Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

26 Şubat 2014 Çarşamba

LAUNCHER 8 PRO v2.3.0 FULL APK - Windows Phone 8 Launcher


Mobil cihaz sektöründe son zamanlarda atak yapan bir çok markanın telefonlarında görmeye alıştığımız Windows Phone 8'in görsel inceliklerini görüp bilmeyen yoktur işte bugünkü paylaşımım bu konu üstüne konu başlığından da anlaşılacağı üzere Windows Phone 8 temalı bir launcher sunmak istiyorum sizlere zaten konu altlarındaki yorumlarda sık sık görüyordum launcher isteği geliyordu onlara yanıt olarak LAUNCHER 8'i sizlere sunuyorum telefonunuza kurduğunuz andan itibaren bir çok görsel özelliği Windows Phone 8'e benzeterek kusursuz kullanım zevkini sizlere sunuyor piyasadaki en iyi launcherlardan birisidir. Kısacası özelliklerini anlatmak istiyorum menü geçişleri akıcı can sıkmayan türden, zevkinize göre kullanabileceğiniz bir çok tema, tamamen özelleştirilebilir yapı, kendine has bildiğim özelliği, kendine has Windows Phone 8'in tuş kilidi ve dahası... LAUNCHER 8 PRO  v2.3.0 son sürümüdür. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 5.71'dir.

24 Şubat 2014 Pazartesi

BlackMart v0.99.2.49B APK - Oyun ve Uygulama Marketi


Site üzerinden sıklıkla aldığım istekler arasındaydı aslında daha önceden eklemem gerekliydi ancak bazı sorunlar ve oyun isteklerinden dolayı geri plana atmıştım bugün fırsatım varken sizlere BlackMart'ı sizlere son sürüm olan v0.99.2.49B ile sunmak istedim aranızda bazı arkadaşlarım ne işe yaradığını merak ediyor olabilirler kısaca anlatmak istiyorum telefonunuzdaki Play Store gibi oyun ve uygulamaların bulunduğu bir uygulama ancak en büyük farkı her şeyi ücretsiz olarak sunmasıdır Play Store'da bulunan ücretli oyun ve uygulamalar BlackMart'da ücretsizdir ancak Play Store gibi geniş bir arşiv beklemeyin fakat yeterli seviyedir. Üstelik TÜRKÇE dil desteği de sunuyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

23 Şubat 2014 Pazar

Angry Birds Rio v2.0.0 MOD APK - HİLELİ


Kendimce Angry Birds serisinin en güzel oyunudur nedendir bilmiyorum ama oyun grafiklerinin renkli olmasından kaynaklanıyor zannedersem insanı sıkmıyor oynadıkça oynamak istiyorsunuz zaten Rovio Mobile oyunlarının hepsi böyle bağımlı yapıyor bir nevi... Dün Play Store'da gezerken Angry Birds Rio'nun güncellediğini ve 2.0.0 sürümüne ulaştığını gördüm takipçilerim için MOD yani hileli olarak sunmak istedim bu sayede sınırsız özellik ve Mighty Eagles sahip oluyorsunuz sıkıldığınız yerlerde bitirici darbeleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstünde kuş olan sapanı germek ve hedefe nişan almak gerisini kuşlara bırakın. 7 farklı dünyada 240'dan fazla bölüm ve 48 ekstra bölümden oluşmaktadır oyun süresi oldukça uzundur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 880.000'den fazla indirilmiştir.

22 Şubat 2014 Cumartesi

Contra: Evolution v1.2.8 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Çıktığı zamanlarda fazlasıyla ünlü olmayı başaran KONAMI gibi ünlü bir firmanın eseri Contra'yı aranızda bilmeyenler yoktur o günden bu yana ilgiyi üzerine çekmeyi başarmasından dolayı yapımcı firma mobil platform içinde oyunu geliştirdi. Daha önceden oynayanlar varsa mobil platforma birebir taşındığını görebilirler oynaması oldukça keyifli aksiyon, macera tarzlarını barındıran Contra: Evolution'da amacınız karşınıza çıkan teknolojik düşmanları yok etmektir yalnız ilerleyen bölümlerde oldukça güçlü robotlarla karşılaşıyorsunuz bu yüzden karşınıza çıkan silah fırsatlarını kaçırmayın, özel güçlerinizi doğru kullanın 3 farklı mod mevcut oyun içinde arcade, mission ve boss rush... Grafikleri her ne kadar 2D olsa da HD kalitededir. Oyunumuz hikayesi dünyaya gök taşı düşmesi ile başlıyor ve Yeni Zelanda ormanlarında geçiyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.18'dir. Oyunumuz FULL ve son sürümüdür

21 Şubat 2014 Cuma

Alien Must Die! 3D (TD Game) MOD APK - PARA HİLELİ


Defans oyunları android platformu için vazgeçilmez tarzda olan oyunlardır Play Store'da göz gezdirdiğinizde defans oyunlarının diğer oyunlardan daha fazla olduğunu göreceksiniz bunun sebebi hitap ettiği kitlenin geniş olması işte bu yüzden yapımcılar bu tarzdaki oyunlara yöneliyor... Bugünkü konumuzda defans oyunları ile ün yapmayı başarmış Cat Studio HK'ye ait olan Alien Must Die! 3D adından da anlaşılacağı üzere uzaylı yaratıklara karşı üstün bir savunma yapmanız gerekiyor bu tür oyunların genelinde vardır parasal sıkıntılar bunu bildiğim için sizlerle MOD yani para hileli sürümü paylaşıyorum bu sayede kalelerinizi ve diğer özelliklerinizi sonuna kadar geliştirebilirsiniz. 12 zorlu haritada gizemli uzaylılara karşı kullanabileceğiniz 6 farklı kale mevcuttur. Başarılı bir oyuncu olursanız 32 madalyanın hepsini toplayabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 8000'den fazla indirilmiştir.

19 Şubat 2014 Çarşamba

AndroVid Pro Video Editor v2.4.4 FULL APK - Android Video Editör


Siteden aldığım uygulama istekleri arasındaydı herkesin işine yaracağını düşündüğüm mükemmel uygulama terimini hak eden Play Store'da yer alan sınırlı sayıdaki uygulamalardan birisidir kendimce kullanmaya başlayalı 10 dakikayı geçmedi ancak son derece performanslı adının anlamını hak eden telefonunuzda bulunan videolar üzerinde egemenliğinizi kurmanızı sağlayacak benzerlerini rahatlıkla sollayacak bir video düzenleme uygulamasıdır AndroVid Pro Video Editor adından da anlaşılıyor zaten... Şimdi yapabileceğiniz şeyleri kısaca anlatacağım zaten kullanımı oldukça basittir ve TÜRKÇE'dir. Video üzerinde kırpma, ses düzeyi ayarlama, iki ayrı videoyu birleştirme, videolara metin ekleme, video oynatırken hoşunuza giden kısımları resim olarak kaydetme, video üzerine renk efektleri verme ve en önemli özelliklerinden biriside video formatını değiştirebilme (3GP, AVI, FLV, MP4, MPG, MOV, WMV, VOB). Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.99'dir.

18 Şubat 2014 Salı

Chimpact v3.0 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Bugünkü oyunumuzda android oyunları arasında pek bilinmese de oynanabilirlik ve amacı bakımından piyasada bulunan bir çok oyundan daha iyidir oyun grafiklerine baktığımızda atlamalı zıplamalı bir oyun olduğunu anlayacaksınız tamda anladığınız gibi sevimli karakterimiz orman ve ağaç yapısına en uygun canlılardan birisi şempanzedir. Amacımız ağaçlar arasına gizlenmiş olan muz ve elmasları toplayıp bölüm sonuna ulaşmaktır bunu yapabilmek için sarmaşıklardan zıplama yapıyoruz yalnız zıplarken dikkat edin aşağıya düşebilirsiniz, sakın mantarlardan korkmayın sizi baya yükseklere taşıyabilirler... Oyun evreni 3D ve HD grafiklerden oluşmaktadır. Oyunda ilerledikçe farklı özelliklere sahip olan 8 farklı şempanzeye de sahip olabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.00'dir.

17 Şubat 2014 Pazartesi

Inotia 3 v1.3.2 MOD APK - MEGA HİLELİ (GEM-SKİLL-EXP-NPC)

Inotia serisi android dünyasının hatırı sayılır oyunlarından birisidir RPG, aksiyon ve macera tutkunu arkadaşlarımıza kesinlikle öneriyorum zaten site üzerinden istek alıyordum RPG tarzında oyunlar isteniyor isteklere karşılık olarak sizlere serinin en çok indirilen ve hikaye bakımından en iyisi olan Inotia3: Children of Carnia'yı sunuyorum üstelik MOD yani GEM-SKİLL-EXP-NPC hileli olarak bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz istediğiniz GEM hilesi sayesinde silah, zırh vb. ürünleri dilediğiniz gibi satın alabileceksiniz. Oyun evreni çok geniş bu nedenle party yani grup sistemi düşünülmüş yani oyunda siz yalnızca siz değil size yardımcı olacak NPC'lerde mevcuttur. Geliştirdiğiniz karakterin skill ve stat gibi özelliklerini class'ına göre dağıtmaya özen gösterin. Oyun evreni 130'un üstünde farklı harita, 230'dan fazla zorlu görev içeriyor. Oyunumuz son sürüm olan v1.3.2'dir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 325.000'den fazlan indirilmiştir.

16 Şubat 2014 Pazar

The Sims 3 v1.5.21 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Yılların eskitemediği yaşam simülasyonu oyunudur The Sims aranızda bilmeyenler yoktur diye düşünüyorum çocukluğumdan bu yana bilgisayarda sürekli oynardım onları kendim gibi düşünürdüm kendime benzeyen karakterlerim vardı tatillerde günümün büyük bir kısmı The Sims oynamakla geçerdi şimdi teknoloji gelişti ellerimizde bilgisayar gibi akıllı cihazlar var bu sayede android platformu üzerinden de The Sims 3 oynayabiliriz daha öncede sitemizde paylaşmıştım üzerinden baya güncelleme geçince tekrardan son versiyon 1.5.21 ile sizlere sunmak istedim kendi karakterinizi yaratıp koskoca oyun evreninde kaybolmak istiyorsanız gerçek hayatta yapamadığınız şeyleri denemeniz açısından önerebileceğim bir oyundur. Karakterinizi oluştururken her türlü özelliğini siz belirliyorsunuz kıyafetlerinden tutunda tavırlarına kadar... Oyun evreninde ister diğer Sim'lerle takılabilir yada yalnız başınıza balığa gitmek gibi faaliyetleri yapabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Yalnız internet bağlantısı şarttır. Play Store'da 15.28'dir.

15 Şubat 2014 Cumartesi

Fruit Ninja v1.9.0 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Oyun sektörü için önemli oyunlardan birisidir Fruit Ninja iphone ile başlayan serüvenini şimdi neredeyse her türlü platformda sürdürüyor kısa zamanda efsane oyunlardan birisi olmayı başaran yapımcılığını Halfbrick Studios'un üstlendiği grafik ve ses kalitesiyle herkesin yıllardır beğendiği oyunlardandır. Fruit Ninja'yı aranızda bilmeyenler olabilir kısaca o arkadaşlarımız için anlatmak istiyorum adından da anlaşılacağı üzere meyvelerden oluşan bir evren içinde ninja oluyoruz amaç karşımıza fırlatılan meyveleri doğramak yalnız bu göründüğü kadar kolay olmuyor bombalara dikkat etmeli hızımıza önem vermeliyiz aksi halde ilerleyemeyiz. Oyunda ilerledikçe farklı kesiş stillerini, doğrama tahtalarını açabiliyorsunuz. Oyun içinde 3 farklı mod mevcuttur klasik, arcade ve zen. Kombo yapmaya özen gösterin. Daha öncede sitemize eklemiştim ancak güncelleme gelince versiyon 1.9.0 sunmak istedim. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.00'dir.

14 Şubat 2014 Cuma

Buddy & Me FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Temple Run tarzı oyunları sevenlere önerebileceğim Play Store'a yeni eklenen grafikleri ve hikayesiyle üst sıralara çıkacağını düşündüğüm bir oyundur. Temple Run tarzı olduğunu söyleyince birçoğunuz oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi sahibi olmuştur ancak kısaca anlatmak istiyorum uykuya dalan sevimli karakterimiz Buddy ile rüyasını keşfe çıkıyor bu keşifte karşımıza zorlu engeller, meraklı yaratıklar ve iyi tasarlanmış doğal güzellikler çıkıyor. Engelleri rüyamızda karşımıza çıkan Buddy adlı yaratığın yardımları ile geçiyoruz oyun sırasında sizi takip ediyor zaten yardıma ihtiyaç duyduğunuz anda soluğu yanınızda alıyor. Bir nevi rahatlamak, sakin bir oyun oynamak isteyen arkadaşlara öneririm. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.20'dir.

13 Şubat 2014 Perşembe

ZPlayer 3.99.16 FULL APK


Yorumlar arasın gördüğüm Play Store'da fark edilmemiş android telefonlarımız müzik dinlemek adına kullanılabilecek mükemmel bir uygulamadır. Adından ve uygulama görüntülerinden anlaşılacağı gibi Windows telefonların müzik çaları ZUNE'yi andırıyor benzerlik konusunda gerçekten iyi seviyededir. Her müzik çalar uygulamasında olduğu gibi çeşitli ekolayzer ayarları, havalı bir görünüş için görüntü ayarları, çeşitli çalma modları bulunuyor. Otomatik olarak en çok dinlediğiniz müziklerden listelerinizi oluşturuyor bu sayede kolay farklı listelere sahip olmuş oluyorsunuz. Ayrıca internet üzerinden online radyo dinleme olanağı da sunuyor. Desteklediği video formatları azda olsa görüntülerinizi rahatlıkla oynayabilirsiniz, resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz. ZPlayer kolay kullanım için widget desteği de sunuyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.38'dir.

12 Şubat 2014 Çarşamba

NEED FOR SPEED Shift 2.0.8 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Dün bazı problemlerimden dolayı paylaşımda bulunamadım hepinizden özür dilerim değerli takipçilerim bu hatamı bugün güzel bir oyunla telafi etmek istiyorum yorumlara baktığım zaman yazılan oyun isimleri arasında sıkça gördüğüm EA Games firmasına ait olan bütün platformların vazgeçilmezi NEED FOR SPEED serisinin en iyi oyunlarından Shift'i sizlere sunmak istedim üstelik son sürüm olan v2.0.8 ile yarış tutkunları için keyifli zaman geçirebilecekleri 3D görüntü kalitesinde kesinlikle oynanması gerekenler arasındadır sonuçta EA Games kalitesini taşıyor...  Daha fazla uzatmadan NEED FOR SPEED Shift hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum 20'den farklı araçla zorlu yarış parkurlarında kıyasıya mücadele ruhunuzu ateşleyecek vaktin nasıl geçtiğini unutacağınız tarzda oyunlardandır sahip olduğunuz araçları istediğiniz modifiye edebilir özelliklerini arttırabilirsiniz. İçinde birçok yarış modu mevcuttur farklı ülkelerde zorlu yarışlar sizi bekliyor... Yarış oyunlarının vazgeçilmezidir oyuna bakış açınız ne demek istediğimi sorarsanız kamera açısını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz istek aracın içinden ister dışından hangisi size uyuyorsa o şekilde kullanabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 8.15'dir.

10 Şubat 2014 Pazartesi

City Island Premium APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Sim City ve benzeri oyunları sevenlere önerebileceğim tarzda kendini kanıtlamış nadir oyunlardan birisidir City Island serisi üstelik tamamen TÜRKÇE'dir. Aramızdan birkaç arkadaş City Island MODlu istiyordu ancak son versiyona hile yapılmıyor bu yüzden Premium versiyon olarak sizlere sunuyorum. Premium versiyonda altın madeni ve ekstra 19.99$ değerinde altın paketi ile geliyor bir nevi oyuna başladığınızda orta derece zengin oluyorsunuz bu sayede bir çok ögeye sahip olabilirsiniz. Daha önce oynamayanlar için kısaca City Island'ı anlatmak istiyorum oyunumuzun adından da anlaşılacağı üzere sahip olduğunuz ada üstünde kendi şehrinizi kuruyorsunuz bu şehrin mimarı, yatırımcısı, inşaat mühendisi ve diğer her şeyi sizin parmaklarınızın ucunda toplamda 85 farklı bina, parklar, dekorasyonlar. Ada şehrinize gelen turistlerden para kazanmak öncelikli amacınız daha fazla para kazanabilmek için şehrinizde bulunan yapıları geliştirmeyi unutmayın. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 8.99'dir.

9 Şubat 2014 Pazar

Flappy Bird 1.3 MOD APK - ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ


Çıktığı günden itibaren kısa sürede mobil platformda ünlü olmayı başardı kimileri ne kadar doğrudur bilmem ama telefonlarını kırdıklarını yazmışlar yorumları okuduğumda bol bol güldüm oyundan da kendime iş çıkardım dün sizler için güzelce MODladım. Şimdi aranızda bu oyunun neresine hile yaptın diyenler olacaktır soruyu soranlara vereceğim cevap oyuna girip bakmaları olacaktır. Engellerden yani borulardan dilediğiniz gibi geçebilirsiniz ölmeyeceksiniz tek yapmanız gereken ekrana sürekli dokunup kuşun yere düşmesini önlemek. Kısacası arkadaşlarınıza hava atmak için birebirdir rekorumu gösterdiğimde arkadaşlarım imreniyor resmen. Flappy Bird MOD olduğu için her zaman başarılı olup Platinum madalyaya sahip olabileceksiniz konuyu daha fazla uzatmadan sizlerle paylaşmak istiyorum. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 590.000'den fazla indirilmiştir. Son sürüm olan 1.3'tür.

8 Şubat 2014 Cumartesi

Hill Climb Racing 1.14.0 MOD APK - PARA HİLELİ


Mobil oyunlar arasında en ön sıralarda yerini almayı başarmış olan herkesin severek oynadığı Hill Climb Racing yeni güncellemesi ile Play Store'da yerini aldı. Bunu fırsat bilerek sizlere MOD yani para hileli olarak sunmak istedim. Hill Climb Racing'i aranızda oynamayan yoktur ancak kısaca anlatmak istiyorum. Çılgın şoförümüz engebeli yollarda sizin kontrolünüzde ilerliyor amacınız en uzak mesafeye gitmesini sağlamak dikkat edin benzininiz bitmesin. Şoförünüz hızlı gitmeye alışık sadece iyi kontrol etmeniz gerekiyor en ufak kazalarda dahi kendini sakatlayabiliyor ve en baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Her sürümde oyuna bir çok yenilik geliyor 1.14.0'de ise bir tane araç ve bölüm eklenmiştir (polis arabası ve Rooftops bölümü). Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.750.000'den fazla indirilmiştir.

7 Şubat 2014 Cuma

Minebuilder v1.12.1 FULL APK


Minecraft dünya çapında çok kısa bir sürede popüler olmayı başardı bu başarısından sonra benzeri oyunlar piyasaya çıkmaya başladı buda onlardan birisi belkide en ünlüsü diyebilirim Minebuilder için çünkü oyun evreni ve kullanılan malzemeler Minecraft'a çok yakın oynanış biçimi de öyle. Kendi blok dünyanızı rahatlıkla kurabilirsiniz üstelik tek sınır hayal gücünüz. Çevrede gördüğünüz hayvanları öldürebilir hatta kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Karmaşık elektrikli cihazlardan tutunda basit taş bloklara kadar envai çeşit kullanılabilir malzeme mevcuttur. Denemedim ama çok oyunculu mod olduğu söyleniyor arkadaşlarınız ile dünyanızı inşa edebilirsiniz. Gün boyunca dünyanızı inşa etmekle uğraşırken gece bastığından yaratıklar üstüne saldırabilir işte bu yüzden ok, kılıç, balta vb. aletler var. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.99'dir. Son sürüm olan v1.12.1'dir ve FULL'dür.

6 Şubat 2014 Perşembe

Destinia v1.0.6 MOD APK - PARA HİLELİ


Dün aldığım bir istekti Destinia. Daha öncede sitemde paylaşmıştım oyuna güncelleme gelince tekrardan sizlerle paylaşmak istedim. Android oyunları arasında sözü geçen geçmişi olan sayılı oyunlardan birisidir bunun nedeni yapımcı firmanın mobil oyun devi GAMEVIL olmasıdır. Tarz, oynanış biçimi ve hikaye olarak RPG, aksiyon ve macera sevenlere hitap edecektir. Oyunda yaşanan parasal sıkıntıları biliyorum bu yüzden MOD yani para hileli olarak sizlere sunmak istedim son sürüm olan v1.0.6'dır. Oyunumuzda çocukluk aşkı olan Lena'yı arayan savaşçı karakterini canlandırıyorsunuz önünüzde 30 saati aşan oyun süresi bulunuyor. Paranız sınırsız olduğu için istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Savaşçısınız için 39 farklı beceri yani özel skill mevcut geliştirmek size kalıyor. PVP ve PET sistemi mevcuttur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 29.000'den fazla indirilmiştir.

5 Şubat 2014 Çarşamba

Krafteers - Tomb Defenders v1.05 FULL APK


Krafteers - Tomb Defenders Android platformu için eskilere dayanan arcade, aksiyon ve macera tarzını sevenlere hitap eden kurgusu mükemmel bir oyundur. Siteyi açtığım günlerden bu zamana kadar yorum olarak arada sırada istekler geliyordu FULL versiyonunu paylaşmam için kısmet bugüneymiş sizler için son versiyon olan v1.05 FULL APK paylaşıyorum. Aranızda elbet oynayanlar olmuştur ama kısacası oyunumuzu anlatmak istiyorum düşünün keşfedilmemiş bir adadasınız adada kullanabileceğiniz ekipmanlar, bitkiler, yırtıcı hayvanlar ve büyük sorununuz olan zombiler var amacınız kendinizi savunmaktır bu konuda adadan topladığınız bitki, taş vb. ögelerden yapacağınız aletlerin çok yardımı olacaktır. Oyun evreni çok geniş kendinize ait stratejileri rahatlıkla yapabilirsiniz sınır yok gibi... Denemedim ancak oyun için multiplayer mod bulunuyor wi-fi üzerinden bağlantı kurarak localhost üzerinden LAN oyun oynayabilirsiniz oldukça eğlenceli olacağını düşünüyorum. Oyunumuz FULL versiyon olduğundan bütün düzeyler ve düşman kilitleri açıktır. Multiplayer modda sınırsız oyuncu imkanı da vardır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 5000'den fazla indirilmiştir.

4 Şubat 2014 Salı

Puzzle Sphere APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Tam olarak 3 gündür sitede yeni oyun paylaşamıyorum sağlık sorunlarımdan dolayı bunun için hepinizden özür dilerim uzun lafın kısası bugün tekrardan aranızdayım paylaşımlarım kaldığı yerden devam edecektir. Bugünkü oyunumuz kesinlikle herkesin seveceğini düşündüğüm hem tarz hemde oynanabilirlik bakımından mükemmel düşünülmüş bir oyundur Puzzle Sphere. Adını duyunca zeka ve bulmaca oyunlarını anımsayanlar olabilir aranızda ancak Puzzle Sphere arcade-aksiyon ve heyecan ögelerinin birbirine eşit miktarda karışması ile meydana gelmiş özellikle de sensör oyunlarını sevenlere hitap etmeyi başarmıştır. Play Store ekleneli bir hayli zaman olmuş ancak aradığı ışığı bulamamıştır kendimce beğenerek oynadığım oyunlardan birisidir. Kısacası nasıl oynandığını anlatayım sensörler ile kontrolünü sağladığınız küreyi köprüler üzerinden geçiriyorsunuz yalnız geçerken gördüğünüz elmas vb. şeyleri almaya özen gösterin uçurumlardan düşmeyin sakın... 5 farklı temada toplamda 80 bölüm bulunuyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.07$'dır.