Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

29 Eylül 2013 Pazar

Ninja Killer: Zombies Run APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir


Temple Run tarzı oyunları severek oynayan arkadaşlarımız için önerebileceğim bir oyundur Ninja Killer: Zombies Run daha yeni çıkmış olmasına rağmen bazı hataları bulunsa da severek oynanabilecek bir oyundur zaten Temple Run tarzı oyunlar yapımcılarına oldukça kazandırıyor çünkü sevilen bir oyun olmayı başardı her ne kadar bunu başaran Temple Run olsa da ona benzer oyunlarda Android platformunda başarılı oluyor. Grafik kalitesi 3D olan oyunumuzda ses kalitesi pek de iyi değil ama düzeltileceğini düşünüyorum yeni bir yapımcının yeni bir oyunu sonuçta. Oyundaki amacınız adından da anlaşılacağı üzere kontrol ettiğimiz ninja karakteri ile hem zombilere karşı bir savaş veriyor hemde önümüze çıkan engellerden kurtulmaya çalışıyoruz oyundaki amacınız zaten belli sonu yok olabildiğince ileri gitmeyi başarmak. Oyun içindeki altınları toplamaya özen göstermenizi öneririm biriktirdiğiniz altınlar ile yeni karakter ve özelliklere sahip olabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.
Oyunumuzdan Görüntüler

Ninja Killer: Zombies Run APK
Kurulumu
Ninja Killer: Zombies Run APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

17 yorum:

  1. hocam ben cm10.1 galaxy gio kullanıyorum aşırı kasma var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş sen telefonu hangi rootla dosyasıyla rootldın ben bulamadım ya bir yardımcı olun

      Sil
  2. Hocam CM10.1 kullanıyorsanız telefonunuz rootludur büyük ihtimal. Size tavsiyem Cpu kontrol programı (No-frills CPU Control öneririm) yükleyip, telefonunuzu performance moduna alarak ve Max Cpu'yu birazcık yükselterek oynamanızı tavsiye ederim.
    Ben sorunsuz olarak oynuyorum ve oyunu gayet iyi buldum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Hocam Family Farm (BİZİM ÇİFTLİK SAHİL) para hileli yükler misiniz her yerde aradım ama bulamadım

    YanıtlaSil
  4. HOCAM YENİ ANDROİD SÜRÜMÜ NE ZAMAN GELİR ACİL CVP VERİN ÇK SIKILDIM BUNDAN BİDE TELİM ARA SIRA YAVAŞLIYO SİTEDEKİ HIZLANDIRMALARI KULLANDIM AMA ARA SIRA AVAŞLIYO NETDE FİLAN BİDE ŞARJI ÇABUK BİTİO YENİ ROM NE ZAMAN GELİR ACİL CEVAP !!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. Hocam legend online dragons modlu yaparmısınız teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Hocam Rıca Etsem GTA'Yı Yüklermisiniz ? Şimdiden Teşekkür Ederim Hocam

    YanıtlaSil
  7. hocam destiny angel or devil 1 i yuklermisiniz tesekkur ederim banli oldugu icin olmuyor siz yeniden yuklermisiniz oyun icin cildiriyom hileli olsun hocam 2 haftadir diyiyorum ama hocam siz benimkisini ilk once yukleyin sonra digerlerini halledin hocam ben galaxy mininin oldugu gunden beri giriyorum-dum hocam istedigiz zaman bana soyleyin ben sizin siteye arkadaslarimi ekliyim-soyluyum hocam siz istediginizde ama sizde benim dedigim oyunlari ekliyin hocam birinci angel or devil 1 hileli olsun ikinci undead invasion hileli olsun canlarida yuksek olsun hocam garfield dafans cok oynaniyo hepsi anger birds star wars hileli olsun 1-2 yukle elf defe-a ncehileli olsun gangstar city hileli olsun cs portableyide yukleyin ve swat and zombies hileli olsun tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  8. hocam destiny angel or devil 1 i yuklermisiniz tesekkur ederim banli oldugu icin olmuyor siz yeniden yuklermisiniz oyun icin cildiriyom hileli olsun hocam 2 haftadir diyiyorum ama hocam siz benimkisini ilk once yukleyin sonra digerlerini halledin hocam ben galaxy mininin oldugu gunden beri giriyorum-dum hocam istedigiz zaman bana soyleyin ben sizin siteye arkadaslarimi ekliyim-soyluyum hocam siz istediginizde ama sizde benim dedigim oyunlari ekliyin hocam birinci angel or devil 1 hileli olsun ikinci undead invasion hileli olsun canlarida yuksek olsun hocam garfield dafans cok oynaniyo hepsi anger birds star wars hileli olsun 1-2 yukle elf defe-a ncehileli olsun gangstar city hileli olsun cs portableyide yukleyin ve swat and zombies hileli olsun tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  9. Hocam subway surfers guncelleme atarmisiniz simdiden tskrlr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Subway Surfer yeni sürümleri armv6 için uygun değil çalışmıyor

      Sil
  10. Hocam çok teşekkürler çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz.Middle Manager of Justice oyununun modlu halini yükleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  11. Toprak hocacımız ya su swipe to lock google play de paralı bi eklesen de bizde mutlu olsak

    YanıtlaSil
  12. Hocam punch hero yu buldum sitede indirdim fakat , update gelmesi gerekiyor oyunu açmıyor , bi zahmet paylaşırsanız çok sevinirim bende sevinmiştim aha hilelisini buldum şimdi rahat rahat dövüşebilirim diye :) , paylaşırsanız çok sevinirim, bu arada ben ilker hocam :)

    YanıtlaSil
  13. S.a hocam sizden ricam legend online dragons modlu eklermisiniz siteye teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil
  14. Green farm 3 hala bekliyoruz her paylasimda yorum var neden yapmiyorsunuz istek cok

    YanıtlaSil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir