Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

31 Ocak 2014 Cuma

Head Soccer v2.3.1 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLELİ


Uzun süredir site üzerinden yoğun istek alıyordum Head Soccer için kısmet bugüneymiş dün akşam sizler için MOD yani para hileli olarak hazırladım oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilesiniz diye... Head Soccer, Play Store'da yayınlandığı andan itibaren üstüne ilgiyi çekmeyi bunu sağlayan tek şey futbol oyunlarının dünyayı kasıp kavurması aynı tarzda farklı konulu bir oyun çıkarsaydı D&D Dream kesinlik bu başarıyı elde edemezdi buradan oyun yapımcılarına da seslenmek istiyorum kesinlik FUTBOL oyunlarına yönelin. Head Soccer'in nasıl oynandığını ve oyun işleyişi hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum daha önceden oynamamış arkadaşlarımız olabilir aramızda, oyun kontrolleri oldukça basittir futbol oyun dediğimde 11 kişilik kadroyu aklına getirmişler olabilir ancak takımınız tek bir futbolcu var zaten oyun 2D grafikler üstüne oturtulmuş futbolcunuzun şut, kafa vuruşları, ileri-geri ve özel vuruşunu kontrol ediyorsunuz. Oyunun işleyişine gelelim bildiğiniz futbol yendiğiniz müddetçe daha güçlü takımlar maç yapıyorsunuz. Oyun içinde farklı modlar mevcut multiplayerda bunlara dahildir bunun dışında normal, turnuva ve lig maçları yapabilirsiniz. Kısacası android futbol oyunları arasındaki yerini hak ettiğini düşündüğüm bir oyundur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 200.000'den fazla indirilmiştir.

30 Ocak 2014 Perşembe

Army Wars Defense 2 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLELİ


Army Wars Defense 2, Play Store'a çıkalı pek bir zaman olmadı bu yüzden pek yorum yok internette ancak sabahtan bu yana oynuyorum iddialı oyunlar arasında yerini alacağını umuyorum. Army Wars Defense 2'da yaşanabilecek para sıkıntısına karşı şimdiden hazırlıklı olmak istedim o yüzden MOD yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum. Kısaca oyunumuzu anlatmak istiyorum bildiğimiz defans oyunlarının teması hakim 2 askeri taraftan birisini seçerek oyuna başlıyoruz amacınız kalenizi savunmak ve düşman askerlerini yok etmek... Kalenizi savunurken gelen düşman askerlerini karşı askerler gönderiyorsunuz. Sahip olduğunuz askerleri sınırsız paranız ile sonuna kadar upgrade yani geliştirme yapabilirsiniz... Oyuna başlarken 2 farklı moddan birisini seçiyorsunuz camping ve endless olmak üzere. 56 farklı askeri birim mevcut her birimi 10 defa geliştirebiliyorsunuz. Camping yani ilerlemeli modda 100 bölüm bulunuyor buda oldukça uzun bir oynama süresini yanında getiriyor. Grafik ve ses kalitesi orta seviyedir. Galaxy Minide sorunsuz çalışmaktadır.

28 Ocak 2014 Salı

Star Fighter 3001 Pro APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Çocukluğumdan beri bu tip oyunlara seviyorum yaptığınız tek şey deliler ateş etmek ve düşmanlarınız yok oluşunu izlemek bu tarzı yansıtan en iyi oyunlardan birisi olacağını düşündüğüm Play Store'a kısa bir süre önce giriş yapmış görüntü ve ses kalitesi bakımından iyi seviyede olan Star Fighter 3001 adından da anlaşılacağı üzere uzay çağında 3001 yılında geçiyor kontrolünü sağladığınız uzay gemisi oyunda ilerledikçe gücüne gü. katıyor düşmanlarınızdan bahsetmem gerekirse ufak uzay gemilerinden tutunda devasa kruvazörlere kadar düşman çeşitliliği mevcuttur. Birazda hikayesini anlatmak istiyorum dünya MS3001 yılında dış güçlerden yani uzaylılardan tehditler almaya başlar bunun ardından dünya uzay federasyonu bizi görevlendirir amacımız uzaylıları yok etmektir. 5 farklı silah, 3 zorlu seviyesi, 20 farklı düşman ve dahası... Her bölüm sonralarında sizi bekleyen 7 güçlü boss yaratık. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır.

27 Ocak 2014 Pazartesi

SAS: Zombie Assault 3 v2.56 MOD APK - PARA VE SİLAH HİLELİ


Daha önceden sitemizde paylaştığım severek oynanan oyunların başında gelen aksiyon ve macera tutkunlarını tatmin edecek kalitede bir oyundur SAS: Zombie Assault 3. Kendim severek oynadığımdan güncellemelerini sık sık takip ediyorum benim gibi seven arkadaşlarımız kesinlikle vardır bu yüzden son sürüm olan v2.56 MOD yani para ve silah hileli olarak paylaşmak istedim bu sayede oyuna dair hiçbir sıkıntınız kalmayacak istediğiniz silahı cephane sıkıntısı yaşamadan kullanabileceksiniz. SAS: Zombie Assault 3 daha önce oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum savunmanız gereken bir bölge var dışarıdaysa koruduğunuz bölgeyi istila etmek isteyen vahşi zombiler var amacınız bölgenizi bölüm sonuna kadar korumak tabi oyunumuz mod olduğu için bu oldukça kolay olacaktır gelişmiş silahları ve diğer ekipmanları; el bombası, savunma merkezleri ve dahasını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 70.000'den fazla indirilmiştir.

25 Ocak 2014 Cumartesi

Happy Fish MOD APK - PARA HİLELİ

Balıklarla aranız iyiyse kesinlikle bu oyunu oynamalısınız düşünün devasa bir akvaryuma sahipsiniz tek amacınız balıklarınıza iyi bakıp uygun bir fiyatla satmak gerçi uygun bir fiyata satmanıza gerek yok Happy Fish'de yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için sizlerle MOD yani para hileli sürümü paylaşıyorum sıkıntı yaşamadan istediğiniz balıklara sahip olabilirsiniz. Oyunumuzda 80'den fazla keşfetmeniz gereken bölüm bulunuyor bunların yanı sıra birbirinden sevimli bir o kadar da renkli 150 çeşit balığımız vardır. Oyunu sosyal hayatınızda arkadaşlarınız ile de oynayabilirsiniz eklediğiniz arkadaşlarınız akvaryumunu gezebilir hatta onların balıklarını besleyebilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 23.000'den fazla indirilmiştir.

23 Ocak 2014 Perşembe

Escape The Titanic FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Aranızda bir çoğunuzun oynadığını düşündüğüm gerçekten mükemmel kurgulanmış mantık ve zekaya dayalı gittikçe zorlaşan bulmacaları ile telefonu elinizden bıraktırmayacak oyunlardan birisidir Escape The Titanic. Konu başlığında da belirttiğim gibi FULL sürümüdür Play Store'da her ne kadar ücretsiz adıyla satılsa da sınırlıdır oyundan tat başlayıp kendinizi kaptırdığınız anda diğer bölümleri oynayabilmek için ücret istiyor bu sıkıntıyı bildiğim için sizlere FULL olarak paylaşıyorum. Escape The Titanic'te amacınız hepinizin bildiği gibi batan koca gemiden kurtulmaya çalışmak yalnız söylediğim kadar kolay değil bu kurtulmak için tek çareniz var oyunun size sunduğu bulmacaları çözmek. Dünya çapında 3 milyon fazla oyuncaya sahiptir. Çözmeniz gereken toplamda 50 bulmaca bulunuyor. Titanic'ten kaçış için elinizdeki tüm ekipmanı kullanmanız gerekecek elektronik devreler, kasnak sistemleri ve dahası... Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 280.000'den fazla indirilmiştir.

21 Ocak 2014 Salı

Apparatus 1.2.1 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Aslında daha öncede sitemizde paylaşmıştım aldığı ilgiden sonra güncel versiyonunu bir daha sizlere sunmak istedim sonuç olarak 1.2.1 sürümünde birçok değişiklik yapılmıştır bunu oynayınca daha iyi anlayacaksınız. Apparatus'u daha önce oynamayan arkadaşlarım için kısaca anlatmak istiyorum oyunumuz tamamen zeka ve görme yeteneğine dayanıyor amacınız topu hedef olan yerin içine sokmak dediğim gibi basit olacağını düşünmeyin basit mekanik yapılardan tutunda ustaca hazırlamanız gerekecek sistemlere kadar yolu var bu kadar zahmeti sadece topu taşımak için yapıyorsunuz bunu da söyleyeyim. Fizik kurallarına uymak zorundasınız aksi halde yaptığınız mekanik tasarımların bir anlamı kalmaz. Tahta plakalar, tekerlekler, elektronik devreler sizleri bekliyor. Bölümleri geçmek için hayal gücünüze güvenin mantıklı olduğu müddetçe. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.93$'dır.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Happy Mall Story MOD APK - ALTIN VE ELMAS HİLELİ

Bir çoğunuzun severek oynadığını düşündüğüm Play Store'da bir hayli üne sahip olan kendi türündeki en iyi oyunlardandır Happy Mall Story. Oyundaki amacınız insanların yemek yiyebileceği, alışveriş yapıp, oyunlar oynayabilecekleri bir merkezi yönetmek kısacası her şey parmaklarınızın ucunda oluyor. Oyunda yaşanan maddi sıkıntıları bildiğimden MOD yani SINIRSIZ ALTIN VE ELMAS hileli olarak sizlere sunuyorum oyunun keyfini dilediğiniz gibi çıkarın... Alışveriş merkezinizin insanlarla dolmasını sağlamak çok kolaydır yapmanız gereken tek şey insanlara hitap etmek yani ufak dükkanlar, yemek ve oyun salonları, butikler ve dahası... Happy Mall Story'i android forumları tarafından tam puana layık görülmüştür. 50'den fazla yükseltilebilir dükkan, 30 farklı müşteri tipi. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 80.000'den fazla indirilmiştir.

19 Ocak 2014 Pazar

Heroes of Loot FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Aslında Heroes of Loot'un görüntülerine bakınca kalitesiz basit bir oyun olarak düşünebilirsiniz ancak oynayınca tam tersine sürükleyicilik ve oynanabilirlik bakımından ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz. Dünden bu yana oynuyorum amacınız adından da anlaşılacağı üzere kahramanınızı seçip yaratıkların olduğu derin mağaralara girmek ve ganimetleri toplamaktan ibaret karşınıza çıkan yaratıklar mağaralarını korumak üstünüze hücum edecektir kahramanınızla saldırın ve hepsini yok edin mağarada bulunan kapıyı açmak için anahtara sahip olmanız gerekiyor onun için yaratıkların hepsini öldürün. Oyunun grafikleri  2D RETRO tarzındadır. Heroes of Loot'a başlarken 4 farklı kahramandan birisini seçin; elf, savaşçı, büyücü ve valkyrie. Oyundaki haritalar rastgele oluşturuluyor daha önce oynadığınız yerleri bir daha görme olanağınız oldukça düşüktür. Unutmayın siz yağmacı olarak giriyorsunuz mağaralara. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.69$'dır.

18 Ocak 2014 Cumartesi

Mr. Extravagant MOD APK - ALTIN HİLELİ

Play Store'da yeni çıkmasına rağmen üstüne ilgiyi çekmeyi başarmıştır. Com2uS firmasından böyle bir oyun beklemezdim açıkçası ancak telefon platformunda günden güne artan bu tarz oyunlar ilerleyen zamanlarda daha çok karşımıza çıkacağının işareti böyle oyunların. Şimdi Mr.Extravagant ne tür bir oyun diyebilirsiniz erkeklerin oynaması için düşünülmüş kız tavlama oyunu kısacası... Görünce bende çok şaşırdım ancak indirip oynadım oldukça keyifli olduğunu gördüm. Oyun içinde karakterinizle sosyal hayata sahip oluyorsunuz kumarhaneler, oteller, gece kulüpleri, spor otomobiller ve dahası... Mr.Extravagant'da 15 tane güzel hanım sizleri bekliyor amacınız onları etkilemek ve CASANOVA unvanına sahip olmak. Tabi oyunun işleyişi sizin ellerinizde kız arkadaşlardan uzak durup büyük servetler için kumarhanede vakit geçirebilirsiniz ancak oyunumuz MOD yani para hileli olduğu için sınırsız paraya sahipsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

17 Ocak 2014 Cuma

Glory of Generals :Pacific HD MOD APK - PARA HİLELİ

Geçenlerde sitemiz üzerinden normal olarak yani hilesiz sürümünü sizlerle paylaşmıştım aldığım maillerden sonra MOD yani para hileli versiyonun çok fazla istek gördüğünü fark ettim bu fırsattan da yararlanarak sizler için para hileli olarak sunmak istedim. Oyunumuzu yakın bir zamanda paylaştığım için öyle uzun uzadıya anlatmayacağım fakat strateji ve taktik oyunlarından hoşlanan herkesin büyük bir zevkle oynayacağına emin olduğum bu tarz oyunların en bilindik yapımcılarından EasyTech'e aittir. Glory of Generals serisi bilindiği üzere belirli zamanlardaki dünyanın kaderini değiştiren savaşları konu alan strateji ve sıra tabanlı gerçeğe dayalı bir oyundur. Bugünkü oyunumuzda serinin son oyunu olan deniz savaşlarını konu alan Pasifik'tir. 300'ün üstünde gerçek savaş bölgesi, 105 dünya generali ve dahası... Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.58$'dır.

16 Ocak 2014 Perşembe

Final Defence MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Final Defence'de bulunan oyun tarzı 2000'li yılların bilgisayar oyunlardan fırlama olduğunu gösteriyor çünkü bu dönemde birçok askeri oyun çıkmıştı insanlar deliler gibi oynuyordu aynı şekilde bende bu dönemin sonuna yetişmiş olsam da keyfini fazlasıyla çıkaranlardanım işte bugün Final Defence oynayınca bütün gün aklıma bunlar geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Final Defence'de yaşanan parasal sıkıntılara şahit oldum düşman birlikleri oldukça güçlü silahınızı geliştirmeden karşı koymanız oldukça zor bu yüzden sizlere MOD yani alışveriş hileli olarak sunuyorum silah ve diğer donanımları istediğiniz gibi geliştirebileceksiniz en güçlü rakip orduları bile rahatlıkla alt edebileceksiniz. Oyundaki amacınız adından da anlaşılacağı üzere defans yani savunma yapmaktan geçiyor. Makineli silahınız ile plajdan gelecek olan düşman gemi, tank, uçak ve askerleri yok etmeniz gerekiyor... Gelişmiş silahlar ve özellikleri sizleri bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 7000'den fazla indirilmiştir.

14 Ocak 2014 Salı

Pool Break Pro 2.3.5 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android platformunun bana göre en iyi bilardo oyunudur Pool Break telefonumu ilk aldığım zamanlardan bu yana sürekli oynarım gerçekçiliği ve oynanış tarzının kaliteli olmasından dolayı benden rahatlıkla tam puan alabilir. Grafikleri 3D ses kalitesi iyi seviyededir. Gerçekçiliğini bu kadar övmem fizik kurallarına göre işliyor olmasından kaynaklanıyor gerçekte topa istediğiniz açıdan vurun oyun içindede vurun ve kıyaslayın toplar aynı doğruda gidecektir. Oyun sadece bilardo değil birçok benzeri oyunu da içinde barındırıyor Snooker, Carrom gibi... Pool Break online olarak oynayabiliyorsunuz ister facebook'tan arkadaşlarınız ile isterseniz de dünyanın diğer ucundaki insanlarla oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken istekayı çekip beyaz topa hedef almak. Sitemizde eski versiyonunu paylaşmıştım güncelleme gelince tekrar paylaşmak istedim. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.99$'dır.

13 Ocak 2014 Pazartesi

World Conqueror 2 v1.19 MOD APK - MADALYA HİLELİ


Arkadaşlar site üzerindeki yorumları takip ederken arada sırada adında söz ediliyor World Conqueror 2 hileli olması konusunda istekler vardı onları bugün dikkate alarak sitemize World Conqueror 2 son sürümü v1.19 MOD yani madalya hileli olarak sunmak istedim. Sınırsız madalya puanı sayesinde istediğiniz madalyaya rahatlıkla sahip olabilirsiniz bu sayede oyunumuzdaki becerileriniz artar düşman ülkelerin korkulu rüyası haline gelebilirsiniz. World Conqueror 2'de oyun işleyişi gerçekçidir askerler, savaş döneminde kullanılan teçhizatlar, ülke sınırları ve general isimleri... 4 askeri grup arasında düzinelerce senaryo sizleri bekliyor. Guderian, Rommel, Patton, Zhukov, Nimitz, MacArthur, Yamamoto, Montgomery ve Gaulle gibi dünya seyrine yön veren generaller sizleri bekliyor... Askeri birliklerin yanı sıra donanma yani destroyer gibi savaş araçlarını kullanabiliyorsunuz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3000'den fazla indirilmiştir.

12 Ocak 2014 Pazar

Glow Hockey 2 PRO APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Android platformunun en eski oyunlarından birisidir Glow Hockey oynanabilirlik ve bağlayıcılık yönünden telefon oyunlarının arasında yüksek mevkide tahta sahiptir. Galaxy Mini'mi ilk aldığım zamanlarda en çok oynadığım oyunlardan birisiydi Galaxy Mini Türkiye'yi açmadan önce FULL oyunlar adına pek bilgim yoktu o yüzden sınırlı versiyonda günlerce oynamıştım aranızda benim gibi insanların olduğuna eminim o yüzden sizlere Glow Hockey 2 PRO versiyon olarak paylaşmak istiyorum. PRO versiyon sizlere her türlü özgürlüğü sağlıyor istediğiniz hockey masasını seçip oyuna başlıyorsunuz çok farklı temalar mevcut özellikle de futbol sahası mükemmel bir oyun keyfi veriyor. Grafikler oldukça parlak ve nettir HD kalitede. Gerçekçi fizik motoru ile yaptığınız hamlelerin gerçek sonuçlarını göreceksiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 50.000'den fazla indirilmiştir.

11 Ocak 2014 Cumartesi

Pou 1.4.20 MOD APK - PARA HİLELİ


Sağlık problemlerimden dolayı siteyle 3 gündür ilgilenemiyorum hepinizden özür dilerim. Bugünkü konumuz sevilen oyun POU aldığı güncellemelerden sonra MOD yani para hileli olarak sizlere sunuyorum düzenli olarak siteye eklediğim oyunlar arasına girmeyi başardı. POU'yu bilmeyen arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum eskiden oynadığınız sanal bebek oyununun android platformuna taşınmış halidir bir nevi bakmanız gereken ufak ve yalnız POU'nuz ile başlıyorsunuz. Amacınız onunla ilgilenmek ve mutlu olmasını sağlamaktır. Karnını doyurun, kirlenince yıkayın, ufak oyunlar oynayın mutlu edin onu... Mutluluk süresini uzun tuttuğunuz sürece günler daha kolay geçecek seviyeniz hızlıca artacak. Bunların yanı sıra pounuzu istediğiniz gibi giydirebilirsiniz bu sayede mutluluk seviyesi daha çabuk artacaktır. Pou'nun en güzel özelliği sesinizi taklit edebilmesi ekrana dokunun ve kelimeleri söyleyin pou komik sesi ile tekrar söyleyecektir arkadaşlarınız arasında gerçekten ilgi çekebiliyor. Oyunumuz MOD yani sınırsız para hilelidir istediğiniz gibi harcama yapabilir arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.100.000'den fazla indirilmiştir. Sürüm 1.4.20 ile yeni kıyafet, yiyecek, elbise ve mini oyunlar gelmiştir.

7 Ocak 2014 Salı

Pudding Monsters MOD APK - HİLELİ


Bir çoğumuzun severek oynadığı Pudding Monsters, android platformunun en sevilen oyunlarına imza atan ZeptoLab firmasına aittir. Aslında daha önceden sitede sizler ile paylaşmıştım oyunumuzu fakat bölümleri geçmede yaşanılan sıkıntıları bildiğim için MOD yani hileli olarak paylaşmak istedim bu sayede bütün bölümleri rahatlıkla oynayabilir istediğiniz seviyeden başlayabilirsiniz. Pudding Monsters'i daha önce oynamayan arkadaşlarım için kısaca anlatmak istiyorum amacınız oyunun ismininde belirtildiği gibi pudingden oluşan canavarları kurtarmak kurtarmanın tek yolu da hepsini bir yerde toplamaktan geçiyor parmaklarınız ile tek hamlede oynanabilecek bir oyundur Pudding Monsters. Farklı canavarların özelliklerinden yararlanarak canavar pudingleri daha kolay birleştirebilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 110.000'den fazla indirilmiştir.

5 Ocak 2014 Pazar

Last Fish FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Aslında oyunumuzu Play Store girdiği günden bu yana sürekli oynuyorum boyutu küçük, grafik ve ses kalitesi orta seviyede olan oynanabilirliği yüksek bir oyundur Last Fish. Özellikle de sensör oyunlarını sevenlere öneriyorum. Kısaca Last Fish'i anlatmak istiyorum adından da anlaşılacağı üzere bir balığımız var simsiyah bir evren içinde ortaya ışık demetlerini toplamaya çalışıyoruz oyun göründüğü kadar basit değil ışık demetlerinin yanı sıra siyah balıklar ve ışıklar var bunlara dikkat edin aksi halde sonunuz olabilirler. Oyun içinde sezgisel kontrol hakim, 5 farklı kısıma ayrılmış 45 bölüm bulunmaktadır. Oyun grafikleri ile iç müzikleri dengeli şekilde harmanlamıştır bu sayede atmosferik müziğe ulaşılmış. Bir çok android sitesi tarafından iyi yorumlar almış olan Last Fish Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.07$'dır.

3 Ocak 2014 Cuma

Reckless Racing 1.0.8 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Polarbit firmasına ait olan hız tutkunları için oynanabilecek kaliteli bir oyundur Reckless Racing serisi. Oyunumuza kısa süre önce güncelleme geldi ve 1.0.8 sürümüne yükseldi bunu fırsat bilen ben sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum aslında bir yarış oyunundan ne bekleniyorsa Reckless Racing bunu rahatlıkla karşılayabilir sonuç olarak hız, aksiyon ve adrenalin bu oyun içinde. Grafik ve ses kalitesi oldukça iyi seviyededir. Zorlayıcı araziler ve 8 farklı araç sizleri bekliyor. Kendinize uygun kontrol biçimini seçerek kabiliyetinizi arttırabilirsiniz. Bunların yanı sıra oyun içinde Multiplayer mod mevcuttur Reckless Racing sıralamasında dünyanın her yerindeki oyuncularla oynayabilirsiniz. Dinlenmek yok rampalar, su birikintileri, çeşitli engeller sizleri bekliyor. 3 zorlu seviyesi bulunmakta bronz, gümüş ve altın başarınıza göre bunlar artmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.15$'dır.

1 Ocak 2014 Çarşamba

Ultimate Combat Fighting APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store daha yeni giriş yapan dövüş oyunlarını seven arkadaşlara önereceğim harikulade bir oyundur Ultimate Combat Fighting. Oyunun grafiklerine baktığınız taktirde dövüş sanatlarının en tehlikelilerinden olan karate, taekwondo, kung fu'yu konu alınıyor. Amacınız karşınıza çıkan rakipleri alt edip kara kuşağa sahip olan dövüş sanatları ustası olmayı konu alıyor kısacası. Grafik ve ses kalitesi orta seviyededir. Oyunu oynamak için bütün parmaklarınızı kullanmanıza gerek yoktur zaten belli bir kontrol mantığı yok karakterinizi joystick yardımı ile değil parmak hareketleriniz ile yönlendiriyorsunuz oyuna giriş yaptığınızda kısa eğitimden geçeceksiniz. İlerleyen bölümlerden büyük mücadeleler sizleri bekliyor kendi hamlelerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Street Fighter, Tekken benzeri oyunları sevenler Ultimate Combat Fighting hoşunuza gidecektir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.