Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

31 Ocak 2013 Perşembe

Death Track - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Hız tutkunlarını renkli ve HD görüntü kalitesi ile içine çeken reflekslerinizin zorlanacağı harikulade bir oyundur. Oyunumuz yeni çıkmıştır. Ekran görüntülerinden de anlayacağınız üzere biraz da Temple Run tarzını yansıttığını söylemek isterim neden derseniz sürek karşınıza engeller çıkıyor fakat engellerin hepsi kötü değil bunu unutmayın işinize yarayacak özellikler ve ekipmanlar bu engellerin içerisinde gizli kısaca özetlemek gerekirse mavileri sevin kırmızılardan uzak durun bu dediğimi oyuna girince hatırlayacaksınız. Geleceğe yolculuğu aşırı virajlı yollarında tadacaksınız. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır. Keyfini çıkarın. Motorunuzun özelliklerini de geliştirebiliyorsunuz.

29 Ocak 2013 Salı

My Horse - ALIŞVERİŞ HİLELİ - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Hayvan bakımlarını sevenler için en iyi şekilde düşünülmüş bir oyundur MY HORSE adında da anlaşılacağı gibi kendinize ait olan bir atın bütün bakımlarını siz üstleniyorsunuz. Oyunumuz tamamen 3D ve HD görüntü kalitesine sahiptir. Atınız ile fotoğraflar çekip ona en güzel eşyaları, ekipmanları alabilmeniz için sizlere para hileli olarak sunuyorum. Atınız ne kadar iyi eğitirseniz ne kadar iyi beslerseniz katılacağınız at yarışlarında o kadar üst sıralara girersiniz. Atınızı sağlıklı tutun en önemli nokta burasıdır. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 230.000'den fazla indirilmiştir.

28 Ocak 2013 Pazartesi

Ion Racer - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Hız tutkunlarının beğeni ile oynayacağı oyunlardan birisidir Ion Racer  pek adından söz ettirmese de severek oynadığım 3D görüntü kalitesi ile beni kendine bağlayan kontrollerinin kolaylığıyla da oynanabilirlik oranını arttıran zevkli bir oyundur. Güzel bir sürüş deneyimi için karşınıza çıkacak olan engellere odaklanmanız şart aksi taktirde bu zevkinin kısa sürebilir bunu da belirtmek isterim. Aracınızı upgrade yani güncellemeler yapabiliyorsunuz. Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır.

27 Ocak 2013 Pazar

One Up - Lemonade Rush ! - FULL - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Tamamen özgün ve bağımsız bir şekilde hiç bir oyunun etkisinde kalmadan ortaya çıkan oldukça zevkli bir oyundur. Oyun kontrolleri oldukça basittir sadece ekrana dokunuyoruz işte hepsi bu kadar. Oyunumuzun hikayesine gelirsek büyük bir limonata fabrikasında pompa zarar görür ve tam tersi işlevde çalışmaya başlar tamirci olan karakterimiz zıplayarak kaçmaya başlar yalnız fazla oyalanmayın yoksa limona içinde boğulabilirsiniz. Oyunumuz toplamda 24 seviyeden oluşmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 1.02$'dır.

26 Ocak 2013 Cumartesi

Dude Perfect - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Hedef vurma, içinden geçirme v.b. tarzı oyunlar ile birlikte basketbolu harmanlayan oldukça başarılı bir oyun olmayı başarmış Dude Perfect'i sizlere sunmak istedim evime internet bağlantım da geldi artık sizlerle daha sık görüşeceğiz. Oyundaki amacımız çeşitli bölgelerden topumuzu en orantılı şekilde atarak potaya girmesini sağlamak karşımıza bir çok engel çıkıyor fakat bunları topunuz ile çarptırarak yararınıza kullanabiliyorsunuz. İki kişilik multiplayer modu da bulunuyor (sıra ile atış). Kısacası fizik tabanlı bulmaca oyunu olduğunu söyleyebilirim. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır. Bazen hareketli potalar çıkabilir zorlanabilirsiniz.

Resident Evil 4 (Bio Hazard 4) - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Bir dönemin en popüler oyunu olmayı başaran halada kalitesinden ödün vermeden sevenleri ile buluşmayı sabırsızlıkla bekleyen yeniliklerini bize sunmaya devam ediyor. Daha öncede siteme ekledim fakat hem linklerin kırık olması hemde oyunun Play Store eklemesi ile değişiklikler olmuştur yeniden sizlere sunmak istedim. Oyun gerçekten mükemmel fakat oyunun dili Japonca olduğu için ayarlarda ve oyuna başlamada bazı sorunlar yaşayabiliyoruz sizlere en kolay yoldan oyuna girmeyi konunun altına anlatacağım merak etmeyin. Oyunumuzda 2 farklı mod bulunmakta hikaye ve mini mod olan Mercenary. Oyunumuzu neredeyse her türlü oyun konsolunda bilgisayarda oynadım ve bitirdim sürükleyicilik bakımından mükemmel. Daha fazla sizi sıkmadan zombilerle baş başa bırakıyorum sakın tırsmayın. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 2.79$'dır. Herkesin bildiği gibi CAPCOM firmasına aittir.

25 Ocak 2013 Cuma

Bag It! FULL - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android oyunları arasında en sevdiklerim arasına aldığım hem puzzle hemde renkli görüntüleri ile eğlenceyi size yaşatacak akıl oyunudur. Amacımızdan kısaca bahsetmek gerekirse yukarıdan bize gelen ürünleri en iyi şekilde onlara zarar vermeyecek, ezilmeyecek tarzda dizimini yapmak. 75'den fazla bölüm ile 3 yıldızı toplamanın zevki de birleşince oynanışı güzel bir oyun ortaya çıkıyor. Bir çok oyun ve uygulama sitesi tarafından tam puanı almaya hak kazanmıştır. Galaxy Mini'de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.99$'dır. Keyfini çıkarın.

24 Ocak 2013 Perşembe

Championship Motorbikes 2013 - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android oyun dünyasına yeni giriş yapmış olan oynanışı oldukça zevk verici motor oyunudur. Motosiklet sürüş becerilerinizi konuşturmak için iyi bir fırsat sunuyor oyunumuz. Adrenalin dolu bir oyun çıkaracağınıza eminim. Dünya çapında 10 zorlu parkur, 3 zorluk derecesi ile bir hızda birleşince tadından yenmez bir hale geliyor. Oyundaki kontroller oldukça basit siz sadece yön veriyorsunuz ve frene basıyorsunuz hızlanma işlemini motor kendisi yapıyor zaten. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.42$'dır.

22 Ocak 2013 Salı

Fruit Ninja HD - MOD - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Halfbrick Studios'a ait olan Fruit Ninja oyununu oynamayanınız bilmeyeniniz yoktur eminim. Meyveleri değişik stillerde param parça edeceğiz birden karşımıza çıkacak olan bombalara da dikkat ederek yüksek bir skora ulaşmaya çalışacağız. Oyun kendi içinde farklı modlara ayrılıyor hoşunuza giden herhangi bir modda oynayabilirsiniz ister zamana karşı isterseniz ister klasik modda. Bunun neresi modlu derseniz şöyle açıklayayım istediğiniz zemini seçebilir, istediğiniz kılıç stilini kullanabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Eklemek isterim oyun son sürüm değil 1.5.4 sürümüdür.

21 Ocak 2013 Pazartesi

Dead City - ALIŞVERİŞ HİLELİ - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


COM2US firması gene yaptı yapacağını uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu bu vakit içerisinde gerçekten güzel ve oynanabilirlik süresi oldukça uzun bir oyun yapmayı başarmış. Oyunumuzun hikayesine gelirsek dünyada bir nükleer savaş çıkar ve savaştan sonra insanlık yok olur D-virüsü adındaki bir hastalık bütün insanları kötü zombilere çevirir. Kahramanımızın tek çaresi vardır Ya ölmek yada öldürmek seçim sizin elinizde. Oyun içerisinde karakterimizin özel becerilerini, kıyafetlerini (zırhlar), silahlarını ve kullanacağı aracı sınırsız paramız ile en iyi şekilde geliştirebiliyoruz. Zombilere "Head Shoot" yani kafa vuruşu ile tek atışta da öldürebilirsiniz yeter ki hedefinizi alın. 24 farklı kıyafet, 18 farklı silah ve hepsini 10'ar kez yükseltebiliyorsunuz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Silahların hepsini açabilmeniz için size verilen görevi yerine getirmeniz şarttır ondan sonra para sıkıntısı çekmeden alabilirsiniz.

20 Ocak 2013 Pazar

Airbag Frank 3D Gold FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Fırlatın gitsin! Adından da anlaşılacağı gibi hava yastığı olan kahramanımız Frank için durum pekte kolay gözükmüyor. Bir mancınık yardımı ile fırlattığımız karakterimizi ne kadar ileriye götürebilirsek o kadar çok puan kazanıyor ve yeni ekipmanları açabiliyoruz. Oyun sadece fırlatmak ile bitmiyor kahramanımızı daha uzak mesafelere, daha yükseklere çıkartabilmek için üzerine güçlü bombalar atabilir veya bir jetpack almasını sağlayabiliriz. Oyunumuz GOLD versiyon olduğu için 30'dan fazla ekipman bizlere açık olarak geliyor tek yapmamız gereken para biriktirip satın almak oluyor. Görüntü seçenekleri arasında gerçek 3D yani gözlük oynayabileceğimiz bir seçenekte mevcut elimde gözlük olmadığı için deneyemedim. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 2.45$'dır. Keyfini çıkarın.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Shooting club 2: Gold FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Her şeyi ile gerçekçiliği vurgulayan iyi düşünülmüş bir keskin nişancılık yani bir neyi sniper oyununu olarak adlandırabiliriz. Oyunumuz GOLD versiyon olduğu için 50.000 ekstra exp puanı ile başlıyorsunuz ayrıca yeni heyecan dolu bölümleri de oynama fırsatı elde ediyorsunuz. Hedef al gerisini silaha bırak ardından kanın verdiği adrenalin. PSG1, FN F2000, SVD, VSS, M4 - M16, AWP gibi silahlar mevcuttur. Her geçtiğiniz bölümde zorlaşan zevkli bir oyundur kısacası 1-2 gündür de oynuyorum. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.99$'dır. Keyfini çıkarın.

18 Ocak 2013 Cuma

Race 2 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Gerek görüntü gerekse de oyun kurgusu olarak hem yarış hemde savaş tarzını yansıtan oldukça güzel bir oyunudur. DON 2'nin yapımcılarına ait olan RACE 2 3D grafiklere sahip sensör desteği ile tamamlanmıştır. Güzel bir film olan RACE 2'den android telefonlara uyarlama olarak gelmiştir. Diğer arabalar ile yarışırken geçemiyorsanız siz tek önerim arabayı yok edin her aracın belli bir can seviyesi mevcut eğer onu bitirirseniz yanıp havaya uçtuğunu ağır çekimde izleyebilirsiniz hemde onun önüne geçersiniz. 6 farklı yarış türü mevcuttur. Yarışlarda rakiplerini mağlup ederek yeni araçların kilitlerini kaldırabilirsiniz. Yarış haritaları içerinde TÜRKİYE'de mevcuttur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır. Oyunumuz FULL sürümdür.

17 Ocak 2013 Perşembe

Super Snake HD APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Uzun bir süredirli paylaşım yapamıyorum internet bağlantım ile ilgili sorunlar yaşıyorum ama merak etmeyin tekrardan aranıza geleceğim şimdilik günde bir oyun ekleyebilirim ancak kusuruma bakmayın. Eskiden oynadığımız Snake yani yılan oyununu unutmayanlara gelsin bu oyunumuz oldukça zevkli ve renkli grafiklere sahip olan hem uzun oynanış süresi hemde kurgusu ile sizleri başına bağlayacağına eminim. 5 farklı dünyada 100 bölüm. Toplamamız gerek 300 yıldız. Labirentler arasında yumurtalar, çeşitli yaratıklar ile yılanımız karnını doyurmaya can atıyor. Kontrolleri oldukça basittir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır.

13 Ocak 2013 Pazar

Box It! 2 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store için yeni bir oyun olan Box It! 2'yi sizlere full olarak sunuyorum oyunun keyfini sonuna kadar çıkarın zorluklarını görün diye. Oyumuzun adından da anlaşılacağı gibi kutuları itiyoruz tabi iterken kendi yolumuzu da kapatmıyorum yoksa yeniden başlamak zorunda kalırız. Zihin yeteneklerinizi zorlayacak bir oyun haline geliyor bir anda ilk bölümler kolayınıza gelebilir fakat toplamda 100 bölüm ne derece zorlaşacağını siz düşünün buna bir de olur olmadık yerlerden çıkan dikenler de çabası bir anda bütün emeğinizi boşa gidebilir aman dikkat. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 1.85$'dır. Hem zamana karşı hemde normal mod mevcuttur.

Escape The Ape - BEDAVA ALIŞVERİŞ - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


COM2US firmasına ait Doodle Jump benzeri oyunları sevenlerin büyük bir zevkle oynayacağı biraz farklı bir oyundur Escape The Ape. Oyundaki kahramanımız sevimli ufak bir maymun düşmanımız ise arkamızdan hız gelen dev bir goril sizin tökezlemenizi bekliyor onun için olabildiğince yukarı gitmeye çalışın. Kahramanımızı herhangi ağaç veya tutunacak yerlerden atlatamıyoruz onun yolunu da biz hazırlıyoruz oyuna girdiğinizde sizi bu konuda aydınlatacaktır. Önünüze çıkan muz ve elmasları almayı unutmayın. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

12 Ocak 2013 Cumartesi

Gravity Guy - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Miniclip firmasının sevilen flash oyunu Gravity Guy android telefonlarımız içinde sevilen bir oyun olmuştur. Bugün Play Store'da gezerken ücretli olduğunu gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Önemli olan oyunda seri olabilmek. Karakterimizin özelliği istediği anda yer çekimine karşı koyabiliyor olması bu özellik ile sizin hızınız birleşince keyifli bir hale geliyor. 3 farklı dünyada toplamda 30 bölümden meydana gelmektedir. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store üzerinden 1.21$'dır.

Nemo's Reef - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Kayıp balık Nemo ile maceralara atılmaya hazır olun kendi mercan resifinizi kurup içlerine istediğiniz balıklar ekleyebilir onlarla ilgilenebilirsiniz. Balıklarınız için özel evler yapabilir nadir tohum ve bitkileri kullanarak resifinize değer katabilirsiniz. Oyunumuz Nemo karakterinin yaratıcısı Disney'e aittir bunu da belirtmek isterim. Play Store üzerinde ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır. Oyunumuzun oynanabilmesi için internet erişiminizin olması gereklidir bir nevi online oyun gibi düşünebilirsiniz. 50'den fazla balık türü bulunmaktadır. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

11 Ocak 2013 Cuma

FIFA 10 - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Electronic Arts yani EA GAMES tarafından yapılan FİFA serisini bilmeyeniniz oynamayanınız yoktur. İşte android telefonlar için düşünülmüş çok eskiden kalan fakat eskimeyen bir oyun FIFA 10 karşınızda. Oyunumuzdan 30 lig, 570 takım ve dünyanın dört  bir yanından 12.620 futbolcu sizlere bekliyor bunların yanında 20'de lisanslı turnuva oyunun keyfini doruklarına kadar yaşayacaksınız. Her FIFA oyununda olduğu gibi zorlu maçlar tutku ve kazanmanın onuru ile birleşiyor. Oyun kontrolünde hem sensör hemde joystick seçenekleri mevcut. Galaxy Mini de CHAİNFİRE uygulamasının yardımı ile çalışmaktadır linklerin altında anlatımı yaptım. Play Store'da 2.99$'dır. Keyfini çıkarın.

Where's My Perry? 1.3.0 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Disney'in sevilen oyunu Where's My Perry? sizlere son versiyon ve tamamen full olarak sunuyorum şimdi diyebilirsiniz FULL versiyon demenizin gereği nedir diye oyundaki bazı özel bölümler para ile daha sonradan açtırılabiliyordu fakat sizlere sıkıntı yaşatmasın oyununuz yarıda kalmasın diye bütün bölümler ve diğer özellikler açık şekilde sunuyorum. Oyunumuzun yeni versiyonunda Doofenshmirtz adlı kötü bir karakterde bizlere eşlik ediyor. Oyunumuzdan karakterimize suyu götürürken hem yollara hemde suyun rengine dikkat etmeliyiz yok Ajan P'nin canını biraz yakabilirsiniz. Son olarak lazer v.b. ekipmanlarda eklenmiştir. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır.

10 Ocak 2013 Perşembe

Angry Birds Space Premium 1.4.0 APK - BEDAVA ALIŞVERİŞ - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Angry Birds serisinde en sevdiğim oyundur Angry Birds Space üstelik yapılan anketlere göre de en sevilen Angry Birds olmayı başarmıştır. Oyunumuz daha bugün güncellendi sizlere son versiyon ve bedava alışveriş yapabilmeniz için hileli olarak sunmak istiyorum. Oyunu o kadar rahat bir şekilde oynayacaksınız ki geçemediğiniz bölüm olmayacak. Sıfır yer çekiminde maceralar sizi bekliyor kısacası. 150'den fazla seviyenin yanında gizli bonus seviyeleri de sizlere sunuyor. Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır. 2012 en sevilen android oyunu seçilmiştir. ROVİO Games gayet iyi bir iş çıkartıyor.

Homerun Battle 3D - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


COM2US'un sevilen oyunlar arasındadır Homerun Battle. Beyzbol oyunlarını sevenler için android platformu üzerindeki en iyi alternatif diyebilirim. Oynanabilirlik düşünüldüğünde kalitesini anlayacaksınız. Tamamı ile 3D ve HD görüntü kalitesinde zevkli bir oyun sunuyor anlayacağınız. En önemli faktörlerden biriside karakterimizin bütün özelliklerini kendimiz ayarlıyoruz. Giydiği elbiseden tutunda kullandığı beyzbol sobasına kadar satın alabiliyoruz. Online oyun desteği vardır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 0.99$'dır. Keyfini çıkarın.

9 Ocak 2013 Çarşamba

New Star Soccer 1.19 FULL APK


Daha öncede siteye eklediğim bir hayli ilgi görüp sevildiği için son versiyonunu sizlere sunmak istiyorum. Android oyun dünyasında oldukça tanınmış bir oyundur New Star Soccer yani hayranları baya bir fazla. Kariyer modunda kendi futbolcunuzu yönetiyor, hem futbol hemde diğer faaliyetlerini kontrol edebiliyorsunuz örneğin kız arkadaşları, yedikleri, içtikleri yani her şeyi sizin kontrolünüzde birde yeni versiyon ile eklenen at yarışlarını da eklemek isterim. Oyun tamamı ile TÜRKÇE olup TÜRK ligleri de mevcut. Oyunumuz bir çok android uygulama ve oyun sitesinde tam puan almıştır. Eskilerin bilgisayarda oynadığı bir oyundur sevildiği için android platformuna taşınmıştır. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 2.86$'dır. Keyfini çıkarın.

Fast Burst Camera FULL APK


Eğer seri bir şekil fotoğraf yakalayıp çevrenizde gerçekleşen olayları kaçırmamak istiyorsanız bu kamera uygulaması tam size göre ekranda olan deklanşöre basılı tuttuğumuz anda seri bir şekilde çekime başlıyor denemelerime göre yaklaşık 3 saniye basılı tuttum ve 24 tane resim çekti gerisini siz düşünün. Özellikleri arasında ZOOM yapma ve farklı çekim modları da bulunuyor. İnsanlar ve çektiğiniz her neyse ne kadar hızlı olursa olsun sizden kurtulamayacak. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.36$'dır. Bol çekimler. Çektiğiniz fotoğrafları telefonun galerisinde veya uygulamanın kendi galerisinde görebilirsiniz.

7 Ocak 2013 Pazartesi

Pocket League Story FULL APK -Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Futbol menajerliği oyunları arasında android üzerinde iyi bir yere sahip olan KAIROSOFT'un yapımcılığını üstlendiği Pocket League Story'i sizlere sunmak istiyorum. Görüntülerine aldanıp kalitesi olduğunu sakın düşünmeyin oynayınca o kadar kendisine bağlıyor ki şimdi bile konuyu yazar oynuyorum. Kendi takımınıza ait her şey sizin elinizde dinlenme tesisleri, antrenman merkezleri, oyuncuların durumları, sponsorlarınız, lige girme-başlama durumları gibi... En güzel yanı da futbolcuları maçta oynarken izleyebiliyor ve destek verebiliyoruz. Teknik direktörümüz sayesinde oyuncuların dinlenmesini veya antrenman yapmalarını sağlayabiliyoruz. Saha içinde 3-3-4, 3-6-1, 5-4-1 gibi yerleri belirleyebiliyoruz oyuncuların yerlerini değiştirebiliyoruz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.46$'dır. Keyfini çıkarın.

Wood Bridges FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Köprü inşa oyunlarını sevenler için iyi bir alternatif daha. Neşeli grafik ve sesleri ile hepinizin seveceğine eminim amacınız olabildiğince az malzeme kullanarak sağlam bir köprü inşa etmek ve geçecek aracı sorunsuz bir şekilde karşıya geçirmek. İlk bölümler çok kolayınıza gelebilir fazla sevinmeyin toplamda 32 aşama ile sizi zorlamaya hazır. Araç olarak karşımıza orta halli araçlar, büyük ve trenler çıkıyor. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 1.25$'dır. Keyfini çıkarın. İstediğiniz herhangi bir bölümden başlayabilirsiniz.

6 Ocak 2013 Pazar

Lich Defense - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Adı sanı duyulmamış fakat hem kalitesi hemde oyun hikayesi gereği ilgimi çeken ve oyunda parasal sıkıntı çekmemeniz için sizlere para hileli olarak sunduğum oldukça güzel bir defans oyunudur. Kötü düşmanlarını sizi oldukça zorlayacak kuvvetler fakat merak etmeyin güçlü bir kralınız ve sağlam bir ordunuz var. Oyundaki yönettiğiniz kule çeşidi oldukça fazla bu yüzden aklınız karışabilir onun için sizlere önerim tek bir kule seçip onu geliştirmeniz dediğim gibi yaparsanız ileri sevilerde çok rahat edersiniz. Her seviyenin sonunda güçlü bir boss ile de savaşıyoruz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın. Kendi heronuzun skillerini değiştirebilir para sıkıntınız olmadığı için son seviye skiller alabilirsiniz.

Solid Explorer FULL APK


Oldukça iyi bir dosya editörü olan kendi benzeri uygulamalara taş çıkartan Play Store'da gördüğü ilgiden de anlaşılacağı gibi sizlere Solid Explorer'i FULL olarak sunuyorum. Özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse en önemlisi 2 adet bağımsız dosya paneli içermesi yani herhangi bir dosyayı kopyalayıp diğer panele geçebilir direk yapıştırabiliriz. ZIP, TAR.GZ, TAR.BZ2 ve RAR türü dosyaları açma desteği vardır. ZIP ve TAR dosyaları oluşturabilirsiniz. Dropbox, Box, SkyDrive, GoogleDrive gibi hesaplarınıza direk bağlanma. Ekranı yan çevirdiğinizde 2 paneli görebilirsiniz. Tamamı ile TÜRKÇEDİR. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.98$'dır.

5 Ocak 2013 Cumartesi

Monster Truck Rally - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Dev araçlar ile yapılan yarışları bilirsiniz. Monster Truck Rally yani canavar kamyon yarışları bugünkü oyunumuzda da bu yarışları temel alan boyutu oldukça küçük, görüntü kalitesi ve ses olarak iyi derecede bir oyundur. 4 farklı araç ve 4 farklı yarış pisti bulunmaktadır tabi bunların tamamını açabilmek için yarışlarda başarılı olmak zorundasınız. Aracınızı farklı kamera açılarından görüp hangisi ile rahat oynayabiliyorsanız onunla yola devam edebilirsiniz. Aracımızı sensörlerimiz ile kontrol ediyoruz ekrana dokunduğumuzda fren yapıp yavaşlaya biliyoruz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.75$'dır.

Soldiers of Glory World War 2 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Sizlerle güzel bir defans oyunu daha paylaşmak istiyorum. Oyunumuzun ana kurgusu askerler ve büyük dünya savaşları kullandığımız silahlar ise o döneme ait bazuka, 155 mm ağır toplar v.b. ekipmanlar. Sıkıştığınız anda size yardım etmek için bekleyen bombardıman uçağı yalnız 5 dakikada bir kullanabiliyorsunuz. Başarılı olduğunuzda size verilmeyi bekleyen 27 adet madalya. Toplamda 24 zorlu harita bulunmakta. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 3.99$'dır. Keyfini çıkarın.

4 Ocak 2013 Cuma

Yandex Shell 2.04 APK


Daha öncede siteye eklediğim oldukça sağlam, hafif, kolay kullanımlı sevilen bir launcher olan Yandex Shell güncelleme aldığı ve Play Store'da Galaxy Mini için uygun gözükmediği için sizlerle paylaşmak istiyorum. Launcher olarak telefonunuz ile tamamen uyum sağlıyor ve çeşitli widgetleri ile daha şık gösteriyor telefonunuzu. Üstelik kendine has, kullanıcı dostu telefon rehberi de yanında. Widgetleri arasında hava durumu, saat, haberler, arama dünya saati v.b. isterseniz de hazır olarak bulunan panellerden birini seçebilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Uygulamamız son versiyondur.

Hybris FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Efsanevi bir savaşçı olup düşmanlarınıza öfke kusmak sizin elinizde ne kadar acımasız olursanız o kadar saygı göreceksiniz bunu unutmayın. Android oyunları arasında kendi pek duyuramamış fakat oldukça iyi bir oyun olan Hybris sizlere FULL versiyon olarak sunuyorum oyununuz yarıda kalıp hevesiniz kursağınızda kalmasın diye. Oyundaki kontroller oldukça basit  joystick tarzında. Hem 3D hemde HD görüntü kalitesiyle birlikte. 48 zorlu ve farklı seviye yani bölüm. 50'nin üzerinde düşman. Oyunda 8'de farklı boss bulunmakta. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.62$'dır. Keyfini çıkarın.

3 Ocak 2013 Perşembe

Galaxy Wars Defense FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Adında anlaşılacağı gibi uzay çağında geçen bir defans oyunudur Galaxy Wars Defense. Grafikleri ve sesleri oldukça iyi ve başarılıdır. Oyunumuzda 8 farklı silah vardır bunları rahatlıkla 3 kez geliştirebilir düşmanlarınıza daha şiddetli bir saldırı yapabilirsiniz. Oyun modları arasında klasik, genişletilmiş ve sonsuz seçenekleri mevcuttur. 12 harita bulunan oyunumuzda uzun süreli bir oyun çıkartabilirsiniz. Lazer ışınların havada uçuştu basit silahların yetersiz kaldığı bir defans oyunu sizi bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 3.99$'dır. Keyfini çıkarın.

Guitar Hero World Tour - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Bir çoğunuzun adını duyduğuna eminim oldukça ünlü konsol oyunudur savaş, aksiyon, macera v.b. ögeler barındırmaz ama herkesin hoşuna gider müzik aletlerini çalıp seyircileri coşturmak istiyorsanız işte bu tam size göre Guitar Hero World Tour üstelik dünyanın her yerinden oyuncular ile karşılaşabileceğiniz multiplayer modda bulunmaktadır. Çaldığını aletlerden seçim yapabiliyorsunuz bateri, gitar v.b. gibi. Oyunumuz Activision firmasına aittir. Oynamak için internet bağlantısı şarttır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Konserler sizi bekliyor.

2 Ocak 2013 Çarşamba

Pool Bar HD FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Play Store'da pek bilinmese de bence android için en iyi bilardo oyunu diyebilirim. Tamamen 3D ve HD görüntü kalitesi sunan oyunun zorluğunu değilde oyuncunun rahatlığını düşünen kurgusu ile sürükleyen başından kalkamayacağınız türdedir. 3 zorluk seviyesi, 4 farklı karakter, 1 ve 2 kişilik oynama imkanları sunuyor bizlere. Kamera açılarını istediğimiz doğrultu da değiştirebiliyoruz. Istakamızın ucundan tutup yönü belirliyoruz ıstakamızı çekip ileri doğru sürüyoruz ve top delikte. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. 9 top ve 8 top desteği vardır. Play Store'da 1.42$'dır. Keyfini çıkarın.

World Conqueror 1945 FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Savaşın bütün kaderi sizin elinizde orduların kontrolü sizin gibi bir generalde olduğu sürece yenilmek diye bir şey yok. Oyunumuz taktik üzerine kurgulanmış strateji ve askeri gücü kullanmanın önemli olduğu sevdiğim tarzda bir oyundur. Daha öncede siteye eklediğim European War tarzında kısacası. Haritalar ve askeri birliklerin güçleri o dönemi en iyi şekilde yansıtıyor. Tankları, askerleri, bombardıman uçaklarını, askerlerinizi taşıyan savaş gemilerinizi yani hepsini bu oyunda bulabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.56$'dır. Bu arada nükleer saldırıda yapabiliyorsunuz.

1 Ocak 2013 Salı

TSF Shell PRO 1.7.9.x Full APK


Android launcherları arasında yerini çoktan almış tamamen farklı ve gösterişli olan TSF Shell'i sizlere sunmak istiyorum. Alışması biraz zor olsa da alışınca vazgeçemeyeceğiniz tamamen Türkçe dil desteğininde bulunduğu  sisteminiz ile tamamen kombine çalışan bir çok temasını ve wingetlerinide Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz başarılı bir launcherdır. 3D ve HD kalitededir. Hava durumu, saat, müzik çalar, klasörler, rehber gibi özellikleri vardır. Menüler arasındaki geçişi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 16.69$'dır.

Bike Race - Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store sevimli motor oyunu olan Bike Race'nin keyfini çıkarıp bütün motorları denemeniz için sizlere hileli şekilde sunuyorum. Oyunumuzda toplamda 13 motor ve 12 farklı bölgede toplamda 96 bölüm bulunmaktadır bunların hepsini açmakla uğraşmayın diye paylaşıyorum. Fizik motoruna gelirsek oldukça tatminkar sıkmıyor insanı telefon ekranında gaz veya fren işlemlerini yapıyor sensörlerimiz ile motora yön veriyoruz. Oyunda multiplayer modda bulunmaktadır diğer oyuncularla da oynayabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.