Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

31 Mayıs 2013 Cuma

Pou 1.3.2 MOD APK - PARA HİLELİ (HACK)


Pou oyununu bilmeyen yoktur aranızda bir nevi sanal bebek oyunu diyebiliriz site üzerinden sürekli aldığım bir istekti son sürümü olan 1.3.2'nin MODlu olarak sunulması gün bugünmüş deyip sizlerle paylaşmak istiyorum. Parasal sıkıntını aşırı derecede çekildiği oyunlardandır artık buna son diyeceksiniz sınırsız paranız sayesinde istediğiniz alışverişleri yapabilirsiniz istediğiniz yiyecekleri ve elbiseleri Pou'nuza rahatlıkla alabilirsiniz. Oyunumuzun kendi içinde bulunan mini oyunlar sayesinde karakteriniz ile uzun zamanlar geçirebilir onu mutlu edebilirsiniz yemek yedirebilir dışkısını temizleyebilirsiniz hasta olduğunda ilaçlar ile tedavisini sağlayabiliriz. Eski sürümün aksine bir çok yenilik getirilmiş yeni yiyecekler, oyuncaklar, mini oyunlar sizleri bekliyor. Pou'nuzun LVL'lini arttırarak başarı puanını artırabilir kapalı ögeleri açabilirsiniz ancak para hileli olduğu için istediğiniz ögeyi istediğiniz zaman satın alıp kullanabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 560.000'den fazla indirilmiştir.

Puffin Web Browser FULL APK


Kendinden flash desteği sunan oldukça popüler bir tarayıcı olan Puffin Web Browser uygulamasını site üzerinden FULL sürümünü paylaşmam konusunda yoğun istek alıyordum bugün uygulama günü yaparaktan paylaşmak istiyorum Puffin Web Browser FULL olarak. Yalnız video oynatırken şöyle bir sorun var ki kasıyor ben sadece Galaxy Mini ve Galaxy Ace de denedim yüksek işlemcili telefonlarda bu sorun dahada azalabilir. Hoşuma giden başlıca özelliklerine gelirsek ekran üzerinde mouse kullanabiliyorsunuz flash oyun sitelerinde GAMEPAD desteği de sunuyor. Masaüstü görünüm ve mobil görünüm desteği vardır. Bir çok eklenti desteği sunmaktadır bunlar; Pocket, Evernote, Facebook, Çeviri gibi... Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır.

30 Mayıs 2013 Perşembe

Can Knockdown 2 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android oyunları arasında iyi bir şekilde parmaklarınızı kullanmanızı sağlayacak sayılı oyunlardan birisidir Can Knockdown 2 sitede daha öncede paylaşmıştım ancak link yenileme ve konu düzenleme bahanesi ile tekrardan konumuzu açıyorum istek alan bir uygulamaydı oynaması da oldukça zevkli ve bir o kadar kolaydır. Yüksek çözünürlükte 3D grafikler sizleri bekliyor. Oyunumuzdaki amaca gelirsek basit bir şekilde önümüze çıkan hedefleri vurmak tek yapmanız gereken hedefe doğru parmağınızı kaydırmanız bazen hareketli hedeflerde gelebiliyor onların puanları daha yüksektir. Zamana karşı bir yarış vardır oyun içinde git gide zorlaşan bölümlerde hızlı bir macera sizleri bekliyor. Orijinal de iphone oyunudur. Bağımlılık yapabilecek tarzda her yerde rahatlıkla oynanabilir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.94$'dır.

Dinosaur War MOD APK - PARA HİLELİ


DROIDHEN stüdyosuna ait olan mükemmel oyunlardan sadece birisidir Dinosaur War uzun zamandır oynuyorum oyun içi kaynak sıkıntısının çok çekildiği ilerleyen zamanlarda bir hayli zorlayan sıkan bir oyundur bu durumdan zarar görmemeniz için MOD olarak paylaşıyorum bütün kaynaklarınız sınırsızdır istediğiniz harcamayı yapın. Oyunumuzu daha önce oynamayanlar için özetlemek istiyorum adında da anlaşılacağı üzere dinozorları ve o dönemde yaşayan hayvanların arasındaki çekişmeli mücadeleyi konu alıyor. Çeşitli yapılar kurarak farklı hayvanlara sahip olabiliyorsunuz her birini eğitip levellerini artırabiliyorsunuz. Kaynakları üretebilmek için yapılarda mevcut ancak sınırsız kaynağınız bulunduğu için kullanmak gerekmiyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 75.000'den fazla indirilmiştir.

29 Mayıs 2013 Çarşamba

Tentacle Wars FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


25 milyonluk fan grubuna sahip olan flash oyun sektörünün en popüler oyunlarından Tentacle Wars uzun zaman önce android telefonlarımız için çıktı. Bu tip mükemmel bir oyundan mahrum kalmamanız için daha fazla zaman kaybetmeden paylaşmak istiyorum yaklaşık 2 gündür oynuyorum oyun arada sırada kendini kapatabiliyor nadirde olsa bunu da eklemek isterim. Oyunumuzu bilmeyenler için kısa bir şekilde özetleyeceğim mikropların istila ettiği vücutlardaki antikor görevini üstleniyorsunuz ve mikrobu yok etmeye çalışıyorsunuz oynanabilirlik olarak çok iyi gerçekten. Hücreler, nöronlar ve yoğun DNA'ların olduğu bir dünya sizleri bekliyor. Unutmayın amacınız kırmızı mikropları tamamen yok etmek beyaz organizmaları kendinize yani yeşile dönüştürmek zorundasınız aksi taktirde güçlerini yetersiz kalacaktır. Farklı atmosferler eşliğinde 80 zorlu bölüm sizleri bekliyor. Mikroskobik dünyaya merhaba deyin. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.50$'dır.

Extreme Skater MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Kırık olan linklerimi yavaş yavaş düzeltiyorum buda onlardan birisidir oldukça sevilen bir oyun olan Extreme Skater internet dünyasında flash oyun denince akla ilk gelen sitelerden birisi olan Miniclip'in oyunudur. Daha öncede eklediğim bir konudur hem link düzeltmek hemde konusunu düzenlemek istedim. Oyun içinde para sıkıntısı çokça çekiliyor bu yüzden MOD olarak alışveriş hileli paylaşıyorum ki oyundan alacağınız tat ve zevk artsın. Oyunumuzda Miniclip kalitesini alıyoruz oynanabilirlik yönünden oldukça kolay ve rahattır. Bir çok ortamda kaykayla yaptığımız amansız yollardan geçtiğimiz zevkli bir oyundur. iStunt 2 oyununa benziyor. 78 farklı bölüm ve birbirinden farklı zorluk düzeyleri içermektedir. Karakterimize sensörler ile yön veriyoruz havalandığımızda hareketler yapıp puanlar topluyoruz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 17.000'den fazla indirilmiştir. OYUNU RAHATLIKLA FULL YAPABİLİRSİNİZ. Bütün alışverişler ücretsizdir.

28 Mayıs 2013 Salı

Men's Room Mayhem - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Son zamanlarda android platformu için çıkan en ilginç oyunlardan birisi olan Men's Room Mayhem oyununu bugün gördüm sabahtan beride büyük bir zevkle oynuyorum. Şimdi neden farklı dediğimi anlayacaksınız oyundaki amaç tuvaleti gelen insanları yapacakları işe göre bir düzene sokarak yerleştirmek ve temiz bir şekilde göndermek. Kısacası eski bir tuvalette hizmetli olarak çalışıyorsunuz müşteriler gelince onların kabinlere gitmesini sağlamak bir numaralı göreviniz tabi iş bunla da bitmiyor müşteri tuvaletten çıktığı zaman temizliğini sağlaması için lavaboya götürmeniz gereklidir oyundaki kontroller oldukça basit zaten müşterinin üzerine dokunun ve gitmesi gereken rotayı çizin. Müşterilerin birbirine çarpmasını önleyin yoksa kavga ediyorlar. Bölüm sonlarında tuvaleti genel olarak temizleyin. Oyun 5 farklı bölgede geçiyor ilerleyen zamanlarda açılıyor zaten. Sarhoş insanlara da dikkat edin. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.82$'dır.

Extreme Road Trip 2 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Sevilen bir oyun olan Extreme Road Trip oyunun son sürümü ikinci bölümü olarak da bildiğimiz Extreme Road Trip 2 sizlerle paylaşmak istiyorum. Konuya başlamadan önce azda olsa kastığını belirtmek isterim ancak pek sıkıntı oluşturmuyor oynayabilirsiniz. Oyunun işleyişi gerçekten çok iyi düşünülmüş LVL mantığı ve araç değiştirme şansınız var ancak her şey oyun içindeki topladığınız altına bakıyor. Extreme Road Trip 2 oyununda sahip olduğumuz araçla engelli yollarda en uzun mesafeyi yapmayı amaçlıyoruz karşımıza sorun olarak sadece engeller değil benzin sıkıntısı da çıkıyor o yüzden yolda karşımıza çıkan yakıtları toplamaya özen gösterelim. Aracımız havalandığında çeşitli hareketler yaparak nitro kazanabiliyoruz. Kontroller oldukça basit araç zaten kendisi gidiyor sizin yapmanız gereken tek şey aracın sağ veya sol yaparak yere düzgün bir şekilde inmesini sağlamak. 54 farklı araç, 11 farklı bölge bağımlılık yapan bir oyundur. Galaxy Mini de azda olsa kasıyor ancak oynamak isteyenler için sorun olmayacaktır. Play Store'da 36.000'den fazla indirilmiştir.

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Zombie Frontier 2:Survive MOD APK - PARA HİLELİ


FT GAMES'e ait olan Zombie Frontier oyunun devamı olarak nitelendirebileceğimiz Zombie Frontier 2:Survive Play Store çıkalı pek bir zaman olmasa da adından söz ettirmeyi başardı açıkçası. İlk oyununda da olduğu gibi para sıkıntısının doruklarda olduğu bir oyundur sizleri düşünen ben modlu olarak paylaşmak istiyorum. Para ve altınınız sınırsız olabilecek kadar fazladır.İlk oyuna göre yeni silah ve rütbe sistemi getirilmiştir. Oyundaki son silah gerçekten mükemmel yapıdadır öneririm. Oyunu daha önce oynamayanlar için kısa bir şekilde anlatmak istiyorum adında da anlaşılacağı üzere düşmanlarımız zombilerdir. Karşımızdan gelen zombilere karşı verdiğimiz mücadeleyi konu almaktadır oyun yönetimi basittir hedef al - ateş et. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

Pilot Brothers FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Zeka ve Bulmaca Oyunlarının yapımcısı G5 Entertainment oyunlarından olan Pilot Brothers oyununu sizlere FULL olarak sunmak istiyorum bu sabah yüklediğim hem oynanabilirlik hemde tarz olarak hoşuma giden bir oyundur Pilot Brothers. İki ajanın yaptıkları işleri konu alıyor oyunumuz tam anlamı ile oyundan zevk almak için az olsa İngilizce bilmeniz gereklidir. Tıkandığınız yerlerde yardımda alabilirsiniz. Kahramanlarımız karakter olarak oldukça komiktir oyun belli bir sıralama üzerinde gidiyor uymanız gerekli karakterlerimiz iki kardeş ajanı canladırıyor çözmeniz gereken 15 farklı seviye bulunuyor. Grafik olarak çizgi romandan fırlamış gibi olan  Pilot Brothers Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da ücretsizdir ancak FULL değildir. Paylaştığım FULL sürümdür.

26 Mayıs 2013 Pazar

Xelorians - Space Shooter FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


90'lı yılların oyun tarzının hakim olduğu iyi düşünülmüş yoğun aksiyon ve arcadeyi harmanlayarak bizlere sunmayı başaran AXL-Dynamics firmasına ait olan oyunumuz Xelorians - Space Shooter sizlere sunmak istiyorum. Oyunun anlatmadan önce şunu belirtmek istiyorum tamamen kullanıcı düşünülmüş oyun ekranın elinizi çektiğiniz anda PAUSE moduna giriyor bu bir hayli ölmenizi zorlaştırıyor tek bir dokunuş ile kontrol ettiğimiz savaş gemisi ile karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Oyun evreni oldukça hızlı ilerliyor başladıktan 1-2 dk sonra bir hayli zorlaşıyor. Karşınıza çıkan her şey düşman değildir işinize yarayacak silah ve bombalar gelebiliyor. 44 farklı düşman birimi mevcuttur. 12 güçlü silah, 4 zorluk modu ve 15 boss sizleri bekliyor. Bir çok android sitesi tarafından tam puana layık görülmüştür. Play Store'da 1.25$'dır.

Where's My Water? 1.12.0 MOD APK - HİLELİ


Disney firmasına ait olan Where's My Water? sonunda güncellendi ve 1.12.0 sürümüne ulaştı son sürümden takipçilerim de yararlanabilsin diye hemen sitemize ekleme gereği duydum üstelik MOD olarak yani bütün bölümler açıktır istediğiniz yerden başlayabilirsiniz. Where's My Water? oyunun yapısı ve hikayesi belli zaten karakterimiz Swampy'nin yıkanması için suya ihtiyacı var ona suyu ulaştırmaya çalışıyoruz toplamda 500'den fazla bölüme ulaşan oyunumuzda 4 farklı konu işleniyor her konunun kendine ait kahramanları ve hikayesi mevcuttur. Zeka ve Bulmaca Oyunları arasında en iyisidir Where's My serisi. Oyunun her güncellemesinde mekanik yapısı dahada geliştiriliyor fiziki olarak dahada gerçekçi oluyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır.

25 Mayıs 2013 Cumartesi

FRAGGER MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Miniclip firmasının sevilen flash oyunu FRAGGER oyununu daha öncede sitemizde modlu olarak paylaşmıştım ancak linklerin kırık olması nedeni ile güncellemeye gitmek istedim sizler için. Üstelik MOD yani alışveriş hilelidir. Oyunumuzu oynamayanlar için kısaca anlatmak istiyorum kontrol ettiğimiz asker karakterimiz ile el bombalarını kullanarak düşmanları yok etmeye çalışıyoruz oynama mantığı çok basit hedef al hızı yakala ve attan ibarettir. Oyun modlu olduğu için el bombası vb. ekipmanlarda sıkıntı yaşamayacaksınız . Fizik kurallarına da dikkat etmeniz gerekli çoğu bölümde el bombasını direk olarak düşmana atamıyoruz çarptırma ve sektirme yöntemlerini kullanıyoruz. 12 farklı dünyada toplamda 370 bölümden oluşmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 30.000'den fazla indirilmiştir.

Finding Teddy APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Farklı bir oyun oynamak isteyenlere önerebileceğim Play Store'da pek bilinmese de beni kendine bağlayan az bulunur oyunlardandır Finding Teddy. Oyuna giriş yaptığınız da kendinizi büyülü bir dünyada bulacaksınız oyun sesleri, grafikleri tamamen fantastik bir yapıdadır. Adında da anlaşılacağı üzere kaybolan oyuncak ayımızı yani Teddy'i arıyoruz kötü bir canavar tarafından kaçırılan oyuncak ayımızı ararken gizemli bir dünyada yer alacağınız unutmadan söylemek istiyorum oyunda bir yerlere varabilmek için ondan önce gelen olayları düzgün kurgulamanız gerekli ilk başlarda sıkıcı gelebilir ancak biraz oynayınca başından kalkamayacağınıza eminim. Size yardımcı olacak sinek ve kedi bulunuyor ana karakterimiz ufak bir kızdır. Point'n'click tarzındadır oyunumuz. Sizi sıkacak İngilizce diyaloglara yer verilmemiştir. Bilmeceler oyunun ana noktasıdır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.24$'dır.

24 Mayıs 2013 Cuma

Next Launcher 3D 1.32 CRACKED FULL APK


Bana göre artık android platformuna gelmiş en iyi launcher diyebilirim Next Launcher 3D için daha öncede güncel versiyonu ile isteyen çok oldu fakat lisans sorunlarından dolayı paylaşmak istemedim. Takip ettiğim yabancı forumlardan birinde bu sorunu halletmeyi başarmış bir yazılımcı APK'sını modlayarak sunmuş bende direk sizlere sunmak istedim. Uygulamayı kullanabilmek için hiç bir ROOT gerektiren uygulama vb. ihtiyacınız yoktur kendiliğinden FULL sürümdür konu başlığında da yazdığım gibi son sürüm olan v1.32'dir. Güncellenen sürümde bir çok değişim olmuş yeni olarak bir çok şey var bunlardan bazıları yeni menü geçişler, temalarını direk olarak indirebileceğiniz bir kısayol, kendine has simgeler gibi... Launcherimiz her ne kadar TÜRKÇE olsa da çoğu sözcük sorunlu basit Google Translate çevirisidir. Next Launcher 3D'nin görsellerini görünce kasacağını düşünebilirsiniz ancak işlemci hızı düşük telefonlarda bile sorunsuz çalışmaktadır. Tamamen isteklerinize göre biçimlenebilir yapıdadır. İkonlarda ve dock çubuğundan istediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Telefonunuza oldukça hava katacaktır. Play Store'da 15.99$'dır.

Ultimate Stick Fight MOD APK - PARA HİLELİ


Çöp adamların kıyasıya mücadelesini anlatan oyunlardan birisi olan daha yeni çıkmış Ultimate Stick Fight sizlere sunmak istiyorum üstelik MOD yani PARA HİLELİ olarak. Bir çok oyunda yakalayamadığınız aksiyonu size yaşatacaktır savaşçı ruhunuz canlanacaktır oyun görüntülerine bakarak da bunu anlayabilirsiniz. İki farklı kahraman arasından seçim yapabiliyoruz. 20'den fazla dövüş tekniğini birleştirerek kendinize has hareketleri ortaya çıkabilirsiniz. Yumruk, tekme, kılıç darbeler, özel vuruşlar vb. hamleler sizi bekliyor. 40 farklı bölümde 8 benzersiz ortam bulunuyor. 3 zorluk seviyesinden istediğinizi seçebilirsiniz. Düşmanlarınızın üzerine atabileceğiniz çöp kutuları, telefon kabinleri gibi ögelerde bulunuyor. Oyun içi kontroller joystick yardımı ile yapılıyor oldukça basittir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.82$'dır.

23 Mayıs 2013 Perşembe

Galaxy Mini 2.3.6 NİSAN ROM - S5570CPWLL1

Cihazımızın yeni romu uzun bir aradan sonra bizlere tekrardan merhaba dedi. Aslında bir önceki romla arasını o kadar uzun tuttular ki yeni rom gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım ancak yüzümü kara çıkartan Samsung yeni bir güncelleme ile bizlere merhaba dedi. Her rom konusunda olduğu gibi bu konumuzda da bütün inceliklere değinerek özelliklerini ve yeniliklerini anlatacağım. 2013 NİSAN romu oldukça sade bir rom olarak karşıma çıktı diğer romlarda gelen gereksiz uygulamalara yer verilmemiştir bu durum beni oldukça mutlu etti açıkçası çünkü ne kadar sade bir rom olursa o kadar stabil olacaktır. Sitedeki ROOT ve CLOCKWORKMOD işlemleri sorunsuz çalışmaktadır. Romu bu sabah yükledim testlerime göre hem benchmark hemde stabillik yönünden eski romlara göre daha iyidir. S5570CPWLL1 derlemesine sahip olan romumuzun çıkış tarihi 20 MAYIS 2013'tür. En güncel sürüm her zaman en iyi sürümdür. Kullanmanızı tavsiye derim. Cihazdaki swype klavye sürümümüz güncellenmiştir. Ana bant sürümü S5570XWT9'dur. Maalesef telefonumuz Galaxy Mini için Android 4.x.x üzerinden herhangi bir güncelleme almayacağını daha öncede pek çok kez belirttim 2.3.x serisi üzerinden devam edeceğiz.

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Iron Fist Boxing APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android üzerideki sayılı boks oyunlarında birisi olan Iron Fist Boxing oyununu bugün Play Store'da gezerken gördüm baktım cihazımız için uygun fakat ücretli bunu yediremeyen ben doğal olarak ücretsiz olarak sunmak zorunda olduğumu hissettim ve sizler için ekliyorum. Oyun tamamen 3D grafiklere sahiptir içerisinde bulunana bir çok mod sayesinde sizleri sıkmaz. Size önerim kariyer modunda ilerlemenizdir. Oyun MMA tarzını benimsemiştir. Oyun içerisinde toplamda 32 karakter bulunmaktadır uygulanan tekniklere gelirsek Boks, Muay Thai, Kick Boks vb. Yalnız oyun içindeki kontroller biraz zor gibi alışınca sorun çıkartmaz merak etmeyin. Oyunu girişte alıştırma kısmına girmenizi öneririm hamleleri öğrenmek için. Karakteri kontrol oldukça basittir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.25$'dır.

Draw Slasher APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Dün yoğun olduğumdan dolayı paylaşımda bulunamadım bugün normal bir şekilde paylaşımlara devam edeceğim. İlk oyunumuz site üzerinden aldığım istekler doğrultusunda ekleyeceğim Play Store üzerinde pek tanınmamış olsa da hepinizin bildiği ufak kaliteli stres atmanıza yardımcı olacak bol kanlı oyunlardan hoşlananların seveceği Draw Slasher'dır. Oyunumuzun hikayesine gelirsek düşünün yaşadığınız köyü zombi maymunlar basıyor onları önleyebilecek tek savaşçı sizsiniz unutmayın siz karanlık güçlere sahip olan bir ninjasınız. Oyun modlarına gelecek olursak survival, waves, hardcore, classic oluşmaktadır. Oyunda kontrolleri ekran üzerindeki joystick bozması butonlar ile sağlıyoruz karşımıza çıkan zombi maymunlara atak yapmak içinse yanına yaklaştıktan sonra parmağınız ile üzerinde hamle yapmanız yeterlidir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.25$'dır.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

GRIDD 2 ARMV6 APK


Öncelikle kusuruma bakmayın bugün yalnızca bir paylaşım yapabileceğim tiyatro çalışmalarımdan dolayı önümüzdeki hafta rahata çıktığım zaman günlük 3 paylaşımda bulunmayı düşünüyorum yavaş yavaş çıtayı arttırmak lazım. Neyse oyunumuza dönelim windows telefon platformunun ünlü bir oyundur GRIDD 2 android platformuna çıkalı baya bir zaman olsa da  pek tutulmadı işin gerçeği fakat çok güzel kaliteli bir oyundur. Yoğun renk cümbüşü içerisinde karşımızdan gelen cisimler ile yaptığımız amansız mücadeleyi ele almaktadır. Sensör yardımı ile oynadığımız GRIDD 2'de kontroller oldukça basittir. ARMV6 portlama bana aittir. Oyun evreni sonsuzdur gidebildiğiniz kadar gidiyorsunuz herhangi bir parasal birime bağlı değilsiniz silah çeşitleri zaten oyun içerinde patlattığınız cisimlerden vb. ögelerden geliyor. Oyunumuz AntabStudio aittir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.24$'dır.

19 Mayıs 2013 Pazar

Temple Run 2 1.2 ARMV6 APK


Akıllı telefonların bir numaralı oyunu olan Temple Run serisinin oyunlarından olan Temple Run 2 güncelledi ve 1.2 sürümü ile karşımıza çıktı. Diğer Temple Run oyunlarına göre cihazımızda oldukça stabil çalışıyor rami temizleyip girerseniz sıfır kasma ile oynarsınız. Genel olarak dünya çapında 170 milyon indirilme sayısına ulaşmıştır devasa bir hayran kitlesine sahip olan Temple Run oyunu ilk olarak Imangi Studios tarafından geliştirildi Disney firması da aynı seride benzer oyunlar çıkardır ancak ilkler her zaman önemlidir Imangi Studios kadar tutulamadı. Eski sürümde olan ekrana uyumsuzluk sorunu tamamen giderilmiştir QVGA ekranlarda sorunsuzdur. Lanetli tapınaklar, tehlikeli uçurumlar, halatlar sizi bekliyor ancak arkamızdan koşan devasa yaratığı da unutmayalım. 1.2 sürümünden yeni engeller, yeni ortamlar sizleri bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 500.000'den fazla indirilmiştir.

Galaxy Mini - Clockworkmod Recovery 5.0.2.8 Kurulumu


Bildiğiniz üzere sitemizdeki Clockworkmod Recovery konusu bir hayli eskidi yeni çıkan "Custom Rom"larda sorun yaratıyor ve cihaza açılış vermiyor. Bu güncel konumuz ile en stabil sorunsuz bir şekilde çalışan Clockworkmod Recovery'i Galaxy Mini için sizlere sunuyorum. Kurulumunu aşağıda detaylı olarak anlatacağım çok kolaydır Stock Rom kurulum işlemi ile birebir aynıdır. Aranızdan bazılar Clockworkmod Recovery ne diyebilir kısaca açıklamak istiyorum cihazınızda bulunan recorvery modu değiştirerek daha gelişmiş bir recorvery moda sahip olmanızı sağlıyor bu sayede custom romları kurabilir, paket halindeki dosyalarını telefonunuza başarılı bir şekilde çıkartabilirsiniz. Clockworkmod Recovery 5.0.2.8 sürümünü kullanarak yaklaşık 3 custom rom kurulumu yaptım sorunsuz bir şekilde kuruyor. Üstelik hem dokunmatik olarak hemde eski stilde kullanabilirsiniz. Yalnızca GALAXY MİNİ içindir.

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Little Amazon FULL APK - DATA



BULKYPIX firmasına ait olan yeni çıkmış bir Arcade & Aksiyon karışımı hızlı oynamayı hedef alan oldukça renkli ve eğlenceli bir oyundur. Ne kadar renkli olduğunu grafiklerden de anlayacaksınız her ne kadar 2D olsa da bağımlısı olabileceğiniz türdendir. Amacınız olabildiğince uzun mesafe gidip altınları toplamaktadır topladığınız altınlar ile karakterinizi geliştirebilirsiniz. Adından anlaşılacağı üzere ufak amazon karakterimizi amazon olduğu için sevimli bir kızdır. Kontroller oldukça kolaydır joystick mantığı mevcuttur. Yolunuza bir çok engel çıkacaktır üzerinize gelen yaratıklardan tutunda dikenlere kadar hayvanlardan sakın korkmayın onlar dostunuzdur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.49$'dır.

GreenPower Premium APK - Batarya Tasarruf Uygulaması


Android telefonların en büyük sıkıntısıdır şarj sorunu bu yüzden olur olmadık yerde telefonunuz sizi yüz üstü bırakabilir buda oldukça kötü bir durumdur. Uygulamamızın geçmişi bir hayli eskiye dayanmaktadır sizlere son sürüm olan 9.9 versiyonu ile paylaşım yapmak istiyorum. Tamamen Türkçedir kolay ve anlaşılır bir dilde çeviri yapılmıştır. Uzun zamandır kullanmaktayım (bir haftayı geçti). Tamamen otomatik bir uygulamadır telefonunuzun batarya kontrolünü elinize verir. En gözüme çarpan özelliği mobil verinizi ekran kapalı iken pasif duruma getirir unutmadan söylemek istiyorum bataryanızın çabuk bitmesini sağlayan mobil veridir özelikle de 3G. Froya'dan Jelly Bean'a kadar destek vermektedir. Toplamda 1 milyon indirilme sayına ulaşmıştır 2 yıllık bir deneyimin ürünü olduğu söyleniyor. Kullanım tarzınıza göre değişebilir ancak batarya tasarrufumu %70'lik bir oranda arttırdı. Batarya durumunuzu %'lik bir oranda gösteren değerler bildirim çubuğunda yerini alacaktır. Ekleyeceğiniz widget sayesinde istediğiniz zaman tek bir dokunuşla pasif veya aktif yapabileceksiniz. Bu arada gece moduda mevcuttur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.45$'dır.

17 Mayıs 2013 Cuma

They Need To Be Fed 2 FULL APK


Play Store yeni çıkmış pek bilinmese de farklı bir oyun olduğu için sizlere sunma gereksinimi duyduğum renkli bir kadar da eğlenceli bir oyundur. Platform oyunu dediğimiz cinstendir mobil arayüze iyi bir şekilde uyarlanmıştır. BIT BIT ATE firmasına aittir bilinmeyen yeni çıkmış bir stüdyo olsa da yenilikçi düşüncelerinden dolayı başarılı buldum. Oyundaki amacımıza gelirsek sevimli karakterimiz Fed ile fethetmemiz gereken bir çok mekan var oynanabilirlik üst seviyededir cisimlerin yer çekimini kullanarak kendimizi bölüm sonundaki bitkinin midesine götürüyoruz. Toplamda 50 seviyeden oluşuyor. Toplamanız gereken 100 elmas ve 20 özel madalya vardır. Bir çok modu mevcuttur. Klasik müzikleri eşliğinden keyifli bir oyun sizleri bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.87$'dır.

World Cruise Story 1.0.9 FULL APK


Dün bir hayli yoğundum yorumlarınıza cevap veremedim ancak paylaşım yapmaya zamanım yetti eski yorumlara bugün döneceğim. Uzun zamandır KAIROSOFT oyunları yer veremiyordum kısmet bugüneymiş. Bugünkü oyunumuz World Cruise Story yani dünya turu yapan bir yolcu gemisinin kontrolünü sağlıyoruz. Amacınız turistleri memnun edebilmektir. Geminizin 5 yıldızlı yüzen bir cennet olması için elinizden geleni yapın ne kadar lüks olursa o kadar turist ağırlayabilirsiniz çok turist çok para demektir unutmayın. Geminizin hem kaptanı olurken hemde garsonu, yöneticisi vb. her şeyi sizsiniz gideceğiniz rotalar gibi şeylerin hepsi sizin kontrolünüzde. Geminiz üstende havuzlar, tenis kortları, spor aletleri ve market gibi şeyleri yerleştirebiliyorsunuz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.46$'dır. Bu arada oyun ikonun da LİTE yazıyor ancak oyun FULL sürümdür.

16 Mayıs 2013 Perşembe

Turbo Kids MOD APK - PARA HİLELİ


Turbo Kids'i flash oyun olarak da oynadığınıza eminim oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir oyundur. Site üzerinden aldığım istekler doğrultusunda hem link hemde konu düzenlemek amacı ile tekrardan paylaşmak istiyorum. Oyunumuz Play Store'da adından sıkça  söz ettiren DROIDHEN firmasına aittir. Bağımlılık yapan cinsten bir oyundur. Kısaca özetlemek gerekirse yarış konusu hakimdir önünüzde koşan çocukları geçmeniz ana amaçtır tabi bunu yaparken hem yola hemde düşmanlarınızdan gelecek olan saldırılara karşı savunmada olmak zorundasınız. Sizleri buz mermiler ile durdurabilirler. Konu başlığında da yazdığım gibi oyunumuz para hilelidir tam anlamı ile keyfini çıkarabilmeniz için. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 30.000'den fazla indirilmiştir.

XnRetro Pro APK - Kamera Efekt Uygulaması


Telefonunuzda bulunan resimleri veya yeni çekeceğiniz yeni resimlere farklı bir hava katmak amacı ile kullanabileceğiniz Play Store yeni çıkmış olan uygulamamız XnRetro Pro sizlere sunmak istiyorum. İos cihazlarda bulunan CamWow gibi bir uygulamadır tabi CamWow gibi bir performans beklemeyin anlamıyorum neden CamWow android platformu için çıkmıyor oldukça ilgi göreceğine eminim. Fotoğraflarınıza verebileceğiniz efekt sayısı oldukça fazladır çerçevelerden tutunda, kontrast, parlaklık ve doygunluk ayarına kadar. Çekimleriniz üzerindeki pürüzleri de bir nebzede olsa temizleyebilir. Kullanımı kolaydır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.24$'dır.

15 Mayıs 2013 Çarşamba

SwiftKey Keyboard v4.1.0.142 FULL APK


Bir çoğunuzun severek kullandığı android platformu üzerindeki en iyi klavyelerden sayılabilecek SwiftKey Keyboard uygulamasının son sürümünü site üzerinden aldığım istekler doğrultusunda eklemek istiyorum. Kendi düşüncemi belirtmem gerekirsek pek beğenmediğim eski sürümleri çok daha iyiydi nedenine gelecek olursam klavye içinde Türkçe karakterler yoktu kaydırma işlemi ile rahatlıkla yazım yapılabiliyordu ancak  Türkçe karakterler gelince klavye bir hayli küçüldü değil kaydırarak yazmak harflere bile dokunmak zorlaştı. Ama alışılırsa kullanılabilir bu yüzden paylaşıyorum zaten. Kelime sözlüğü oldukça geniştir düzeltmeleri başarılı bir şekilde yapabiliyor. Ses ile yazım özelliği mevcuttur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.14$'dır.

Super Blast 2 FULL APK - DATA


Play Store yeni giriş yapan oynaması oldukça eğlenceli grafikleri kaliteli Alman yapımı bir uzayda savaş oyunudur. Eski atari oyunlarındaki uzay gemisi ile hedef vurma oyunları benziyor diyebiliriz yapısına ancak bir hayli renkli grafikleri ve oynama tarzı biraz uzaklaştırmış atariden. 12 farklı canavar ve bölüm sonlarında zorlu bosslar sizi bekliyor. 3 zorluk seviyesinden kendinize göre olan seçebilirsiniz. EXOZET GAMES firmasına aittir oyunumuz. Oyun içerisinde farklı modlarda mevcuttur. Silahlara gelecek olursak sizin ekstra altın vb. ögeleri biriktirip almanız gerekmiyor zaten her şey canavarlardan düşüyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.24$'dır.

14 Mayıs 2013 Salı

Sentinel 3: Homeworld 1.2.7 APK - DATA


Play Store'da gezinirken denk geldiğim oldukça profesyonelce düşünülmüş kaliteli HD grafiklere sahip olan iyi bir defans oyunudur üstelik sizler için son versiyon olup FULL data paketi ile paylaşıyorum. Sentinel 3: Homeworld daha önce eklediğim oyunlardan birisidir hem link düzenleme hemde güncel versiyon olması açısından tekrar paylaşıyorum. Oyunumuzdan bahsetmemiz gerekirse bir çok modu içinde sürükleyici bir defans oyunu oynuyorsunuz 20 fazla savunma yapmada kullanacağınız savaş aracı mevcut. 20 bölüm vardır her bölümde wave olarak oyun işliyor yani dalga hesabı diyebiliriz. Kullandığınız silahları geliştirebiliyorsunuz. Oyun içerisinde birde ana commander yani komutan mevcuttur diğer savaş araçlarına göre bir hayli güçlüdür ancak yerini tam olarak belirleyemezsiniz skill yani özellik kullanarak hareket eder ancak sizden bağımsız olarak sizin için savaşır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.58$'dır.

Death Worm 1.15 FULL APK


Yılların eskitemediği Death Worm oyunun android sürümünü sizlere sunmak istiyorum. Sitemi açtığım ilk günlerde eklediğim linki kırık oyun versiyonu eski bir oyundur son versiyon ile sizlere tekrardan sunmak istedim. Oyunumuz dünya çapında bir hayli popülerdir gerek bilgisayar gerekse de mobil dünyada adından sık sık söz ettiren kendine has tarzı ile 5 milyon oyuncuya hitap etmektedir. Oyunumuzu bilmeyenler için kısa bir şekilde anlatmak istiyorum kontrol ettiğiniz yaratık dev bir solucan yerin altından hareket ederek yer yüzündeki insanları yemeye çalışıyorsunuz insan dediysem bu alanda kısıtlı kalmayın karşınıza araçlar, tanklar, helikopterler ve ufolar çıkabiliyor. 4 farklı alanda toplam 60 bölümden oluşuyor. 50 farklı düşman türü, 4 farklı solucan. Bu arada solucanın özelliklerini kendinize göre belirleyebilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.99$'dır.

12 Mayıs 2013 Pazar

Robbery Bob MOD APK - PARA HİLELİ


Siteden aldığım bir istekti hazır elimde varken paylaşmak istedim. Oyunumuz Chillingo International oyun firmasına ait olan evlere girip kimseye çaktırmadan hırsızlık yapmayı konu alan oldukça eğlenceli bir oyundur. Chillingo International firmasının EA Games ile bağlantısı vardır bunu da bilmenizi isterim. Konu başlığında da dediğim oyun modludur istediğiniz ekipmanlara sahip olabilir karakterinizi geliştirebilirsiniz. Oynaması oldukça kolaydır ekran üzerindeki joystick yardımı ile kontrolü sağlıyoruz. Soygun yapacağınız yerlere gelirsek evler, bankalar, marketler ve dahası sizi bekliyor. Soygun sırasında kamera, alarm ve lazerlere dikkat edin. QVGA ekranlarda azda olsa sorunlu ancak rahatlıkla oynanabilir. Bölümleri geçebilmek için belirli bir parasal sınıra ulaşmanız gereklidir. Galaxy Mini de çalışmaktadır. Play Store'da 5000'den fazla indirilmiştir.

Dynamite Jack APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store'da tanıtım videosunu izleyince oldukça iyi bir oyun olduğunu düşünüp telefonda denemem sonucunda başarılı olduğunu kanısına vardım ve sizlere sunmak istedim. Dynamite Jack HASSEY ENTERPRISES gibi sessiz bir oyun firmasına ait ancak oldukça iyi düşünülmüş olan Dynamite Jack 2D grafikleri olsa da hepinizin seveceğine inanıyorum. Oyundaki amacımıza gelecek olursak kontrol ettiğimiz karakterimiz Jack ile labirent benzeri madenlere bize verilen eşya toplama görevlerini yerine getirmeye çalışıyoruz bu denildiği kadar kolay bir iş değil devriye gezen bekçiler yoğun bir şekilde sizi arıyor. Oyun içerisin kullandığınız belli başlı ekipmanlar el feneri ve dinamit oluyor. Yolunuz kapandığı zaman yeni bir çıkış arayışına girmeyin koyun dinamiti bir dokunuş ile yolunuz açılsın. Kendi içerisinde 28 farklı harita bulunmaktadır. Kendi bölümünüzü yapabilirsiniz map editör mevcuttur. Oyun içerinde oldukça hızlı ve dikkatli davranın. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır.

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Monster Zombie2 Premium MOD APK - PARA HİLELİ


Play Store'da pek bilinmiyor ancak hareketli ve macera dolu bir oyun olduğu için sizlere modlu olarak sunmak istiyorum. Arcade & Aksiyon tarzının hakim olduğu kaliteli bir oyundur. Grafikleri her ne kadar 2D olsa da oyunun işleyişi ve modlu olması kendine bağlayacaktır. Sınırsız para ve elmasa sahipsiniz bundan dolayıda silah, takı, özel skilleriniz son seviyededir. Oynanış olarak Nun Attack oyununa benzetebiliriz. Düşmanlarımız çoğu oyunda da olduğu gibi kötü zombiler oluyor. Toplamda 47 farklı zombi, 34 farklı silah, 3 zırh ve çeşitli takılar bulunmakta. Karakterinizin 8 farklı özelliğini artırabilirsiniz bunlar; sağlık, silah, atak, defans, hareket hızı, silah hızı, kritik ve item. 5 farklı bölgede toplamda 100'den fazla bölüm vardır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.22$'dır.

Angry Birds Friends APK


ROVIO MOBILE firmasının Facebook üzerinden etkileşimli olarak oynama imkanı sunan uzun bir zamandır Angry Birds sevenlere hizmet veren Angry Birds Friends android cihazlar içinde geliştirildi artık nerede olursanız olun android cihazınızda bulunan internet bağlantısı ile arkadaşlarınıza karşı oyun oynayabileceksiniz. Her hafta güncellenen turnuva ve bölümleri ile asla sıkılmayacaksınız. Arkadaşlarınızın yaptıkları skorlar karşınızda olacaktır sizde ona göre bir oyun çıkartacaksınız tabi arkadaşlarınıza karşı oynayabilmek için önce eğitimden geçmek zorundasınız bunu da unutmayın. Ayrıca hediyeler kazanıp arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca Facebook'taki oyunlar birebir senkronizasyon ile çalışmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 11.000'den fazla indirilmiştir.

10 Mayıs 2013 Cuma

Hambo 1.1.6 MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Uzun bir zamandır Hambo'nun son sürüm mod hali isteniyordu bugün fırsatım varken ayarlayıp sizlerle paylaşmak istedim. Flash oyun devi Miniclip.com firmasına ait olan hambo flash oyunu ile birebirdir. Dünya çapında 5 milyon indirilmeye ulaşmış devasa bir hayran kitlesine hitap eden grafikleri 2D olsa da oynanış tarzı ve yapılan yenilikleri ile herkesin gönlünü fethetmeyi başarmıştır yaşanan parasal sıkıntıları bildiğim için modlu olarak paylaşıyorum bütün alışverişleriniz ücretsizdir üstelik oyunu FULL versiyonda yapabilirsiniz. Oyunumuzu kısaca özetlemek gerekirse sevimli domuzumuz ile kötü askerleri yok etmeye çalışıyoruz mantığı çok basittir hedef alıp ateş etmeniz yeterlidir. Arcade & Aksiyon tarzı ile zeka & bulmaca tarzını başarılı bir şekilde birleştirmişlerdir. 5 görev paketi içinde toplamda 200'den fazla seviye bulunmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

Mobile AntiVirus Security PRO 3.2.2 APK


Uzun zamandır site üzerinde aldığım istekler doğrultusunda tekrardan güncel sürümü ile sizlere sunmak istediğim hepinizin de çok yakından tanıdığı bilgisayarlarımızda antivirüs denince akla gelen ilk programlardan olan AVG AntiVirus'un android telefonlar için çıkartmış olduğu Mobile AntiVirus Security uygulamasını sizlere PRO versiyon olarak sunuyorum üstelik 3.2.2 son sürümüdür. Özelliklere gelecek olursak altta detaylı olarak sıralayacağım. Bildiğiniz üzere ücretsiz olarak da hizmet sunan AVG AntiVirus firması PRO lisansa sahip olan kişilere daha iyi bir hizmet vermektedir. Virüs tabanına gelecek olursak oldukça geniştir nedeni bir çok bilgisayar ve mobil cihazdan veri toplama şansına sahip ona göre de tedbirler alıyorlar. En beğendiğim özelliği uygulamalara şifre koyabiliyor olmanız sizden başkası kullanamıyor anlayacağınız. Webte güvenli gezinme garantisi veriyor. Telefona kurduğunuz uygulamaları otomatik bir şekilde tarar ve size bildirir. Farklı özelliklerini altta liste halinde verdim inleyebilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 14.35$'dır.

9 Mayıs 2013 Perşembe

Game Killer 2.60 FULL APK

Yazıma başlamadan uygulamayı kullanabilmeniz için cihazınızda ROOT yetkisi bulunması gereklidir. Uygulamamız nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır hepsini bu konu içerisinde anlatacağım. Öncelikle nedir? sorusuna cevap vereyim Gamecih benzeri bir uygulamadır oyunlarda hile yapmanızı sağlar kullanımı oldukça basittir. Ne işe yaradığı konusunda dediğim gibi bir çok oyunda hile yapmanızı sağlar bunlardan en basiti Hill Climb Racing, Defender 2, Drag Racing, Subway Surfers gibi... liste çok uzundur ben kendimce test ettiğim oyunlarda hile yapamadığını görmedim. Uygulama doğal olarak Play Store üzerinden kaldırılmıştır. Full sürümünü bulmak bir hayli zordur tabi sizler için CRACK işlemini de yaptım özgürce kullanıp canınızı sıkan uyarılardan kurtulmanız için. Boyutu oldukça küçüktür. Nasıl hile yaptığı konusuna değinmek istiyorum oyun üzerindeki değerler ile oynuyor en basit açıklaması budur bu sayede oyundaki altın, elmas, mermi yani sayısı azalan her şeyin kontrolünü size verir. Bilgisayardaki Cheat Engine mantığı ile çalışır. İlk değer, değişen değer ve oynanan değer.

European War 3 1.06 FULL APK


Daha öncede siteye eklediğim bir çok kez link düzenleme konusunda uyarısını aldığım strateji oyunlarını seven insanlar için biçilmiş bir kaftan olan European War 3 oyununu sizlere tekrar sunmak istiyorum son sürümü ile. Dün eklediğim World Conqueror 2 oyunun benzeridir yapımcı firma EASYTECH'tir benzerliğini grafiklere bakınca da anlayabilirsiniz. Bilgisayar üzerinde oynadığınız RİSK benzeri oyunlardır EASYTECH stüdyosuna ait oyunlar. Oyun içerisinde tamamen gerçek tarihe dayalı bir işleyiş hakimdir oyunun en iyi yanı budur zaten savaşların geçtiği döneme aittir kullanılan silahlar, tanklar, araçlar ve savaş gemileri.  40 farklı zorlu bölüm, 8 birbirinden güçlü imparatorluk İngiltere, Fransa, Almanya, Japonya, Avusturya-Macaristan, Çin, Amerika ve dahası. 28 farklı savaş aleti askerlerde dahil olmak üzere, güçlü savaş gemileri oyunda 32 ülkeye dağılmış bir halde oynanıyor. Unutmayın siz güçlü bir imparatorluğun başında duran komutansınız. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.56$'dır.

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Sonic 4™ Episode 1 1.3 APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Bilgisayar ve konsol dünyasında yakından tanıdığımız ünlü bir firma olan SEGA'nın en ünlü oyundur Sonic serisi daha öncede paylaştığım "Sonic 4™ Episode 1" sizlerle tekrardan link düzenleme ve sürüm güncellemesi amacı ile paylaşacağım aldığım isteklerde sıkça adından söz ediliyordu. Oyunumuzda karakterimiz Sonic her zaman olduğu gibi kötülerin kötüsü Dr. Eggman'a karşı mücadele veriyor. Hepiniz az çok biliyordur zaten Sonic'i. Ufakken SEGA Master System atarim de oynuyordum ne günlerdi şimdi telefonum üzerinden oynuyorum teknoloji bu derece hızlı gelişiyor işte ilerleyen günlerde neler olacağını az çok tahmin edebiliyorum. Bir çok android sitesi tarafından tam puana layık görülmüştür. Galaxy Mini de azda olsa kasmaktadır ancak oynamak için engel değildir. Play Store'da 3.99$'dır.

Monkey Boxing FULL APK

Telefonlarında dövüş oyunu oynamak isteyenlere güzel bir alternatif olacağına inandığım 3D kalitede grafiklere sahip olan maymunların boks yapmasını konu alan oyun boyutu kadar oynanabilirliği de makul seviyede olan indirdikten telefonda sık sık oynadığım basit bir oyundur Monkey Boxing Play Store çıkalı pek bir vakit geçmedi ama hepinizin yakından tanıdığı oyunlara imza atan Crescent Moon Games firmasına aittir oyunumuz. Oynaması oldukça kolaydır hangi taraf karşı tarafın açığını bulup yumruklamaya başlarsa ona doğru yönelir karakter anlayacağınız herhangi bir yön tuşu yok sürekli kontrol ettiğimiz savunma yapmak ve yumruk atmak özel yeteneklere gelecek olursa belli bir süreden sonra sizden ekran üzerinde farklı kombinasyonlar yapmanızı isteyecektir ona göre de özel vuruşlar yapabileceksiniz. Karakterinizi özelleştirme seçeneği de mevcuttur eldiven, şort ve takılar gibi... 2 oyuncu desteği de sunmaktadır wi-fi bağlantısı ile ancak denemedim. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır.

7 Mayıs 2013 Salı

Beat the Boss 2 (17+) APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Farklı bir tarzda oyun olan Beat the Boss serisinin en iyi oyunu olan ve Play Store'da ücretli olarak sevenlerine sunulan Beat the Boss 2 (17+) oyununu sizlere sunmak istiyorum. İsminde her ne kadar +17 yazsa da her yaştan insanın rahatlıkla oynayabileceği standart bir işkence oyunu diyebiliriz. Biraz kan biraz morluk yaratmak isteyen herkese öneriyorum dünya çapında toplam 16 milyon indirilmeyi geçmiş bir çok platforma destek sunan kalitesi yüksek bir oyundur. Oyunun işleyişine gelirsek amacınız karşınızda adama işkence yaparak altınınızı artırmak ve yeni silahları onun üzerinde test etmektir. Premium silahlar açıktır 80'den fazla silah ve alet mevcuttur. Oyun içi kontroller oldukça basittir her şey parmaklarınızın ucundadır. 7 farklı aşama sizleri bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.92$'dır.

World Conqueror 2 FULL APK


Eğer sizde benim gibi EasyTech firmasının strateji oyunlarını seviyorsanız daha çıkalı pek zaman olmamış sağlam bir strateji oyununu sizlere sunmak istiyorum World Conqueror 2 üstelik FULL APK olarak. EasyTech firması savaş stratejisi oyunlarında %100 gerçek olayları anlatıyor nasıl derseniz savaşlar, savaş komutanları, savaşlarda kullanılan silah ve araçlar o döneme ait olan şeylerdir. Bir çok savaş komutanına da oyun içerisinde görmeniz çok normaldir bunlar; Guderian, Rommel, Patton, Zhukov, Nimitz, MacArthur, Yamamoto, Montgomery ve Gaulle gibi... Oyun içerisinde sanki masa başında savaşı yönetiyormuş gibi hissedeceksiniz sonuçta oyun sizi başkomutan yerine koyuyor. 4 askeri gruptan oluşan oyunumuzda düzinelerce senaryo mevcuttur. Senaryolara gelirsek The Axis (1939.9) The Allies (1941.1) [SOĞUK SAVAŞ] WTO (1947.5) NATO (1951.8)'dan oluşuyor. 57 farklı askeri araç ve asker, 34 tarihi olay, 37 ülkede 2000'den fazla bölgeden oluşuyor. Başkomutan olarak 16 rütbe ve 18 onur madalyasına sahip olabiliyorsunuz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.56$'dır.

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Boulder Dash®-XL™ FULL APK


Play Store'da yayınlanalı pek bir zaman olmadı ancak HEROCRAFT gibi bir firmanın yapımcılığını üstlendiği için kısa zamanda iyi bir yere geleceğine inandığım eski atari oyunlarını anımsatan Zeka ve Bulmaca Oyunları tarzında iyi bir oyun olabilecek hızın ve düşüncenin ön planda olduğu eğlenceli bir oyundur Boulder Dash®-XL™ adını daha önce Xbox 360 ve PC platformlarında duymuş olmanız normaldir android platformuna geçiş yapmıştır. Atari tarzında dediğim geçmişteki Retro oyunlarını anımsatıyor. Oyundaki amacınız madencilik yapan robotumuzun düşmanlara yakalanmadan elmasları toplamasını sağlamak. 5 farklı oyun modu ve toplamda 100 bölümden meydana gelmektedir. İlk defa bu oyunda gördüm solak arkadaşlar içinde destek verilmiştir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.87$'dır.

5 Mayıs 2013 Pazar

Demolition Master 3D FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


ARMV7'den ARMV6'ya kendi modlamam olan Demolition Master 3D oyununu sizlerle paylaşmak istiyorum az çok işlemci yapısını da çözdüm sayılır fakat hile vb. şeylerden çok çok zor kafa yormak gerekli yaza doğru  kendimi bu alanda geliştireceğim için daha iyi oyunlar sunacağım sizlere neyse konumuzu dağıtmadan oyunu kısaca özetlemek istiyorum amacımız patlayıcı maddeleri kullanarak yıkılması gereken tahta, demir ve betondan oluşan yapıları yıkmaya çalışıyoruz yalnız yıkım yaparken zarar vermememiz gereken bazı ögelerde var onun için dikkat etmelisiniz. Tamamen 3D ve gerçekçi fizik motoruna sahip olan Demolition Master 3D 5 farklı mekanda toplam 110 bölümden oluşmaktadır. 4 çeşit patlayıcı vardır hepsi dinamit tarzındadır. Galaxy Mini de azda olsa kasmakta fakat oynamaya engel değildir. Yıkımların ustası olun. Play Store'da 1.99$'dır.

Exorcist-3D Fantasy Shooter MOD APK - PARA HİLELİ


Play Store'da pek bilinmese de oynanabilirlik ve görüntü kalitesi olarak iyi bir yere sahip olan oyunumuz Exorcist-3D Fantasy Shooter'da para sıkıntısının oldukça üst düzeyde çekildiğini biliyorum bu yüzden sizler için modlama gereksinimi duydum. Telefonumu aldığım ilk günlerde oynamıştım siteden aldığım istek üzerine bir aklıma geldi ve MOD olarak paylaşmak istedim. Hızlı ve zorlu bir yapıya sahiptir grafiklerin tamamı 3D olup oyun içi sesler idare edecek seviyededir. Karakteriniz tamamen özelleştirilebilen yapıda silah, zırh pot vb. ögeleri alabiliyorsunuz. Karakterinize ait olan skilleri kullanabiliyor ve geliştirebiliyorsunuz. Bir nevi Gun Bros ve Eternity Warriors tarzında diyebiliriz. Düşman çeşitliliği üst seviyede dev örümceklerden tutunda yarasalara kadar. Sahip olduğunuz ekipmanların seviyesini artırabiliyorsunuz. Oyun büyülü bir evren içersin de geçiyor. Her ana bölüm sonunda güçlü bosslar ile mücadele ediyoruz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 7000'den fazla indirilmiştir.

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Block Story 6.0 FULL APK


Minecraft tarzı oyunları seven insanların kesinlikle seveceğine inandığım oldukça güzel bir temaya sahip olan oyunumuz Block Story bugün 6.0 sürümüne güncellendi bende direk sizlere FULL versiyon olarak sunmak istedim eski sürümlerini oynayanlar için şunu söylemek istiyorum kasma olayı bir hayli aza indirilmiştir arada sırada ufak donmalar yaşıyor yalnızca. Oyun tamamen 3D grafiklere sahiptir. Bir nevi sonsuz bir dünya içinde istediğiniz gibi hareket edip istediğiniz tarzda yapılar inşa edebiliyorsunuz. Minecraft ve Survivalcraft tarzı oyunlarda belli bir görev düzeni yok bu oyunda tamamen görevlere sadık kalmanız gerekiyor bir nevi karakteriniz var anlayacağınız. Karakterinizin özelliklerini arttırmak için farklı ekipmanlar bulabiliyor ve kullanabiliyorsunuz. 87 farklı düşman çeşidi mevcut ejderha, balık vb. Oyun içerisinde karakteriniz için silah, büyü, kalkanlar v.b ögeler kullanmasını sağlayabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.98$'dır.

Pocket Clothier 1.0.7 FULL APK


Site üzerinden aldığım istekler arasında KAIROSOFT oyunları ile ilgili aldığım istekleri değerlendirmek istediğim için bugün ve yarın olma üzere birer tane KAIROSOFT oyunu ekleyeceğim. Bugünkü yani ilk oyunumuz Pocket Clothier konusuna gelecek olursak kendi giyim mağazanızı kurup istediğiniz doğrultuda geliştirebileceğiniz grafikler bakımından olmasa da işleyiş bakımından oldukça gerçekçi bir oyundur. Oyun içerisinde sadece iş yerinizi değil müşterilerinizi de düşünmeniz gerekli onlar ne kadar rahat ederseler o kadar satışınız artacaktır. Amacınız farklı yerlere mağaza açarak dünya çapında bir marka olmaktır kısacası.  Mağazanız içinde ufak stantlar kurup farklı ögelerde satabilirsiniz yiyecek vb. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.46$'dır.

3 Mayıs 2013 Cuma

Subway Surfers 1.6 MOD APK - PARA HİLELİ (KASMAYAN)

Site üzerinden uzun zamandır istek alıyordum daha önce paylaştığım Subway Surfers düzenlemelerini para hileli olarak oynamak isteyen pek çok arkadaşımız vardı bu yüzden konumuzu açma gereksinimi duydum. Mod işlemine gelirsek bir nevi kendi modunuzu kendiniz yapacaksınız konu altında nasıl yapılacağını anlattım oyun içi modlamada yapılabilirdi ancak bu tip hazır yöntem varken uğraşmak istemedim açıkçası. Oyunu tekrardan anlatma gereksinimi duymuyorum. 1.6'dan sonraki sürümler ARMV7 cihazlarda çalışıyor yalnızca onlar için yapılabilecek bir şey yok. Şimdi hilemizin özelliklerinden biraz bahsedelim hile yapıldıktan sonra oyuna girdiğiniz x30 olarak başlarsınız altın değeriniz sınırsızdır kaykayınız 2000 tanedir bir nevi oyun içinde ölümsüz gibisiniz anlayacağınız. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.