Sizler İçin Seçtiğim Oyunlar

27 Eylül 2012 Perşembe

OSMOS HD FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)

 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir


Öncelikle merhabalar kardeşlerim bildiğiniz üzere talihsiz bir olay yaşadım durumum halada pek iyi sayılmaz ama sizlere genede paylaşım yapmama engel olamaz. Yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum günde 15-20 konu şeklinde her neyse oyunumuza gelelim telefonunuzun başından ayrılmayacağınızı özellikle de kulaklığınızı kullandığınız zaman ses efektlerinin beyninizi uyuşturduğunu söyleyebilirim. Multitouch özelliği ile çift parmak kullanabilirsiniz. 72 uzun ve uğraştıran seviye beğeneceğinize eminim.Amacımız sürekli hareket eden daire şeklindeki nesneyi beyaz dairenin içinde tutmak. Bu yoğunlukta ancak bu kadar oluyor. Play Store'da 2.99$'dır.

Oyunumuzdan Görüntüler




APK dosyası
Kurulumu
APK dosyamızı kuralım ve oyunumuza girelim.
 

Yeni android oyun ve uygulama paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir

9 yorum:

  1. Yeniden Geçmiş Olsun Toprak Hocam Sizin Kadar Üzgünüm. Keşke Pcme format atmasaydım her uygulamanız bende bulunuyordu. Ne me Olur İhtiyacım Olur Diye. :D Bazıları Duruyor Linkleri Paylaşacaktım Fakat Baktım Onlar Kırılmamış . 1-2 Uygulama Upload Edip Bu Konu Üzerinden Paylaşcağım . Dün Demiştim Cyanogenmod Kuracaktım. Kurdumda Herşeyi Sıfırladım Telefon Android yazısında kalıyordu gt-s5570 dedi ve android yazısı geldi ve öyle kaldı yeniden rom kurdum şimdi ağustos stock rom kullanıyorum.Bana CyanogenMod Bulabilirseniz Sevinirim Nasıl Kuracağımı Biliyorum Ama Bir Yanlışlık Olabilme Şansı Var Detaylı Bir Biçimde İnceleyebilirseniz Çok Sevinirim. Cyanogen Stabilite Açısından İyi Olduğu İçin Denemek İstiyorum .
    Dün Yazdığıma Cevap Vermemişsiniz O Yüzden Tekrar Sordum. İyi Günler

    YanıtlaSil
  2. Hocam yoğunluktan işten okuldan pek yorumlarla ilgilenemiyorum :(
    cynogen mod konusunu bu hafta içinde stabil olarak çalışan ve iyi bir anlatımla paylaşacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam e kitap apk yüklerseniz sevinirim

      Sil
  3. Hocam oncelikle gecmis olsun .. Ama yinede cabuk toparladiniz .. Elimde fazla klasor olmadigi icin yardim.edemedim k. Bakma .. Sana bi sorum olacaki ... Telefonu rot yaptiimizda telefon hafizasimdaki oyun uygulama vs.seyleri hafiza kartina tasiyabiliyormuyuz .. Telefon hafizasi yetmio doluo hemen ne yapmam gerk .. Tskler kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  4. Hocam oncelikle gecmis olsun .. Ama yinede cabuk toparladiniz .. Elimde fazla klasor olmadigi icin yardim.edemedim k. Bakma .. Sana bi sorum olacaki ... Telefonu rot yaptiimizda telefon hafizasimdaki oyun uygulama vs.seyleri hafiza kartina tasiyabiliyormuyuz .. Telefon hafizasi yetmio doluo hemen ne yapmam gerk .. Tskler kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  5. Hocam ben yardımcı olayım root yapınca titanium backup diye bir uygulama var. internete yaz çıkar zaten. Apk dosyasını indir, apkyı yükle ama sakın açma.lucky patcher vasıtasıyla özel yama uygula.böylelikle sana satın al diye şeyler çıkmaz ve sınırsız kullanabilirsin.
    telefon hafızasındaki herşeyi sd karta taşıyabilirsin.silebilirsin.Mesela Ağustos romunda gelen google kitabı ben kaldırdım.Uygulamaları Yedekleyip.Backup Noktası Oluşturabilirsin.Kısaca Her İşine Yarar.

    YanıtlaSil
  6. Berkay hocam sağolun cevabınız için işlerimden dolayı yorumlarla pek ilgilenemiyorum da :(

    YanıtlaSil
  7. Luck patcher nefir hocam bide ona aciklik getrsenz

    YanıtlaSil
  8. Bende i serisi war we bu uygulamalar sıkıntısız çalışıyor ama rom falan bulamyorum

    YanıtlaSil

Yeni android oyun paylaşım sitemiz ;

Android Oyun CLUB - http://androidoyun.club

android oyun indir - android uygulama indir