLELİ


Age of Darkness 1.4.6 MOD APK, siteden aldığım strateji oyunu isteklerine cevap olarak sizlere sunmak istediğim son derece rahat çalışan strateji ve taktik oyunlarını sevenlere önerebileceğim mükemmel bir oyundur. Zaten Age of Darkness geçmişi bir hayli eskidir oyun içinde yaşanan parasal sıkıntılardan ve karşınıza çıkan rakiplerin güçlü olmasından dolayı oyundan keyif alınmıyordu aslında bu yüzden MOD yani sınırsız para hileli olarak sizlere sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm özelliklere sahip olabileceksiniz. Üstelik Age of Darkness ile multiplayer modda wi-fi ağı üzerinden arkadaşlarınıza LAN oyun oynayabiliyorsunuz. Age of Darkness'i bir nevi Warcraft, Age of Empires gibi düşünebilirsiniz inşa etmeniz gereken binalar, toplamanız gereken altın ve odunlar bulunuyor daha sonra askerlerinizi geliştirip saldırıları savuşturmaya çalışıyorsunuz. Age of Darkness Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

26 Haziran 2014 Perşembe

Clouds & Sheep 1.9.5 MOD APK - PARA HİLELİ


Clouds & Sheep 1.9.5 MOD APK, çiftlik hayvanlarından koyunu seviyorsanız bugünkü oyunumuz tamda size göre oynarken kendinizi çoban düşünebilirsiniz yapmanız gereken tek şey sahip olduğunuz koyunları en iyi şekilde otlatmaktan ibaret yalnız bunu yaparken yedikleri şeylere dikkat etmeniz gerekiyor aksi halde hasta olabilirler. Yalnız bulutları sakın unutmayın iklimlendirme yapmak sizin parmaklarınızın ucundadır yağmura çok ihtiyaç duyuyorlar. Clouds & Sheep'de yaşanan parasal sıkıntılardan dolayı oyunumuzu MOD yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyun içindeki tüm alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 90'dan fazla görev bulunmaktadır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Clouds & Sheep Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 310.000'den fazla indirilmiştir.

25 Haziran 2014 Çarşamba

Pocket Fishdom 1.0.7 MOD APK - PARA HİLELİ


Pocket Fishdom 1.0.7 MOD APK, balıklarla ilgilenmeyi seviyorsanız bugünkü oyunumuz tam size göredir. Düşünün sahip olduğunuz bir akvaryum ve beslemek zorunda olduğunuz yüzlerce balık android telefonunuzun içinde gayet hoş olur bunu düşünen Playrix Games karşımıza Pocket Fishdom ile geldi oyunda yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı oyunumuzu MOD yani sınırsız para hileli olarak sizlere sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm balık, akvaryum ve ekipmanlara sahip olabileceksiniz. Minik balıklarla başladığınız serüvende büyümelerini izlemek son derece zevk vericidir. Pocket Fishdom Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 9000'den fazla indirilmiştir.

24 Haziran 2014 Salı

Advanced Download Manager Pro 3.5.6 APK - İndirme Yöneticisi


Advanced Download Manager Pro 3.5.6 APK, android cihazlarımız için en önemli unsurlardan biriside tarayıcı ile indirmede sıkıntı çektiğimiz veya internet hızı konusunda yaşadığımız sorunlardır. Bunu düşünen yapımcılar birçok indirme yöneticisini android platformu için piyasaya sürdü fakat aralarında en iyisini ve stabil çalışanını bulmak için yaklaşık 2 gündür araştırma-deneme yapıyorum, bu işi en iyi yapan DimonVideo yapımcısına ait olan Advanced Download Manager'dır. Bilgisayardaki Internet Download Manager ne ise android telefonlarda da Advanced Download Manager odur. Tamamen telefonunuzla ortaklaşa çalışır linkleri otomatik yakalar ve parçalayarak indirdiği için tarayıcı bazlı indirmelere göre daha hızlıdır. İndirmeleri durdurup-tekrar başlatabilirsiniz, indirme bittikten sonra bildiriler alabilirsiniz, kullanımı oldukça basittir TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Advanced Download Manager Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.19'dir.

23 Haziran 2014 Pazartesi

Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK, Miniclip firmasına ait olan dünyaca ünlü strateji ve simülasyon oyundur. Eskiden bilgisayarda fazlasıyla vakit geçirdim oyunlardan birisiydi mobil platforma taşındığından bu yana telefonumdan eksik etmediğim nadir ve başarılı bir oyundur. Plague Inc. içinde kitli ögeler bulunduğu için oyunun tadı pek çıkmıyor bu yüzden sizlere MOD yani alışveriş hileli olarak sunuyorum oyun içinde gerçek para ile alınan bütün ürünleri tek dokunuşla alıp insanları yok etmeye başlayabilirsiniz. Oyun içindeki amacınız yarattığınız virüs ile dünyayı salgın hastalığa esir düşürüp yayılım işlemi tamamladığında ölümleri başlatmaktan ibarettir. Virüs yayılım işlemine istediğiniz herhangi bir ülkeden başlayabiliyorsunuz önerim deniz ve hava yolu olan ülkelerdir. Plague Inc. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 900.000'den fazla indirilmiştir.

22 Haziran 2014 Pazar

Ultimate Combat Fighting MOD APK - PARA HİLELİ


Ultimate Combat Fighting MOD APK, dövüş oyunlarını sevenler için farklı bir alternatif olacağını düşündüğüm son derece eğlenceli bir oyundur. Farklı demekle kastetmek istediğim oyun için kontrollerdir belli bir joystick kontrol bölümü yok ekran üzerinde parmaklarınız ile yaptığınız hareketlere göre dövüş ustası hamlelerini yapıyor karate, kungfu, tekvando, boks vb. dövüş stilleri mevcuttur. Ultimate Combat Fighting'da karşınıza çıkan rakipler biraz dengesiz olduğu için oyun içinde kolayca alt edilebiliyorsunuz bunu önlemek adına MOD yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede can ve atak gücünüzü arttırabilirsiniz. Amacınız bütün rakipleri alt edip siyah kuşağa sahip olmaktır. Ultimate Combat Fighting Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 10.000'den fazla indirilmiştir ve son sürüm olan v1.06'dır.

21 Haziran 2014 Cumartesi

Pocket God 1.4.1 FULL APK


Pocket God 1.4.1 FULL APK, Play Store'un en eski oyunlarından birisidir aslında telefonu aldığım ilk zamanlarda dahi arada sırada açar oynardım dün aldığım istekler arasında görünce bu güzel oyunu sizlerle de paylaşmak istedim aslında Pocket God grafiklerine bakıldığında çocuk oyunlarını anımsatabilir ancak düşüncenizin tamamen yanlış olduğunu bilmenizi isterim Pocket God'da amacınız zavallı insanları yok etmek, acı çektirmek, korkutmak, parçalamak, dondurmak, yakmak ve dahasından ibarettir. İnsanların sorunu asla gelmiyor yok ettikten sonra farklı canilikler ile yok edebiliyorsunuz. Pocket God Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.22'dir. Oyun içindeki ögelerin neredeyse hepsi bir ölüm aracıdır.

20 Haziran 2014 Cuma

Natural Soccer 1.1.7 FULL APK - TAKIM HİLELİ


Natural Soccer 1.1.7 FULL APK, Play Store'da yeni keşfettiğim en başlarda grafiklerinden dolayı iyi olmadığını düşündüğüm ancak beni yanıltan son derece güzel bir oyundur. Adından da anlaşılacağı üzere amacınız basit bir şekilde top oynamaktan ibarettir. Oyun içindeki kilitli takım ve bölümler olduğu için MOD yani hileli olarak sunuyorum bu sayede bütün takım ve bölümler açık şekilde oynayabileceksiniz. Natural Soccer evreni tamamen 2D grafiklere sahip doğal olarak oyunculara tepeden bakıyorsunuz. Kontroller joystick mantığı ile olduğundan futbolcuların kontrolü oldukça kolaydır. İster direk maça başlayın isterseniz de lig oluşturup kupa için oynayın. Futbol kuralları ve ögelerine dikkat etmeniz gerekiyor: faul, serbest vuruş, penaltı gibi futbolun temel direklerine de yer verilmiştir. Natural Soccer Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

19 Haziran 2014 Perşembe

Fairy Farm 2.3.3 MOD APK - PARA ve TAŞ HİLELİ


Fairy Farm 2.3.3 MOD APK, siteden aldığım istekler arasında sürekli çiftlik oyunları isteniyordu bugünkü konumuzda işte bu tarzda bir oyundur. Kendi bölgenizi oluşturmak, ekim için arazileri hazırlamak, sahip olduğunuz bölgeye ağaçlar dikerek ekstra kazanç sağlamak, geniş otlaklarınız da hayvanlar yetiştirmek istiyorsanız bugünkü oyunumuz tam sizlere göredir. Aranızda eminim ki Fairy Farm oynayanlar olmuştur oyun içinde yaşanan parasal sıkıntılardan dolayı tadı pek çıkmıyordu bu yüzden sizlere MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki tüm alışverişlerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz çiftliğinizi geliştirmek için uzun sürek beklemek zorunda kalmayacaksınız. Fairy Farm'da 150'den fazla bitki çeşidi, 100'den fazla hayvan mevcuttur hepside sihirlidir. Fairy Farm Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 148.000'den fazla indirilmiştir.

18 Haziran 2014 Çarşamba

Football Chairman 1.0.9 FULL APK - MENAJERLİK OYUNU


Football Chairman 1.0.9 FULL APK, takım kurmak, takımı kontrol etmek, transferler yapıp, takımınızın finansal işlerini kontrol etmek istiyorsanız bugünkü oyunumuz tam sizlere göredir. Başlıkta da belirttiğim gibi doğrudan bir menajerlik oyunudur gerçi takımın bütün işlevlerini siz kontrol ediyorsunuz oyun başında takım ismi kulüp başkanının ismini vb. her şeyi... Football Chairman'da takımınızın tanınması için en önemli unsurlardan biriside sponsor firmalardır dikkat etmenizi öneririm. Oyun içinde kupa müsabakaları, play off maçları, Avrupa Turnuvaları mevcuttur. Futbol müsabakalarında takımız için gelecek seyircilerin bilet fiyatını dahi siz ayarlıyorsunuz bu konuda oldukça gerçekçi bir oyun olmuştur. Football Chairman Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 11.12'dir.

17 Haziran 2014 Salı

Pou 1.4.43 MOD APK - PARA HİLELİ


Pou 1.4.43 MOD APK, aranızdan hepinizin severek oynadığına inandığım android sanal bebek oyunu üst üste aldığı güncellemelerden sonra birçok yenilik ile karşımıza çıktı yalnız oyun içindeki yeniliklere rahatça sahip olabilmeniz paranız olmadan oldukça zor bunun için MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki ögelere rahatça sahip olabileceksiniz. Gelen yeniliklerden kısaca söz etmek gerekirse; futbol, 3 mini oyun, kıyafet ve dahası... Pou'yu daha önceden oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum amacınız sahip olduğunuz POU'ya en iyi şekilde bakmaktan ibarettir yemek yediriyor, yıkıyor, hastalandığında ilaç veriyorsunuz tamamen sizin kontrolünüzde sıkıldığınızda mini oyunlar oynayarak zaman geçirebilirsiniz. POU Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.500.000'den fazla indirilmiştir.

16 Haziran 2014 Pazartesi

Paris Must Be Destroyed 1.5 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Paris Must Be Destroyed 1.5 FULL APK, bugün keşfettiğim android dünyasının gizli kalmış mükemmel oyunlarından birisidir. Sabahtan bu yana oynadığım sürükleyicilik bakımından gerçekten iyi düşünülmüş kaliteli kurguya sahip, grafikleri 3D olan uzaylıların dünyayı istila etmesini konu alan bir oyundur. Oyun içinde uzaylı taşıtları, tank, uçak vb. araçları kullanabiliyorsunuz aslında Paris Must Be Destroyed biraz karışık bazı bölümde uzaylılara karşı bazı bölümlerde ise insanlara karşı savaşıyorsunuz. Size ateş edenlere, ateş etmek, parçalamak, yakmak ve atomlarına ayırmak başlıca amacınızdır aslında bütün oyun evreni parçalanabiliyor binalar, caddede gördüğünüz araçlar, ağaçlar ve dahası.. Oyun içi kontroller joystick mantığı ve sensördür. Paris Must Be Destroyed FULL ve son sürümüdür. Paris Must Be Destroyed Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 6.10'dir.

15 Haziran 2014 Pazar

Dr. Driving 1.33 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLELİ


Dr. Driving 1.33 MOD APK, hepinizin bildiği oynarken insanın içinde araba sürme duygusunu uyandıran grafik olarak idare eder seviyede sevdiğim oyunlardan birisidir. Her sürümde gelen yeniliklerin ardından parasal sıkıntılar yaşanıyordu bu yüzden son sürüm olan Dr. Driving 1.33 MOD yani sınırsız para hileli olarak sizlere sunmak istiyorum. Yapımcı firma SUD Inc. Dr. Driving oyununu yaparken eminim ki bu kadar sevileceğini aklından bile geçirmiyordu yalnız unuttuğu bir şey vardı oyunumuz grafik ve yapı olarak bütün cihazlarda çalışabilecek seviyede olduğu için geniş bir oyuncu kitlesine ulaştı. Oyun içindeki amacınız sahip olduğunuz araç ile seçtiğiniz görevi yerine getirmekten ibarettir görev olarak park etme, eskortluk yapma, hız vb. mevcuttur. Dr. Driving 1.33 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.700.000'den fazla indirilmiştir.

14 Haziran 2014 Cumartesi

Zombie Diary 1.2.1 MOD APK - Sınırsız PARA - KRİSTAL HİLELİ


Zombie Diary 1.2.1 MOD APK, android platformunda fazlasıyla zombi içeren oyun var çünkü seviliyor nedendir bilmiyorum ama bende seviyorum çünkü oyun evreninde zombilere değilde insanlara karşı bir mücadele olsa kafası patlayan, kolu bacağı kopan insanlar pekte hoş olmazdı ancak zombiler bu işe tamamen uygundur. Zombie Diary oyunun daha önceden Evolution sürümü ile sitemizde paylaşmıştım ilgi çektiğini görünce normal versiyon ile de sizlere sunmak istedim oyun içindeki amacınız bölüme başladığınız andan itibaren karşınıza çıkacak olan zombileri yok etmektir her bölüm ayrı bir görevdir öldürmeniz gereken zombi sayısı veya dayanmanız gereken süre bellidir. Oyun içinde yaşanan parasal sıkıntıları önlemek adına MOD APK yani sınırsız para ve kristal hileli olarak sizlere sunuyorum bu sayede oyun içindeki tüm silah, ekipman ve özelliklere sahip olabileceksiniz. Zombie Diary Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 184.000'den fazla indirilmiştir. Son sürüm olan Zombie Diary 1.2.1'dir.

13 Haziran 2014 Cuma

Stickman Soccer 2014 FULL APK - BÖLÜM - TAKIM HİLELİ


Stickman Soccer 2014 FULL APK, 2014 Dünya Kupasının heyecanını telefonlarında yaşamak isteyenlere önerebileceğim Djinnworks firmasına ait olan Stickman Soccer serisini hepimiz biliyoruz yapımcı Dünya Kupasında da prim elde etmek istemiş ki karşımıza Stickman Soccer 2014'ü sunmuş yalnız oyun içindeki bazı bölüm ve takımlar kilitliydi bunun önüne geçip rahatlıkla oynamanız açısından sizlere FULL apk olarak sunuyorum bölüm ve takımlar açıktır istediğiniz yerden istediğiniz takımla başlayarak oyunumuzun tadını çıkarabilirsiniz. Stickman Soccer 2014 içinde Dünya Kupası, Amerika Kupası, Avrupa Kupası bulunmaktadır bunun yanında sokak futbolu ve plaj futbolu da bulunmaktadır. 11-11 ve 4-4 oyun modları mevcuttur. Oyun içi kontroller joystick mantığıyla manüel olarak işlemektedir. Stickman Soccer 2014 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır yalnız belleği (ram) temizleyip girin. Play Store'da 39.000'den fazla indirilmiştir.

12 Haziran 2014 Perşembe

Aurum Blade EX 1.0.1 MOD APK - SINIRSIZ GEM HİLELİ


Aurum Blade EX 1.0.1 MOD APK, aranızda RPG sevenlerin olduğunu biliyorum bugünkü oyunumuz onlara hitap edecek türdendir. Aksiyon ve macera ögelerini yoğun bir şekilde içeren zamanınızın büyük bir kısmını ayırabileceğiniz nadir oyunlardan birisidir çünkü RPG tarzındaki oyunlar sürükleyicilik bakımından oldukça iyi oluyor. Aurum Blade EX'de amacınız belirlediğiniz kahraman ile dünyayı işgal eden yaratıkları yok etmekten ibarettir. Oyun içi kontroller joystick mantığı ile işlemektedir. Aurum Blade EX'de yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için MOD yani sınırsız gem hileli olarak sunuyorum bu sayede GEM STORE'da bulunan bütün ürünlere sahip olabileceksiniz Ticket için beklemek zorunda kalmayacaksınız. Kahramanınızın silah ve zırhını en iyi şekilde donatabileceksiniz. Aurum Blade EX Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 10.000'den fazla indirilmiştir.

11 Haziran 2014 Çarşamba

Real Racing 2 ARMV6 APK - Galaxy Mini (QVGA)


Real Racing 2 ARMV6 APK, siteden aldığım yoğun istek üzerine kırık linklerin düzenlemesi adına tekrardan paylaştığım EA GAMES'e ait olan araba yarış oyunlarından hoşlananların kesinlikle denemesi gerektiğini düşündüğüm mükemmel bir oyundur. Gerek grafiksel gerekse oyun içi sesler olarak gerçeğe yakın bir evren tasarlanmıştır. Oyun içinde 30'dan fazla lisanslı araç bulunmaktadır. Kariyer modunu 10 saat gibi bir oyun süresinde bitirebilirsiniz. Real Racing 2'de yarış pistleri oldukça detaylı işlenmiştir. Aracınızın sürüş açısını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. EA GAMES oyunlarını GAMELOFT oyunlarına göre daha başarılı buluyorum bu yüzden Need For Speed, Real Racing serilerini öneriyorum. Real Racing 2 Galaxy Mini de çalışmaktadır ancak arada sırada kastığı oluyor ama oynamak isteyenlere engel değildir. Play Store'da 8.99'dir.

10 Haziran 2014 Salı

WifiKill APK - Kablosuz Ağ Kontrolü


WifiKill APK, telefonunuz ile bağlı olduğunuz wireless ağına hükmetmenizi sağlayan oldukça yararlı bir uygulamadır. Çıktığı günden bu yana telefonumdan eksik etmediğim nadir uygulamalardan birisidir. Kullanımı, verdiği hizmete göre çok zahmetsizdir amacı bağlı olduğunuz wireless ağındaki cihazlara sağlanan internet erişimini kesmektir bu sayede modemin bütün gücünü siz kullanabilirsiniz. İnternet erişimini isterseniz kişiye özelde kapatabiliyorsunuz yalnız bunun için bağlı olan cihazdaki ipv4 bilmek zorundasınız. Kullanımı için ROOT gereklidir. WifiKill sayesinde bağlandığınız modeme kaç tane cihaz bağlanmış olursa olsun hepsinin tek dokunuşla internet bağlantılarını kesebilirsiniz. WifiKill Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

9 Haziran 2014 Pazartesi

Bloons TD 5 2.9 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Bloons TD 5 2.9 FULL APK, yapımcılığını Ninja Kiwi firmasının üstlendiği efsane oyunlardan birisidir eminim bilgisayarınızda oynamışsınızdır. Android platformuna giriş yaptığımdan bu yana belkide yüzlerce defans oyunu denedim Bloons TD 5'te bunlardan birisidir ancak benim daima önemli bir oyun olmuştur sonuçta biaz insanlar vurdulu-kırdılı, kanın fazla olduğu oyunları seviyoruz doğal olarak defans oyunlarında da bunu istiyoruz ancak Bloons TD 5 bu kuramı tamamen yıkmaya yetiyor. Sevimli maymunlarımız ile düşman balonlara karşı verdiğimiz mücadeleyi anlatan kurgusu ve grafikleri mükemmel insanın yüzünü güldüren tarzda bir oyundur. Daha önceden Bloons TD oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum, belli bir güzergah üzerinden gidecek olan balonlara karşı farklı özelliklere sahip maymunlar ile saldırmamızı konu alıyor. Oyun içinde TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Bloons TD 5 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 6.76'dir.

8 Haziran 2014 Pazar

Garfield's Diner MOD APK - PARA HİLELİ


Garfield's Diner MOD APK, Çocukluğumda sıkça çizgi filmini izlediğim dünyanın en ünlü kedisi olan Garfield bildiğiniz üzere android platformunda uzun süredir oyunları ile faaliyet gösteriyor. Bugünkü konumuzda hepinizin bildiği Garfield's Diner, oyunda yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için MOD yani sınırsız para ve altın hileli olarak sizlere sunmak istedim bu sayede oyun içindeki bütün ekipmanlarını geliştirebilecek, yeni elemanlar alıp gelen müşterilerin hepsine hizmet verebileceksiniz. Garfield's Diner oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum, bilgisayar üzerinden oynadığımız flash oyunlara çok benziyor aslında sahip olduğunuz restorana gelen müşterileri yönlendirip isteklerini yapıyorsunuz hepsi bu kadar bazen sürpriz yani ünlü konuklar gelebilir onlara ekstra hizmet vermeniz gerekiyor. Garfield's Diner içinde bütün Garfield karakterlerini göreceksiniz. Garfield's Diner Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 80.000'den fazla indirilmiştir.

7 Haziran 2014 Cumartesi

Jewels Saga 1.3.1 MOD APK - SINIRSIZ GEM HİLELİ


Jewels Saga MOD 1.3.1 APK, aranızda eğer Candy Crush Saga tarzındaki oyunlarını sevenler varsa kesinlikle beğeneceğini düşündüğüm boyutu küçük ama telefon başında uzun vakitler harcamanızı sağlayacak güzel bir oyundur. Üstelik oyundaki gem sorununu çözmek için MOD yani sınırsız gem hileli olarak sizlere sunuyorum bu sayede oyundan aldığınız zevk her daim yüksek olacaktır ve asla kaybetme ihtimaliniz olmayacaktır. Jewels Saga arcade modda içinde 150'den fazla bölüm barındırıyor ancak oyuna başlayınca nasıl bittiğini bile anlamayacaksınız sürükleyicilik bakımında gayet iyidir. Her yerde rahatlıkla oynayabilirsiniz, amacınız aynı renkten taşlardan 3 tanesini yan yana getirmekten ibarettir zaten oyun başında sizi eğitimden geçirecektir. Jewels Saga Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 330.000'den fazla indirilmiştir.

6 Haziran 2014 Cuma

Pro Evolution Soccer 2012 APK (2013-2014) SEZON - LİG GÜNCELLEMESİ


Sevgili hocalarım bildiğiniz üzere android platformu için PES yani Pro Evolution Soccer 2013 ve 2014 güncellemesi gelmedi bunu gören bazı geliştiriciler oyun içinde güncellemeler yaparak 2013 ve 2014'ün bir kısım liglerini, oyuncularını ve takımlarını oyun içine eklemeyi başardılar doğal olarak oyun PES 13-14 ayarında olmayı başardı. Yapılan yeniliklere gelecek olursak, 2013-2014 yıllarındaki tüm lisanslı takımlar oyun içine eklenmiştir. FIFA WORLD CUP Brazil 2014 (2014 DÜNYA KUPASI - BREZİLYA)AFC ASIAN CUP 2015EURO 2016 (FRANSA'DA YAPILACAK OLAN) , Bundesliga (ALMANYA), RUSYA PremierEredivisie (HOLLANDA) ligleri oyun içine eklenmiştir. İngilizce konuşan spiker mevcuttur oyun içinde. Bütün takımların futbolcu kadrolarındaki değişiklikler tamamen aktarılmıştır. Futbolcu formalarındaki renk ve biçim değişiklikleri oyun içine aktarılmıştır. Pro Evolution Soccer 2012 APK (2013-2014) Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Kısacası "Android Pro Evolution Soccer 2013" ve "Android Pro Evolution Soccer 2014" oyunumuzun tadını çıkarın.

5 Haziran 2014 Perşembe

The Sandbox 1.700 MOD APK - Sınırsız MANA ve BÖLÜM HİLELİ


The Sandbox 1.700 MOD APK, tamamen kontrolü sizin parmaklarınızın ucunda olan son derece iyi oluşturulmuş bir oyun evreni düşünün bu evrende bütün doğa olaylarını ve dış etkenleri siz kontrol ediyorsunuz bir nevi kendi dünyanızı yönetiyorsunuz. Siteden ve mail yoluyla aldığım yoğun istekler üzerine oyunda yaşanan mana sıkıntıları ve kapalı olan bölümlerden dolayı The Sandbox'un tadını çıkaramayan arkadaşlarımız için MOD yani sınırsız mana ve bölüm hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede bütün ögeleri kullanabilecek, bütün bölümlerde oynayabileceksiniz. Daha önceden The Sandbox oynamayan arkadaşlarımız için oyunumuzu kısaca anlatmak istiyorum, kontrol ettiğiniz doğa olayları, elementler ve bir nevi inşaat ögeleri ile kendi evreninizi 2D platform üzerinde canlandırıyorsunuz. Tek sınırınız hayal gücünüzdür. Oyun grafikleri klasik RETRO yani 8 bit, kısacası 2D Minecraft diyebiliriz. The Sandbox Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 95.000'den fazla indirilmiştir.

4 Haziran 2014 Çarşamba

Heroes of Steel RPG Elite 2.1.49 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Heroes of Steel RPG Elite APK, özellikle belli bir senaryoya bağlı olan RPG oyunlarını seviyorsanız bugünkü oyunumuzu kesinlikle denemeniz gerekiyor. Heroes of Steel RPG Elite diğer RPG oyunlarından ayıran en önemli özelliği oyun içinde bireysel oynamıyorsunuz kontrol ettiğiniz 4 farklı özelliği bulunan karakter mevcut her birinin özelliklerini kullanarak maceraya hapishaneden kaçarak başlıyorsunuz. Heroes of Steel RPG Elite'de düşmanlarla savaş mantığı sıralıdır Final Fantasy gibi düşünebilirsiniz. Oyun içi grafik ve sesler orta düzeydedir. Bağlayıcı bir oyundur yalnız tam anlamıyla oynamak için orta düzeyde İngilizceye ihtiyacınız vardır. Karakterlerinizi nitelik ve becerilerine göre yönlendirirseniz oldukça keyifli bir oyun oluyor. Karakterlerinizi güçlü ekipmanlar ve sihirle donatmak sizin elinizde zindanda başlayan maceranız şehirlere kadar uzanıyor. Heroes of Steel RPG Elite Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 8.45'dir.

3 Haziran 2014 Salı

FIFA 2012 ARMV6 APK - Galaxy Mini (QVGA)


FIFA serisi, Electronic Arts (EA) Games tarafından geliştirilen tüm dünyanın kesin olarak bildiği en ünlü futbol oyunudur. Kendimce PES'den de önce gelir ilk FIFA oyunu 1994 senesinde FIFA International Soccer adı ile sevenlerine sunuldu aldığı olumlu tepkilerle birlikte bizi bugünlere kadar getirdi. Sitede daha önce FIFA 12'yi ARMV6 cihazlar için paylaşmıştım ancak hem linklerin kırık olması hemde konuyu güncellemek adına tekrardan sizlere sunmak istiyorum. Standart futbol oyunlarından ne bekliyorsanız hepsini rahatlıkla karşılayabilecektir çünkü futbol oyunlarının Sensible Soccer'dan sonra atasıdır. FIFA 12'de farklı modlar mevcuttur: lig, kupa, pratik ve penaltı vuruşları yapabiliyorsunuz. Oyun içi kontroller joystick mantığı ile işlediği için oldukça iyidir. Dünya genelindeki 570 takım, 12620 futbolcunun olduğu 30 ligi kapsamaktadır. Favori takımınız ile kazanmanız gereken 20 kupa vardır. FIFA 2012 Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'dan kaldırılmıştır.

2 Haziran 2014 Pazartesi

GUNSHIP BATTLE : Helicopter 3D MOD APK - PARA HİLELİ


GUNSHIP BATTLE : Helicopter 3D çıktığı günden itibaren kısa sürede popüler olan uçuş simülasyonu oyunlarını sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm TheOne Games firmasına ait olan kaliteli bir oyundur. GUNSHIP BATTLE : Helicopter 3D'da amacınız kontrol ettiğiniz helikopter ile size verilen görevleri yerine getirmektir çoğunlukla savaş sahasında oluyorsunuz düşmanla birebir çarpışmanız gerekiyor. GUNSHIP BATTLE : Helicopter 3D'da yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için MOD yani sınırsız para hileli olarak sizlere sunmak istedim bu sayede istediğiniz helikoptere ve özelliklere sahip olabileceksiniz. Oyun içi kontroller oldukça başarılı sensör ve ekran dokunmatiğini aynı anda kullanmanız gerekiyor. Kısacası FPS, aksiyon ve maceranın birleşimidir. GUNSHIP BATTLE : Helicopter 3D Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 130.000'den fazla indirilmiştir.

1 Haziran 2014 Pazar

avast! Mobile Security & Antivirus v3.0.7550 Premium APK


Değerli takipçilerim bildiğiniz üzere sitemizde bir çok antivirüs uygulamasını sizlerle FULL yani premium olarak paylaştım bugün ise yapılan araştırmalara göre mobil sektörde en fazla kullanım sayısına ulaşmış olan avast! Mobile Security & Antivirus sizlere PREMIUM yani FULL sürüm olarak sunmak istiyorum. Yaklaşık 3 gündür uyguladığım testlerden sonra kesinlikle avast! kullanmam gerektiğinin kanısına vardım çünkü her daim güncellenen veri tabanı, telefonu yormayan yapısı, tamamen TÜRKÇE dil desteği, gelişmiş tarama hizmeti ve en beğendiğim özelliği güvenlik duvarı ile gerçekten 1 numara olmayı hak ediyor. Bildiğiniz üzere uzun süredir Dr.Web kullanıyordum artık avast! Mobile Security & Antivirus geçtiğimi bilmenizi isterim. Bugünkü konumuzda sunduğum avast! Mobile Security & Antivirus paketi içinde avast! Mobile Backup_1.0.7501 ve avast! Anti-Theft_3.0.7501 de bulunmaktadır. avast! Mobile Security & Antivirus Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.250.000'den fazla indirilmiştir. Aşağıda özellikleri hakkında kısaca bilgi verdim.