Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

3 Kasım 2012 Cumartesi

Chrono Trigger APK+DATA - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir


Aranızda Playstation 1 müptelası olanlar varsa kesin oynamıştır bu oyunu FINAL FANTASY oyununun yapımcılarından bir baş yapıt diyebilirim. Tabi playstationdaki gibi kaliteli değil ama illaki hayranları çıkacak ve oynayacaklardır. Oyunda pek hareket yok aslında androidteki FINAL FANTASY oyunu gibi kontrolleri oyundaki amacımız kaybolan Lucca adında bir kızı arıyoruz. SQUARE ENIX firmasının Play Store'daki bütün oyunları pahalı olduğu gibi buda 14.92$ dan satışa sunulmuştur. Galaxy mini de sorunsuz çalışmaktadır.

Oyunumuzdan Görüntüler




APK dosyası
SD kart dosyası
Kurulumu
SD kart dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.square_enix.android_googleplay.chrono" ve android/obb klasörüne atalım.
APK dosyamızı kurup oyunumuza girelim yalnız oyuna girerken internet bağlantınızı kapatın.
 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

14 yorum:

  1. Merhaba hocam,Smurfs' Village oyununda şirin çileğinin hilesini yapmışsin.Rica etsem Top Eleven oyununda da token için böyle bir hile yaparmısın?

    YanıtlaSil
  2. İbrahim hocam her oyuna hile yapılmaz koruma sistemleri mevcut yaptığım taktirde oyun kurulmuyor Top Elevende bunlardan birisi maalesef

    YanıtlaSil
  3. Sorun degil hocam,bir de AndroVid Pro Video Editor en son sürümünü ekleyebilirmisin?

    YanıtlaSil
  4. oyunlarda hile yapmak isteyen arkadaşlar game cih çalışmadığı için yapamıyo olabilirsiniz ama game guardian 5.1 diye gamecihten daha kaliteli her oyunda çalışan program var
    Not-Ben her oyunda denedim hiç birinde çalışmamazlık yapmadı
    İsteyen arkadaşlar filecrop game guardian apk yazarlarsa google a çıkar
    Toprak hocam game guardian ile ilgili konu açarsan arkadaşlar nasıl yapçaklarını bilebilir çünkü kulanımı ilk baştan karışık gelebilir

    YanıtlaSil
  5. Oyun için teşekkürler Toprak hocam :)

    hocam ben ekran videosu çekme programı arıyorum ama bulamadım malesef.z-screen recorder kırmızı ekran hatası veriyor screencast'ta kapanmaya zorla hatası veriyor.sizin bildiğiniz g.minide çalışan var mı acaba screen recorder ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre hocam bende çok aradım fakat bulamadım :(

      Sil
  6. Emre hocam ekran kilit tusuyla ayni anda orta tusa basarsaniz screenshot aliyor.Programa hic gerek yok.Ya Toprak Hocam Agustos romuna gectim.Wifi yine calismiyor. galaxy s i9000(babamın) telefondan ayni ağa giriyor.Hocam wifiyide gectim telefon iyice sapitti.Galaxy S den yaziyorum.Telefonumdan yazamiyorum :( Telefonu kapatip actim telefon acildiktan sonra tus kilidini aciyorum.Menuyu actigim zaman ekran kapaniyor ve telefon titriyor.Acilinca cok yavasliyor.menuyu actimmi yine donuyor.ama su an her saniye oyle oluyor.Diger android forumlara bakamadim.bilgisayar yasak.babamin telefonundan gizlice wifiye girip yaziyorum.Lutfen yardimci olun.Birkac gun boyle devam ederse telefonu satacam htc desire x alcam.tabi telefon birazcik para ederse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. berkay hocam sisteminizde overclock yok değil mi ?
      birde telefonda bu tip sorunlar arttı ise garantiye göndermenizi öneririm.

      Sil
  7. hocam bulabilirseniz sitenize sony playstation emulotor eklermisiniz cevapınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  8. Var tabi Atahan hocam eklerim 1-2 güne

    YanıtlaSil
  9. İyi hoş paylaşım olmuşta oyunu belli ki oynama mışınız bu oyun öyle kaybolan lucca diye bi karakteri arıyoruz denilecek basit hikayede bir oyun değil 500 saate yakın oynama süresi olan bi hikaye ki baş yapıt denebilecek bir çok hikayeye filme taş çıkaracak bi oyun bu arada kaybolan kız lucca değil marle ve bu hikayenin girişinin ilk paragrafının ilk cümlesi olur bi şaheserden mahrum kalmayın alın anlaya anlya sonuna kadar oynayın fiyatı çok makul vaadettiği karşışında.

    YanıtlaSil
  10. bir sıfır fazla olmuş 50 saat olacak :)

    YanıtlaSil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir