Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

18 Haziran 2013 Salı

Sparkle 2 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir


ZUMA tarzı oyunları sevenler elbette vardır aranızda eminim bende bayılıyorum bu tarz oyunlara arcade oyun tarzının babaları diyebiliriz eskiden atari salonlarında bile rastlayabilirsiniz bu tip oyunlara bugünkü oyunumuzda 10TONS LTD firmasına ait olan oldukça kaliteli ve yeni çıkmış bir oyundur Sparkle daha önce duymuşsunuzdur eminim 2.bölümde bir çok değişiklik yapılmıştır hem oyun evreninde hemde oynama tarzında farkı rahatlıkla hissedebileceksiniz. Bir çok android sitesi tarafından tam puana layık görülmüştür. Mantık zaten çok basit elinizde bulunan renkli toplu aynı renkteki topların yanına atmak 3 tane aynı renkten top yana yana ise yok olur ve size puan kazandırır. Oyun içinde 3 farklı mod vardır. Hikaye modunda toplamda 90 bölüm bulunmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.34$'dır.

Oyunumuzdan Görüntüler



Sparkle 2 FULL APK
Sparkle 2 FULL DATA
Kurulumu
Sparkle 2 FULL DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.the10tons.sparkle.two" ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Sparkle 2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

5 yorum:

  1. Toprak hocam güzel bir oyun teşekkür ederim. Senin sayende telefon çok güzel oldu. XWKTN romunu kullanıyorum. sitedeki paylaşımların ile telefon bayağı güzel oldu. Telefonu root yaptım. Clockwork mod kurulu. Overclock yaptım. flash player yüklü.chainfire yaptım. beats audio de yüklü. daha ne olsun. sağol. sen de olmasaydın hiçbir şey öğrenemeyecektim.

    YanıtlaSil
  2. Ayrıca konu ile ilgili değil ama no-frills cpu control ile 787 mhz yaptım. Daha da yukarı çıkmak istemiyorum donanımsal sorun olur diye.telefon çok hızlı. Sizce ne kadar yapmalıyım? En ideal ne kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 787 oldukça idealdir hocam daha yukarısı telefona zarar verebilir zaten

      Sil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir