Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

22 Eylül 2013 Pazar

Zombie Gunship APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

Play Store'da gezinirken dün fark ettiğim son zamanlarda bir hayli öne çıkan oyunlardan birisi olan Zombie Gunship oyununu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapımcı firma Limbic tarafından geliştirilmektedir Android platformunda her ne kadar yeni olsa da IOS için 2 senelik bir geçmişi vardır. Oyunumuzun nasıl oynandığından bahsetmek istiyorum ağır silahları bulunan oldukça güçlü bir savaş uçağı olan AC-130'un silahlarını kontrol ediyorsunuz amacınız ve korumanız gereken bir bölgeniz var adından da anlaşılacağı üzere düşmanlarımız saldırgan zombiler onları güçlü silahlarınız ile yok etmeniz gerekiyor unutmayın amacınız bölgenizi korumak, oyunda ilerledikçe kullanabileceğiniz bir çok silah ve ekipman ortaya çıkacaktır. Silahlardan bahsetmem gerekirse 25mm mitralyöz, 40mm bofors ve 105mm obüs topu bulunmakta. Uçağı yönlendirmek basittir ilk girişte sizlere öğretecektir zaten. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır.
Oyunumuzdan Görüntüler



Zombie Gunship APK
Kurulumu
Zombie Gunship APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

17 yorum:

  1. hocacım elinde varsa Sniper shooter ekliye bilirmisin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam paladog bende neden olmuyor yukluyorum aciyorum ekran bembeyaz bebim telefon galaxy young.

      Sil
  2. hocam merhaba paylaşımlarını çok beğeniyorum yalnız şu root olayını uygulasam telefonu ma şuan 2.2.1 olan cihaz 2.3.6 ya yükselir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Root yapmak telefonun yetkilerini elinize almaktır.
      Android Sürümü için rom yüklemen gerekir.

      Sil
  3. hocam undead invasionun hilelisini yaparmisiniz yeni adamlarda olsun canlari yuksek olsun ve diger geri kalan herseyi sinirsiz olsun benim butun arkadaslarim bunu cok seviyo bu oyunda yeni yerlerde istiyorlar bu oyunun guncellenmesini ve hilesini-hilelisini istiyoruz hocam bunlarin hepsini yapip yuklerseniz cok sevinirim ben yeni arkadaslar edinip herkese soylerim ama yalniz bu oyunu erken yaparsaniz cok sevinirim-seviniriz hocam titanda koyun :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

    YanıtlaSil
  4. hocam icy towerin hilelisini yuklermisiniz hocam cok guzel oyunlar yukluyorsunuz hocam bide anger of devil 1'i yuklermisiniz hilelisini ben 2'inci olmuyoda o yuzden yani.

    YanıtlaSil
  5. hocam icy towerin hilelisini yuklermisiniz hocam cok guzel oyunlar yukluyorsunuz hocam bide anger of devil 1'i yuklermisiniz hilelisini ben 2'inci olmuyoda o yuzden yani.

    YanıtlaSil
  6. toprak hocam destiny anger or devil yuklen miyor birsey çıkıyor files mi ne diyor siz oyunu yeniden yuklermisiniz cok sevinirim hocom oyun icin cildiriyom cabuk yapsaniz olurmu.

    YanıtlaSil
  7. hocom cok fazla yazdim ama bu son yazisim bugunluk yani toprak hocam siz bir tane oyunu nezamanda bitiriyorsunuz ve garfield dafansi yuklermisiniz hocam hileli olsun lutfen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  8. toprak hocam dolmuş driver yokmu armv6

    YanıtlaSil
  9. Legend online dragons yüklermisin hocam hileli teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. super stickman golf 2 armv6 isterük

    YanıtlaSil
  11. Hocam bu oyunun hilelisini yukleyebilirmisin

    YanıtlaSil
  12. legendary Heroes mod yaparsınız.

    YanıtlaSil
  13. TOPRAK HOCAM BEN BURAK. YENİ ROM NE ZAMAN GELİCEK. BI DE ARTIK TEMA FALAN DEGİSSIN SIKILDIK. LOCKSCREEN FALAN HIC DEGISMIYO. IYI GUNLER..

    YanıtlaSil
  14. Hocam oyun tam açılı
    rken use *#9900# hatası veriyo açmıyor

    YanıtlaSil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir