Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

31 Aralık 2012 Pazartesi

Aby Escape : WINTER RUSH - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Yeni yılın karlı, soğuk temasını yansıtan en iyi oyunlardan birisi diyebilirim Aby Escape için. Temple Run tarzı oyunları seven insanlar için biçilmiş bir kaftan gibidir. Gerek grafik gerekse de ses olarak oldukça iyi yapılmış renkli bir oyundur. Farklı temalarının yanında yaklaşan kış ve yılbaşı temasının da eklenmesi ile oyun mükemmel seviyede gelişmiştir. Bizi yakalamak için bir çok düşmanımız da iş üzerinde polis, araçlar, bisikletli insanlar gibi... Bunların yanında birde özel ve farklı araçlar kullanan bazı hayvanlar sadece saldırmakla değil önümüze engeller atarak bize engel olmaya çalışıyorlar. Tüm dikkatinizi oyuna verin. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

30 Aralık 2012 Pazar

Assaulter - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store'da oldukça sevilen görüntü kalitesi ve sesleri eski atari oyunlarından fırlamış olan eğlenceli oyunumuz Assaulter sizlere para hileli olarak sunuyorum istediğiniz her türlü silahı ve elbiseyi alabilmeniz için, keyfini çıkarmanız için. Oyunu basitçe anlatmak gerekirse kullandığımız askerimiz ile çeşitli ortamlarda (orman, çöl, tren v.b.) bulunan teröristleri öldürüyoruz. Fakat oyunun kötü yanımı desek oynanış tarzımı desek bilmiyorum askerimizi sadece yönlendirebiliyoruz (yön ve aşağı yukarı olarak). Çok farklı ekipmanlar ve araçlar kullanabiliyoruz bunlar; roketatar, makineli silah, keskin nişancı silahı, motosiklet v.b. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinden 120.000'den fazla indirilmiştir.

Stick Stunt Biker FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Çöp adamların kıyasıya mücadelesi bu sefer motorlar üstünde zorlu parkurlara karşı sürüyor. Hızın zorluk ile birleşiminin çizgi karakterlere harmanlaması diyebiliriz. İphone dünyasında en çok satılan oyunlar listesinin başlarındadır. Oyundaki motor kontrolünü sensörlerimiz ile yapıyoruz. Fizik motorunun yaptıklarımıza tepkisi oldukça çabuk buda iyi bir şekilde oyunu etkiliyor. Oyundaki arkamızdan gelen hayalet yarışçıyı merak ederseniz o bir önceki oyundaki hareketlerinizi uygular ve öldüğünüz yeri gösterir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 1.86$'dır. Son sürümdür 4.2'dir

SlideIT Keyboard FULL APK


Android telefonlarımız için önemli faktörlerden biriside klavyemizdir her şeyimiz neredeyse ona bağlıdır. Ne kadar rahat kullanabilirsek o kadar kendimizi rahat hissederiz. SlideIT Keyboard ise oldukça kullanışlı ve rahat bir klavye uygulamasıdır. Birçok dile destek vermektedir kullanım olarak oldukça büyük bir kesime hitap ettiğini de söylemek isterim tarzı iphone kullananların alışık olduğu cinsten tabi bir çok teması var hepsini Play Store üzerinden rahatlıkla indirebilirsiniz. Fiyatına gelirsek yılbaşı gelmesinden dolayı indireme girmiş olan uygulamamız 2.09$'dır. Klavyenin yazma mantığına gelirsek telefonlarımıza yüklü olarak gelen Swype Klavye tarzında olup kaydırma veya normal yöntem ile yazım işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Sesle konuş ve yazda mevcuttur.

29 Aralık 2012 Cumartesi

Robo Defense FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Yılların eskitemediği sevilen oyun Robo Defense sizler için full olarak sunuyorum. Bir çok defans oyununa göre basit kalan fakat oynanabilirlik ve grafik olarak iyi sayılan kurgusu sağlam bir oyundur. Oyunda 3 farklı silahı kullanabiliyoruz bunlar; makineli silah, roketatar ve yavaşlatıcı özelliği bulunan ve oldukça işinize yarayacak olan silah. 5 farklı harita bulunmakla beraber zorluk seviyenizi 0'dan 10'a kadar ayarlayabilirsiniz. 10 zorluk derecesini de bitirdiğiniz taktirde 10'dan 20'ye kadar farklı bir seviye açılır. Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$ olmakla beraber bu fiyatına rağmen 60.000'den fazla satmıştır. Keyfini çıkarın.

Fishing Diary - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Uzun zamandır oynadığım kendine bağımlı eden cinsten oyunlar arasında gördüğüm ve DROİDHEN firması tarafında da üretildiği için sizlere sunma gereği duydum. Oyundaki amacımız oldukça basit kullandığımız top yardımı ile balıkların bulunduğu bölgelere ağ atmak ve onları avlamak tabi sıradan bir avcı değiliz toplarımızı geliştirebilir balıklar için çeşitli tuzaklar hazırlayabiliriz. Farklı güç ve hızlarda toplamda 9 toptan oluşan bir silah çeşitliliği mevcut. Yalnız büyük balıkları da avlamayı sakın hafife almayın oldukça zordur fakat avladığınız taktirde mükafatı sizi tatmin edecektir. Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinden yaklaşık 70.000'den fazla indirilmiştir.

28 Aralık 2012 Cuma

NOVA - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


GAMELOFT firmasının ünlü oyunlarından biriside NOVA serisidir. Daha önce siteye NOVA 2 adında yanlışlıkla eklediğim bir oyundur sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum cahilliğime verin yeniydik o zamanlar. Oyunumuz 3D ve sci-fi FPS olarak adlandıracağımız tarzın en iyi oyunlarındandır android için. Oyun içinde karşımıza çıkan bir çok yaratık, asker v.b. ögeler olacaktır sakın yılmayın. Kullanacağımız 6 adet silah vardır bunlar; tüfek, pompalı tüfek, keskin nişancı silahı, tabanca, roketatar ve plazma silahı. Oyunumuz toplamda 13 bölümden oluşmaktadır bir çok ortamda savaşacağız orman, kar, uzay gemisi ve çeşitli askeri sığınaklar. Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da yoktur fakat Gameloft'un sitesinde 4.99$'dan satışa sunulmuştur. Keyfini çıkarın.

Bridge Architect FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android oyun dünyasında oldukça sevilen bir tarz olan köprü inşa etme oyunları arasında en iyilerden birisi olan Bridge Architect gerek Play Store'da gerekse de benim ilgimi çekmeyi başardı ve oldukça başarılı bulduğum için sizlerle paylaşmayı düşündüm. Oyunumuz oldukça kaliteli bir fizik motorunun ürünüdür daha çok kullanıcının yani oyuncunun rahatını düşünmüşler kendi tarzındaki diğer oyunlar gibi kafa yormuyor. Bölüm sayısı da oldukça fazla bu arada 24+7 bölüm olmakla toplamda 31 bölümdür. Kalem tarzı çizim mevcuttur yani sizin çizmeniz yeterli o kendiliğinden seçili ögeyi kullanıyor sizin için. Resimlerden de anlaşılacağı gibi bir çok araç bizim köprümüzü bekliyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.50$'dır. Keyfini çıkarın.

26 Aralık 2012 Çarşamba

Genesis FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


İyi bir RTS oyunu oynamak isteyenlere önerebileceğim oldukça sağlam kurgulanmış grafikleri "warcraft 2 - starcraft 1" anımsatan hem strateji hemde askeri güce dayanan bir oyundur. Üstelik online ve bluetooth desteği de bulunmaktadır ister arkadaşlarınız ile isterseniz de internet üzerinden online bir şekilde oyununuzu oynayabilirsiniz. Oyunda 3 farklı ırk bulunmakta insanlar, şeytanlar ve noah ırkı. Teknoloji ile mistik bir dünyanın birleşimi gibi grafikleri. Saraylar kurup askerlerinizi yetiştirebilir, altın madenlerini sonuna kadar kullanıp paranızı biriktirebilirsiniz işçileriniz sayesinde. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 0.82$'dır. Keyfini çıkarın.

Radiant HD FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)



Renkleri arasında kaybolacağınız bir oyun daha dün paylaşmış olduğum Radiant Defense ile aynı firmaya ve aynı grafiklere sahip olan fakat ondan daha güzel diyebileceğim bir oyundur tarzı oldukça farklı fakat eskiden atarilerde oynadığımız yukarıdan gelen hedefleri vurma mantığı ile aynı oyunda bir gemimiz 6 adet özelleştirilebilir silah size önerim bir silah üzerine yoğunlaşıp oyun son seviye yapmanız oldukça rahat ederseniz ilerleyen seviyelerde. 100'den fazla bölüm 10'dan fazla güçlü boss, 3 adet zorluk derecesi. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.14$'dır ve HD versiyondur. Keyfini çıkarın.

25 Aralık 2012 Salı

Welcome To Hell Full APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


3D korku ve FPS tarzının karışımı olan oyunumuzda kötü zombileri yok etmeye ant içmiş bir karakteri canlandırıyoruz biraz ürkütebilir üzerimize gelen zombiler fakat merak etmeyin güçlü silahlarınızla canlarını okuyun. Oyunun resimlerini görünce hedef vurma oyunu olarak algılamayın veya karakterimizin sabit olduğunu düşünmeyin tamamen serbestiz dolaşabiliyoruz. Varilleri patlatıp zombileri de havaya uçurabilirsiniz. Grafikleri ve sesleri oldukça tatminkar. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır. Keyfini çıkarın.

Radiant Defense APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Yoğun renk cümbüşü arasından keyifli bir defans oyunu çekmek isteyenlere önerebileceğim tek oyun "Radiant Defense" dır. Oyunu diğer defans oyunlarından ayıran en önemli özellik haritanızın gidişatını siz belirleyebiliyorsunuz yani yaratıkların gidiş yolunu siz belirliyorsunuz. 9 farklı özellikleri yükseltilebilir silah, 3 süper özel gücümüz ile düşmanlarımıza meydan okuyoruz. Oyunun grafik ve sesleri mükemmel Hexage Ltd. kendi tarzını korumayı başarmış. Oyunumuz bir çok android sitesi tarafından tam puan almıştır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

24 Aralık 2012 Pazartesi

Sonic Jump FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


SEGA denince akla gelen ilk oyun eminim SONİC'tir kurgusu karakterleri mükemmel kurgu ile birleşince kalite ve doyumsuz oyun keyfi ortaya çıkıyor. Daha öncede sitemizde gene SEGA'ya ait olan farklı Sonic oyunlarını ekledim "Sonic DC ve Sonic 4 Episode I" oyunlarını eklemiştim. Sonic Jump'u diğerlerinden ayıran oyunun tarzının tamamen farklı olması Doodle jump oynamayan yoktur diye düşünüyorum aynen onun gibi fakat koskoca SEGA kalitesi de işin içine girince dev bir oyun ortaya çıkmış. Story Modda yani hikaye'de Dr. Eggman'ı durdurmak için 48 farklı ve zorlu bölüm. Oyunun kurgusu gereği farklı karakterleri de kullanabiliyoruz Sonic, Tails, Knuckles gibi. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.99$'dır. Keyfini çıkarın. Altınları toplamayı da unutmayın.

SketchBook Mobile FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6


Autodesk Inc. firmasına ait olan android telefonlarımız üzerinden kolay ve başarılı bir şekilde çizim yapmamamıza olanak sağlayan kullanışlı bir uygulamadır. İçerisinde birçok fırça ve ekipman bulunmaktadır. Çoklu dokunmatik ekranın bütün nimetlerinden de yararlanan uygulamamızda multitouch özelliği de mevcuttur. İster resimlerinizi katmanlarına ayırır isterseniz de herhangi bir renk üzerinden düzenleme yapabilirsiniz düzenlediğiniz veya yaptığınız resimleri kaydedip sunabilir veya daha sonrada devam edebilirsiniz düzenlemenize. Fırça veya kalem uçlarının kalınlığını, uç derinliğini v.b. özelliklerini ayarlayabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.99$'dır.

23 Aralık 2012 Pazar

Where's My Holiday? - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Disney'in ünlü oyunları yılbaşı yaklaşınca dahada neşeli oluyor yeni çıkan ve iki oyunun birleşiminden oluşan zevkli ve eğlenceli bir oyun. İki oyun birleşiminden kastım "Where's My Perry?" + "Where's My Water?" 'dan oluşmakta oyunun ilk açılış ekranında seçim yapabiliyorsunuz. Oyunda doğal olarak yılbaşı teması vurgulanıyor çam ağaçları, rengarenk ışıklar, çikolatalar bolca var. Daha önceki oyunlarda suyumuz hazır olarak geliyordu bu sefer buz kütlelerini eritmek zorunda kalıyoruz güçlü lazerler sayesinde 2 dostumuzu da suya ulaştırıyoruz. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

Farming Simulator Full APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Hasat zamanı geldiğinde traktör ve biçerdöveri kullanmanız gerekli. Çiftçilik ve simülasyon oyun tarzını tek bir oyunda toplamayı başarmış olan GIANTS SOFTWARE ait olan güzel bir oyundur Farming Simulator. Sizlere full ve sıkıntısız olarak sunuyorum. Oyundan bahsetmemiz gerekirse grafikleri 3D ve HD kalitede araçları sürerken ekran üzerinden yalnızca hızımızı ayarlıyoruz geri kalanı sensörler ile yapıyoruz kontrollerde iyi yani. Play Store üzerinde beklediği ilgiyi pek görememiş fakat ilerleyen zamanlarda göreceğine eminim. Oyunda saatlere göre gece-gündüz döngüsü de mevcut. 3 çeşit ekeceğimiz bitki bulunmakta mısır, buğday, kanola yani ekip biçip para kazanıyoruz. Ünlü ve tanınmış üreticilerden 100'den fazla araç traktör, biçerdöver v.b. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 0.89$'dır.

22 Aralık 2012 Cumartesi

Next Launcher FULL APK


Android sistemleri arasındaki en popüler launcherı yapmaya başaran ve kalitesinden söz ettiren GO Launcher Dev Team ait olan tam anlamı ile başarılı olduğuna inandığım bir launcherdır. Telefonun kendisiyle tamamen uyum sağladığını belirtmek isterim. Görüntü kalitesine, efektlerine dayanarak çok ram harcadığını düşünebilirsiniz fakat neredeyse hiç harcamadığını belirtmek isterim oldukça başarılıdır kendi tarzınıza göre özelleştirebileceğimiz widgetlerini play store üzerinden indirebilirsiniz. Menüler arasındaki geçişlerde takılma v.b. hiçbir olay yok. Kendi içinde duvar kağıdı ve ikonları ile birlikte gelmektedir. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 15.99$'dan satılmaktadır. Umarım beğenirsiniz.

21 Aralık 2012 Cuma

Pudding Monsters HD APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Cut the Rope oyunun yapımcısından yani ZeptoLab'tan benzeri görülmemiş bir oyun daha bu oyunu oynarken diğer oyunları unutabilirsiniz. ZeptoLab kalitesini ve farkını gene ortaya koymuş tahmin ediyorum Pudding Monsters'da oldukça fazla ilgi görecektir. Oyundaki amacı kısaca anlatmak gerekirse adından da anlaşılacağı gibi pudingleri kontrol ediyoruz ve hepsini bir araya getirmeye çalışıyoruz yalnız oyundaki diğer bölümleri de açabilmek için oyunda bulunan yıldızları da toplamanız gerekli. Birçok puding rengi var tabi her renginde kendine göre bir özelliği var onlara dikkat etmeniz gerekli. Yanlış bir hamlede pudinginizi sonsuza yolluyorsunuz aman deyim dikkatli oynayın. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 0.89$'dır. Keyfini çıkarın.

Shoot the Apple 2 - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android oyunlar arasına Defender gibi kaliteli oyunları sunan DROİDHEN firmasına ait olan ilk oyunu ile ilgiyi üzerine toplamış ikinci oyununu da çıkarma gereksinimi duymuş olan Shoot the Apple ile sınırlarınızı zorlayacağınıza eminim gerek kurgusu gerekse de oynanış tarzı olarak diğer oyunlardan ayrılan farklı bir oyundur bir olayı tek hamlede yapmanız oldukça zor pas vermek zorundasınız diğer fırlatıcılara. Oyunumuzdaki amaç robota benzeyen (belkide robottur tam olarak anlayamadım) elmaya ulaştırmak farklı özelliklere sahip farklı robotlarda mevcut resimlerinden bilgi edineceğinizi düşünüyorum. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın. 

20 Aralık 2012 Perşembe

Guns'n'Glory Heroes Premium APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Guns'n'Glory serisini bilmeyen oynamayan yoktur işte yeni çıkmış olan son oyunu ile sizlere tamamen farklı bir oynanış tarzını yansıtacak olan Guns'n'Glory Heroes'i sizlere sunmak istiyorum. Oyundaki askerler v.b. araçlar tamamen kaldırılmış belli başlı hero yani kahramanlarımız üzerinden oyunu sürdürüyoruz. Oyunda bizlere orklar, elfler ve karalığın güçlü şövalyeleri eşlik ediyor oyunumuz Premium versiyon olduğu için 750 ekstra GOLD ile oyuna başlamaktasınız. Play Store'n yeni fenomen oyunlarından birisi olacağına eminim. Oynanış olarak aynı, kontrolleri oldukça rahat 3 güçlü kahraman ve özel yetenekleri sizi bekliyor. 50 zorlu görev, toplamda 5 farklı savaş alanı. Oyunun keyfini çıkarın Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.04$'dır. Keyfini çıkarın.

Mission Of Crisis - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Köpekler ile kedilerin arasındaki kıyasıya mücadeleyi anlatan Play Store için sevilen bir oyun olan fakat para sıkıntısının yüksek olduğu para olmadığı zaman keyfini alamayacağınız silahlı, vurdulu, kırdılı bir oyundur. Bizim tuttuğumuz taraf resimlerden de anlaşılacağı gibi köpekler oluyor paranız sınırsız olduğu için silahlarınız ve becerilerinizi istediğiniz oranda geliştirebilirsiniz. Oyunun oynanış ve genel yapısına gelirsek stratejik olarak yönettiğimiz köpeklerimizi benzeri DOTA tarzı öyle düşünebilirsiniz yani. Köpeklerin üzerine dokunup istediğimiz bölgeye götürebiliyoruz. İlerleyen bölümlerde her tarafımızdan çıkan kedilere karşı iyi bir mücadele vermeniz dileğiyle. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın. Taktiklerinizi iyi kullanın.

19 Aralık 2012 Çarşamba

Amazing Breaker Full APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Kurgusunu hiç bir oyunda bulamayacağınız düşünülmüş bir oyundur. Bir çok oyun yapımcısından tam puan almış olan daha yeni Play Store üzerinde satışa sunulmuş zevkli bir o kadarda renkli olan oyunumuzda amacımız altta bulunan fırlatıcı sayesinde yukarıdaki şekli tamamen yada belli bir yüzdede yok etmek (en az %90 olmak şartıyla). Tabi bunu basit ekipmanlar yani patlatıcılar ile gerçekleştirmiyoruz çok güçlü bombalarımız da bize eşlik ediyor. Hayalet bomba, üçlü yeşil bomba ve istediğimiz yerde patlatabileceğiniz helikopter bomba. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.00$'dan satılmaktadır. Keyfini çıkarın önerdiğim bir oyundur.

18 Aralık 2012 Salı

9 Innings 2013 Pro Baseball - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


2013 oyunları yavaş yavaş piyasa sürülüyor artık bu onlardan birisi COM2US firmasına ait olan popülerlik ve oynanabilirlik bakımından bir çok beysbol oyununa göre hem görsellik hemde liglerin gerçekçiliği konusun da önde olan sevilen bir oyundur. Üstelik sizlere para hileli olarak sunduğum için sıkıntı çekmeden oynayabileceksiniz istediğiniz oyuncuyu satın alabilecek güçtesiniz çünkü. 1400'den fazla gerçek oyuncu, 30'dan fazla gerçek lig tam anlamı ile bu oyuna sığdırılmıştır. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzeriden 137.000'den fazla indirilmiştir. Tarzım değildir fakat sevenleri çıkacağına eminim. Keyfini çıkarın.

Virtual Table Tennis 3D Pro APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Masa tenisi oynamayı seven arkadaşlarımız için android oyun platformu için hazırlanmış en iyi oyundur. Clapfoot Inc. tarafından üretilen oyunumuz Play Store üzerinde de hak ettiği ilgiyi görmüştür bedava sürümü yaklaşık 80.000'den fazla indirilmiştir PRO yani paralı sürüm 2.02$'lık fiyatı ile de ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır. Oyundaki turnuvalar ülkeler arasında düzenleniyor maalesef Türkiye yok. Topa her vuruşunuz da titreşimi hissedersiniz. OpenGL 3D teknolojisi ile hazırlanmıştır. Farklı kamera açılarından oynayabiliyorsunuz oyunumuzu. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

17 Aralık 2012 Pazartesi

Crusade Of Destiny - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)



3D ve HD kalitede bir RPG oyunu olan Crusade Of Destiny oynanabilirlik olarak Metin2 ve Knight Online tarzını yansıtıyor. Oyundaki görev sayısı oldukça fazla üstelik farklı classlar arasından seçim yapabiliyorsunuz savaşçı, okçu, büyücü gibi. Aksiyon ve maceranın RPG tarzında birleşimi gibi olmuş kısacası. Oyunda bir çok dükkan bulunmakta bizlere göre ekipman satan kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz yani birçok insan köylerin içinde sarayın içinde kendi kendine dolaşıyor. Kesilecek yaratık olarak sınır yok diyebilirim oldukça fazla çünkü. Güçlü bosslarda cabası. Ata binebilir, denizlerde yüzebilirsiniz veya balık tutabilirsiniz. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.99$'dır. Keyfini çıkarın.

TurboFly HD FULL - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Hızlı ve tempolu bir yarış oyunu oynamak isteyenlere önerebileceğim oldukça sıkıntısız güzel bir oyundur. Sensörlerimiz ile yön verdiğimiz uzay aracı ile otomobil birleşimi ileri çağdan araçları kullanıyoruz. 5 farklı araç ile yarışlara devam ediyoruz. Oyun 3D ve HD ekran kalitesindedir. Kariyer modunda 22 farklı görev vardır. Oyunu farklı kılan ise yolda topladığımız roketleri diğer yarışçılara karşı kullanabiliyoruz yavaşlatabiliyor veya tam olarak yarıştan atabiliyoruz. 8 farklı alanda yarışıyor ortam olarak. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.17$'dır. Keyfini çıkarın.

16 Aralık 2012 Pazar

Caligo Chaser FULL - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


COM2US firmasının her oyununu seviyorum bu da onlardan birisi Caligo Chaser aksiyon ve RPG tarzının birleşimi ile ortaya çıkan uzun oyun süresine dayanan yaklaşık 300'den farklı ekipman ve silahtan oluşan boyutu küçük ama kendisi büyük bir dünya olan Caligo Chaser. Tamamı ile özelleştirilebilen karakterimizi istediğimiz statlar doğrultusunda geliştirebiliyoruz. Paramızı biriktirip demirciden istediğimiz silahı veya zırhı alabiliyoruz. Çok farklı görevlere katılabiliyoruz. Şehrinizi işgal eden karanlık güçlerden kurtarın. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 2.99$'dır.

Pocket Legends - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android oyun dünyası o kadar büyüdü ki artık online oyunlar içinde bir yer var eğer aranızda Metin2, Knight Online, WOW tarzı oyunları sevenler varsa önerebileceğim gerçekten çok iyi ve kaliteli bir online oyun olan Pocket Legends üstelik PVP yani diğer online oyuncular ile karşılaşıp savaşma olanağı da sağlayan 3D ve HD bir oyundur. Bir çok android sitesi tarafından da tam puan alan Pocket Legends harika bir MMORPG oyunudur. Yalnız oynamak için iyi bir internet bağlantısına sahip olmanız gerekli. LVL atlayıp görevler yapabilir çeşitli itemler alabiliriz. Skillerinizi geliştirebilirsiniz. Oyunun sizlere bazen ufakta olsa sürprizleri olabiliyor altın dolu sandıklar gibi. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinden 75.000'den fazla indirilmiştir. Keyfini Çıkarın fantastik bir dünya sizi bekliyor. Bir çok class yani karakter arasından seçim yapabilirsiniz. Büyücü, savaşçı, okçu gibi...

15 Aralık 2012 Cumartesi

Stylish Sprint - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

Parmaklarının hızına güvenenlerin kendisini denemesi için üretildiğini düşündüğüm Play Store üzerinde 30.000'den fazla indirilen kendi tarzındaki oyunlardan kat kat iyi olduğunu belirtmek istediğim fakat parasal sorunlar yüzünden keyfi çıkmayan bir oyundur. Sizlere para hileli olarak sunuyorum ki tadı tuzu çıksın keyfini alın istediğiniz her türlü ekipmanı ve bölümü oynayın diye. Oyundaki amaçtan kısa olarak söz etmek gerekirse karakterimiz sürek koşuyor ve git gide hızlanıyor tabi yolumuzda düz değil çukurlar engeller bizi bekliyor işte bu noktada parmaklarınız hızı devreye giriyor bu arada bize yardımı dokunacak ekipmanlarda bulunuyor kanat v.b. gibi onları da sakın kaçırmayın. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

Punch Hero - Para Hileli OFFLİNE MOD - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Yumruklarınız gücünü Punch Hero sayesinde ne kadar yıkıcı ve öldürücü olduğunu anlayacaksınız. İşte Play Store üzerinde 150.000'den fazla indirilmiş kalitenin doruklarda olduğu ve GAMEVİL firmasının yapımcılığını üstlendiği görüntü ve sesleri ile diğer oyunlardan tamamen farklı olan oyunumuz sizler için para hileli olarak paylaşıyorum ki keyfini doruklarına kadar yaşayın. Oyundaki kontroller gerçekten mükemmel parmak kaydırma yöntemi ile rakibinize seri seri yumrukları tattırabilirsiniz  Karakterimizin ten renginden tutun, botlarına, eldivenlerine kadar değişiklik yapabiliyoruz. Üstelik oyun içinde zombi modda bulunuyor yani zombilere karşıda oynayabiliyoruz. Karakterimize farklı skiller satın alabiliyoruz. Galaxy Mini de çok nadir donmalar yaşıyorum ama problem yaratmıyor. Keyfini çıkarın.

14 Aralık 2012 Cuma

Frisbee(R) Forever - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Olabildiğince kuvvetli ve sert frisbeeler fırlatmaya ne dersiniz ? Üstelik frisbeelerin kontrolleri de tamamen size ait olacak işte oyunumuz 3D ve HD kalite ile bu zevki birleştirmeyi başarmış Play Store üzerinde iyi bir başarı sergilemiş oldukça renkli bir oyundur. Daha öncede sitede paylaştığım My Paper Plane 3 oyununa da çok benzetilen bir oyundur sadece uçak yerine frisbee düşünebilirsiniz. Çok çeşitli alanlarda orman, park, dağ, mağara, sahil gibi... 100 adet farklı frisbee ile neşemize neşe katacağına eminim. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

Funky Smugglers - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)



Fikir, konsept ve oynanabilirlik yapısından Play Store üzerindeki az bulunur türden bir oyundur Funky Smugglers sesleri 70'li yılların tarzında hoş bir tarzda bunlar birleşince ortaya oyunumuz çıkıyor. Oyunumuzu kısaca özetlemek gerekirse hava alanında X-ray cihazını kontrol ediyoruz içinden geçen yolcuların üzerinde tehlikeli silahlar ve eşyalar var onları parmağımız ile tutup alıyor yalnız X-ray cihazının dışına atmamaya özen gösterin yoksa puan alamazsınız. Bazen sizlere ekstra yardımcı özellikler veren küçük bir helikopter gelir onu alın sakın kaçırmayın. Hava yollarının ve diğer yolcuların güvenliği sizin eliniz de grafik motoru ve dokunmatik hissi çok iyidir rahat rahat kombolar yapabilirsiniz. Oyunumuz Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinde 0.96$'dır. Keyfini çıkarın.

13 Aralık 2012 Perşembe

ZENONIA 4 - OFFLİNE MOD - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store'un hit oyunları arasında yer alan oldukça yoğun bir fan grubuna sahip olan adına siteler açılmış bir oyundur ZENONIA daha önce de sitede ZENONIA 5'i paylaşmıştım fakat oynamak için internet gereksinimi şarttı buda büyük sıkıntı sizlere sunduğum offline versiyon olduğu için sıkıntı çekmeden herhangi bir internet bağlantısını kullanmadan girmenize olanak sağlıyor. Görüntü kaliteleri ZENONIA 5 ile aynı sayılır. RPG ve aksiyonun tadını çıkarın. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinden 150.000'den fazla indirilmiştir. Keyfini çıkarın.

TuneIn Radio Pro APK


Dünyanın her yerindeki radyo ve müzik servislerine ulaşabilmenizi sağlayan gerçekten süper bir ses kalitesi ile sizlere dinleten biçilmiş bir kaptan. Müzik servileri ve radyolar olarak toplamda 70.000'den fazla kanalı mevcuttur. Gerek yerel radyolar, dış ülkelerin radyolarını rahatlıkla dinleyebilirsiniz bunları yapabilmek için tek ihtiyacınız olan internet bağlantısı sonuçta internet üzerinden dinliyoruz. Bir çok android sitesi tarafından tam not verilen Play Store üzerinden 0.99$'lık fiyatına rağmen 24.000'den fazla satılmıştır. Ayrıca sanatçılar arasından da arama yapabiliyorsunuz.

12 Aralık 2012 Çarşamba

My Paper Plane 3 (3D) - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


3D, HD ve sensör kontrollü harikulade bir oyundur My Paper Plane serisi Play Store üzerinden oldukça sevilen ve indirilen bir oyundur. Sesler ve özellikle de görüntü kalitesi kendine bağlayan etken oluyor. Adından da anlaşılacağı gibi kağıttan bir uçağın kontrolünü sağlıyoruz yıldızlar toplayıp çemberlerin içinden geçiyoruz. Online skor tahtası da bulunan oyunumuzda dünyadaki oyuncular ile de yarışabiliyoruz. Fizik motoru oldukça gelişmiştir. Kontrolleri oldukça hassastır. Bölüm sayısının çokluğundan dolayı uzun oyun süresine sahiptir. Çok farklı bölgelerde çöl, deniz, kara, orman, volkan, şehir gibi. Oyunun İphone sürümü de mevcuttur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 1.99$'dır. Keyfini çıkarın.

Angry Birds - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Android telefonların vazgeçilmezi tanıtım oyunlarından birisidir Angry Birds oyun büyüdükçe yeni ekipmanlar yardımcı daha güçlü kuşlar gelmeye başladı kötü domuzlara karşı savaşın tam anlamı ile devam edebilmesi için en büyük değişiklik dev bir kuşunda olması tabi normal şartlarda ücretli fakat size sunduğum oyunda tamamen ücretsiz bir şekilde alışveriş yapabiliyoruz fakat oyunun kendinden olan bir kuralı var günde en fazla 3 alışveriş yapabiliyor olmanız ona göre alın alacağınız ürünleri. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store üzerinden 1.500.000'den fazla indirilmiştir.

11 Aralık 2012 Salı

ZENONIA 5 - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Gamevil firmasının android oyun dünyasına bağışladığı hem aksiyon hemde RPG tutkunlarının sevdiği harikulade bir seridir ZENONIA kendimden örnek vermek istersek telefonu ilk aldığımdan bu yana serinin bütün oyunlarını bitirdim fırsat buldukça da sürekli oynarım vazgeçemiyorum yani iyi kurgusu ve kaliteli hikayesi ile Play Store üzerinde de hakkettiği yeri almıştır kısa bir sürede yaklaşın 60.000 indirilme sayısına ulaşmıştır. Yalnız ZENONIA 5 diğerlerinden farkı hileyi tamamen önlemek için telefonun kontrolünü sağlaması gerekli bu noktada da ROOT gereksinimi duyuyor yani kısacası oynamak için ROOT ve internet bağlantısı gereklidir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Eklemek istediğim son bir şey var görevler ve ekipmanlar oldukça değişmiştir. Keyfini çıkarın.

10 Aralık 2012 Pazartesi

Sector Strike - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Kendi alanının yani side scrolling shooter tarzı oyunların android üzerine en iyi kurgulanmış halidir Sector Strike "Clapfoot Inc." tarafından android kullanıcılarına bir armağandır ve severek oynadığım nadir oyunlardan birisidir. 3D ve HD görüntü kalitesiyle de birleşince oyun tadından yenmez oluyor. 4 benzersiz farklı ortam, 20 süper güçlü silah, isteklerinize göre dağıtabileceğimiz çeşitli yetenek puanları toplamda 60 sektör fakat çabuk bitecek diye üzülmeyin bittikten sonra Hardcore Moda geçiş yapıyor yani bir nevi psikopata bağlıyor her yerden saldırmaya başlıyorlar. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın. Önemli: İlk bölümlerden para biriktirmeye başlayın.

Cat War - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store'un sevilen oyunlarından birisidir Cat War her oyunda elmas sıkıntısı olduğu gibi bu oyunumuzda da var sizler için elmas hileli olarak paylaşıyorum ki keyfini sonuna kadar çıkarın. Oyunumuzdaki amaçtan söz etmek gerekirse kendi kalelerimizi ve savaş okullarımızı kurup tecrübeli ve güçlü kediler yapıyoruz ve karşı tarafın kalelerini işgal etmeye çalışıyoruz hikayemiz kedilere ait olan bir yavrunun kötü köpekler tarafından kaçırılması sonucu başlamaktadır. Oyundaki altın gelirimizi ise işçi kediler üstlenmiş durumda balık tutarak kaleye taşıyorlar ve bize altın kazandırıyorlar. Oyuna girdiğinizde size küçük bir eğitim vermektedir. Son eklemek istediğim bir hero yani kahramanımızda var onu iyi geliştirin. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

9 Aralık 2012 Pazar

Colosseum Heroes - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Savaşcımızı en iyi silahlar ile donatıp arenaya sokalım ve karşımıza çıkan kötü yaratıkları, devleri ve yırtıcı hayvanları öldürüp içinden çıkacak olan anahtar ile bir sonraki seviyeye geçelim oyundaki basit amaç bu. Para sıkıntısının olduğu bir oyundur fakat sizler için para hileli olarak paylaşıyorum sınırsız macerayı tatmanız için. Oyunda kılıçlardan tutun çok güçlü büyülere kadar yer verilmiştir. Bunların yanında yıldırım, meteor, buz kütleleri gibi nesneleri de kontrol edebiliyoruz Galaxy Mini de az olsa ekrana tam oturmuyor fakat oynatmayacak kadar değil sıkıntı yok yani. Keyfini çıkarın. Oyunda hem vampir hemde insan ırkından birisini seçebiliyoruz.

Fort Conquer - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


DROIDHEN firmasına ait yüzeysel bir kale savunma oyunudur. Kaliteli görüntüler sesleri ile başından kalkamayacağınız bir serüvendir. Oyundaki amaç kalemizden güçlü yaratıklar salarak düşmanları yok etmek ve kaleyi yıkmak. Bu tarz diğer oyunlardan farkına gelirsek elimizde bulunan yaratıkları birleştirebiliyoruz yani kaplan ile ejderhayı birleştirdiğimizde güçlü bir yaratık oluşturabiliyoruz. Kale duvarlarımızı güçlendirip savunmamızı artırabiliyoruz. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

8 Aralık 2012 Cumartesi

GRave Defense HD - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Kesinlikle muhteşem ve bağımlılık yaratacak bir defans oyunu daha hem kalitesi hemde görüntüleri ile gerçekten kendini belli eden Play Store'daki 2.57$'lık fiyatına rağmen 3.000'den fazla satmış olması çabası 38 tane iyi kurgulanmış bölüm ve gelişmiş üst düzey silahlar oyundaki amacımızı kısa ve öz olarak açıklamak gerekirse standart bir defans oyunu fakat bir çoğundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Karşımıza çıkan düşmanlar ise daha önceden hastalık bulaşmış zombiye dönüşen canlılar; insanlar, kuşlar, köpekler v.b. Oyundaki silahlarımızı istediğimiz düzeyde geliştirebiliyoruz. Bölüme ilk başladığınızda zor gibi geliyor fakat silahlarımızı yerleştirince oyunun keyfi çıkmaya başlıyor. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

Nun Attack - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Kötülüğe susamış korkunç yaratıklardan kurtulmanın tek yolu sadece 4 karakterden geçiyor süper güçlü silahları ile kötü düşmanlarımızın korkulu rüyası haline geliyorlar. 150'den fazla bölümü ile uzun oyun süresinin doruklarına çıkartacak gerçekten indirilmeye değer kaliteli bir oyundur. Fakat her oyunda olduğu gibi para sıkıntısı hat safa da gene sizleri düşündüm para hileli olarak paylaşıyorum. 3 efsanevi boss savaşı sayesinde oyuna ekstra heyecan katıyor. 4 birbirinden farklı özelliklerde karakter ve toplamda 80 farklı silah. Silahları isteğinize göre geliştirebiliyorsunuz. Tam bir taktik oyunudur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da oldukça ilgi görmüş ve kısa sürede iyi bir indirilme oranına ulaşmıştır. Keyfini çıkarın.

7 Aralık 2012 Cuma

Paradise Island - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store'un fenomen oyunlarından birisi olan ve 640.000'den fazla indirilmiş kendi adanız da bir eğlence tesisi kurmayı hedefleyen oldukça eğlenceli bir oyundur. Kaliteli ve şirin görüntüsü ile sizi bağımlısı yapacak bir oyundur. Oyunda para ve lvl atlama sıkıntı var onun için sizlere para hileli olarak sunuyorum maksat keyfine tam anlamı ile ulaşın. Oyunda bir çok ürünü ve ekipmanı kullanabiliyor çok çeşitli tesisler inşa edebiliyoruz. Adamızı ne kadar iyi yönetirsek o kadar çok ziyaretçi alıyoruz ve para kazanıyoruz gerçi buna pek gerek yok zaten oyunumuzda paramız sınırsız. Oyun Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

Flick Shoot Pro APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store üzerinden gerçekten kalitesinden söz ettiren fiyatına göre oldukça iyi satan zevkli ve kaliteli bir şut çekme oyunudur. Oyundaki bir çok mod ile sizi sıkmayacağını kendisine bağlayacağının garantisini veririm. Oyun gerçekten kaliteli bir fizik motoru kullanıyor karşımızdaki engelin veya kalecini hareketleri birebir diyebilirim. Topa istediğiniz doğrultuda, yükseklik falso verebiliyorsunuz. Oyundaki modlar arcade, geri sayım, engelli vuruş ve gol sayısı. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.57$'dır. Keyfini çıkarın.

6 Aralık 2012 Perşembe

Rope'n'Fly 3 From Dusk FULL APK


Siteden aldığım bir kaç aynı oyun isteğine karşılık olarak eklemek istediğim Play Store üzerinde oldukça ilgi görmüş sevilen bir oyundur Rope'n'Fly normalde oyundaki diğer karakter ve binalara tutunmak için kullandığımız ekipmanlar kapalıdır paylaştığım sürümde ise her şey açık olmakla beraber full'dur siz keyfini tam anlamı ile çıkarın diye. Oyunu kısaca özetlemek gerekirse bir çok farklı modla beraber uzun soluklu bir oyundur amacımıza gelirsek yukarıdan gelen karakterimizi düşürmeden binalara halat, zincir v.b. ekipmanlar ile tutunarak ilerlemesini sağlamak. Mod olarak ister zaman sınırı isterseniz de metre sınırı koyabilirsiniz hedefinize. Eklemek istediğimiz son şey bazen tutunacak bina kalmıyor tek kurtuluş yolunuz üzerimizden uçan uçak ve balonlar. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır ve bütün ögeler açıktır. Keyfini çıkarın.

MOLEHEART - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


GAMEVİL firmasının yeni çıkardığı oldukça kaliteli ve sürükleyici defans oyunudur Moleheart. Oyunumuzu diğer defans oyunlarına benzetebilirsiniz fakat herhangi bir araç kullanmak yerine düşmanlarımız üzerine askerlerimizi salıyoruz ve güçlü heromuz yani karakterimiz ile askerlerimize yardım ediyoruz. İlk bölümlerde karakterimizi biraz güçsüz bulabilirsiniz ancak ilerleyen bölümlerde gücüne siz bile inanamayacaksınız. 7 farklı haritada toplamda 70 bölümden oluşan uzun oyun süresi de çabası. Karakterimizi ve askerlerimizi istediğimiz oranda özelliklerini düzenleyebiliyoruz. Oyunumuzu oynamak için yalnız internet bağlantısı şarttır arada sırada kontrol ediyor internet bağlantımızı. Kontrolleri oldukça basit ve sadedir. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.

5 Aralık 2012 Çarşamba

Photo Studio PRO FULL APK


Android telefonlarımız üzerinden çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz gibi düzenlemeye. renk katmaya, çerçeve eklemeye birebir yardımcı olan işinin ehli profesyonel bir uygulamadır. 115'den fazla filter ile fotoğraflarına istediğiniz anda farklı bir görüntü verebilirsiniz. Play Store üzerinden indireceğiniz eklentiler sayesinde uygulamamızı daha da gelişmiş bir havaya sokabiliyoruz. Hem fotoğraflarınıza istediğiniz bir boyutu da verebiliyorsunuz her şey sizin elinizde. 15'den fazla efekt ile fotoğraflarınıza da can katabilirsiniz. 60'dan fazla çerçevede yanında. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır.

Monster Pinball HD - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Daha önce iphone ve symbian sistemlerinde oynadığım oldukça renkli ve zevkli pinball oyunudur. Çok öncelerden bilgisayarımda da oynardım ne günlerdi. İyi grafikleri ve sesleri ile sevilen bir oyun olacağına inanıyorum. Oyunda bir çok masa bulunmakta fakat açmak için harbi iyi bir oyun çıkarmanız lazım. Hız modlarıda bulunan oyunumuzda yaklaşık 500'den fazla başarılı olmamız gereken görev mevcut. Eminim ki bir çoğunuzda pinballın büyük yeri vardır. Oyun yeni çıktığından Play Store'da yoktur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.

4 Aralık 2012 Salı

Empire Defense 2 - Para Hileli - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store'da oldukça sevilen bir oyun olmayı başarmış ve 65.000'den fazla indirilmiştir. Bir çok oyunda yaşanan parasal sıkıntılar bu oyun içinde dahildir yani oyun keyif kalmıyor diyebilirim paranız olmayınca. Oyunumuz diğer defans oyunları ile aynı doğrultuda işlemekte belli bir yol ve yolun sonunda bulunan sarayımızı koruma mücadelesi fakat oyunda diğer oyunlardan farklı olarak silah olarak araç değilde insanları kullanıyor olmamız okçu, büyücü gibi... Bir çok android sitesinden iyi yorumlar alıp 5/5 puana sahip olmuştur. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Keyfini çıkarın.